Şimdi Ara

Bluetooth Araç Kiti nasıl kullanılıyor? Aranızda kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
37.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16217&productId=telcakssonhcb105#tablnk

arkadaşlarlar yukarıdaki bluetoorth araç kitini almayı düşünüyorum ama alınca nasıl kullanacağım ? Cihazı samsung u600 cep telefona tanıttım diyelim, sonra arama gelince nolacak araçta? Bu bluettoh sürekli araç içinde takılı mı kalacak ? Nasıl sarj olacak ? Arkadaşlar arama gelince sesi bütün arabaya mı yansıtıyor bi yardımcı olur msunuz teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bluetooth Araç Kiti Kullanım Kılavuzu

Bluetooth araç kiti, aracınızın ses sistemini Bluetooth özellikli cihazlarınızla kablosuz olarak bağlamanızı sağlayan kullanışlı bir cihazdır. İşte Bluetooth araç kitini kullanma adımları:

1. Araç Kitini Takın: Bluetooth araç kitini aracınızın çakmaklığına veya varsa özel bir bağlantı noktasına takın.

2. Bluetooth'u Etkinleştirin: Bluetooth özellikli cihazınızda (akıllı telefon, tablet vb.) Bluetooth'u etkinleştirin.

3. Cihazları Eşleştirin: Cihazınız Bluetooth araç kitini otomatik olarak bulmalıdır. Bulunamıyorsa, araç kitinin eşleştirme modunu başlatın. Cihazınızda araç kitini seçin ve eşleştirme işlemini tamamlayın.

4. AUX Bağlantısı (isteğe bağlı): Bazı araç kitleri, aracınızın ses sistemine AUX kablosuyla bağlanmayı gerektirir. Kiti AUX girişine bağlayın ve ardından cihazınızın ses çıkışını araç kitine yönlendirin.

5. Aramaları Yönetin: Gelen aramaları cevaplamak veya sonlandırmak için araç kitinizdeki düğmeleri kullanabilirsiniz. Ayrıca ses seviyesini ayarlayabilir ve kişiler listenizden kişileri arayabilirsiniz.

6. Müzik Çalın: Bluetooth aracılığıyla cihazınızda kayıtlı müzikleri çalabilirsiniz. Bazı araç kitleri, çalma listeleri oluşturmanıza ve şarkıları atlamanıza olanak tanır.

Popüler Bluetooth Araç Kiti Markaları:

• Parrot
    • Jabra
    • Plantronics

İpuçları:

• Araç kitinizi güvenli bir şekilde kullanın ve sürüş sırasında dikkatinizin dağılmamasına dikkat edin.
    • Bağlantı sorunları yaşıyorsanız, araç kitini sıfırlamayı ve ardından cihazlarınızı yeniden eşleştirmeyi deneyin.
    • Araç kitinizin güncel yazılıma sahip olduğundan emin olun.

Bluetooth araç kitini kullanarak kablosuz bağlantının keyfini çıkarabilir ve araç içi deneyiminizi geliştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cevap yazan yok mu
  • Ben Parrot 3200LS kullanıyorum çokta memnunum. Ses kalitesi için isterseniz aracın kolonuna isterseniz ek bir kolona bağlayabiliyorsunuz. Yolda giderken yolun sesini karşı tarafa vermiyor. Telefon eşlemesi yapmakta çok kolay parasını hakediyormu , kesinlikle bir fiyat performans ürünü değil. Ama tavsiye ederim.

buda link:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16217&productid=telcakspar5

özel olarak verdiğiniz modeli kullanmadım bu arada.

• Parrot CK 3100 kullanıyorum.
    Elektriği aracın kontağını çevirince aküden alıyor.
    Yol gürültüsünü karşı tarafa vermiyor.
    Mikrofonu güneşlik civarı bir yere monte ettiler.
    Sesin karşıya olabildiğince iyi gittiğini söylüyor konuştuğum kişiler.

Arama gelince otomatik olarak radyo cd'yi kapatıp sesi aracın içine veriyor.
    Ancak arama gelince kitin değil de telefonun yes tuşuna basarsan araçtan değil telefondan konuşuyorsun.
    Sesi tanıma özelliği var.
    Örneğin telefon diyince ses tanıma açılıyor, arayacağın kişinin adını söylüyorsun, sonra da cep-ev-iş birini söyleyince o numaradan arıyor.
    Kendi içindeki menüleri Türkçe ve sesli, gözünü yoldan ayırmadan tek düğmeyle bütün menüleri kurcalayabilirsin.

Ben çok memnunum tavsiye ederim.
    Yanlız araç kitini dışarıdan alsan bile arabanın yetkili servisinde taktır.
    Benim ilk montajdan sonra direksiyondan ses açıp kapatma ve radyo kanalı arama iptal olmuştu.
    Sonradan serviste düzelttiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sony ericsson kullanan yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

sony ericsson kullanan yok mu

Çalışma prensipleri ile kullanım alanları ortaktır dolayısı ile sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ama bu tip ürünleri görerek taktırarak almak daha mantıklı gibime geliyor. Ha ürünü bilirsin söyle o zaman netten : ))
  • Bulunduğum yerde bunlar yokki dostum ondan araştırıyorum internetten, kullanan birisisini hala bulamadım sony ericssonun ürünlerini
  • eski aracımda sony ericsson kullanıyordum , 6 farklı cep telefonuna kadar hafızaya alıyorsun , birini mesela sürücününkini yetkili atıyorsun sürücü kontağı açınca cep tende bluetooth açıksa hemen eşleşiyor , eşleşmeyi motora start verdiğinde çıkan bipten ve ardından kitin ışığının sürücüye atanmış renkte yanmasından anlıyorsun , sürücüden sonra araca binen diğer eşleşmiş cep araca binse bile sadece ilk eşleşen çalışıyor kitte , tel geldiğinde diğer arkadaşların yazdığı gibi oluyor , kit akımı aküden alıyor , cebinizi şarz etmiyor + cebinizi çakmaktan alabilirsiniz.

Ancak en önemli nokta bluetooth kitlerde eski sistem araç kitlerindeki gibi anten olayı yok yani araç için cep sinyalleri sıkıntı olabilir şimdiye kadar bir olay görmedim , bu işin uzmanının dediği şu , çok nadir durumlarda yani yağışlı ve yıldırım çakması esnasında telefonunuz çalarsa ki bu milyarlarca oranda bir miş çok ani frene ihtiyacınız olduğunu farz edin abs devreye girmiyor .... ve birde böyle bir hava senaryosunda airbag lerin aniden sebebsiz patlaması sanırım en tehlikelisi bu olsa gerek.......

• national geographic TVde gostermislerdi, bir adama 7 kez yildirim carpmis, bu milyarustu milyar ihtimal gibi birseydi ve adam hicbirinde olmemisti, en sonunda intihar etmis baska nedenden dolayi.

oldurmeyen Allah oldurmez derler ya, aynen oyle valla.

quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

eski aracımda sony ericsson kullanıyordum , 6 farklı cep telefonuna kadar hafızaya alıyorsun , birini mesela sürücününkini yetkili atıyorsun sürücü kontağı açınca cep tende bluetooth açıksa hemen eşleşiyor , eşleşmeyi motora start verdiğinde çıkan bipten ve ardından kitin ışığının sürücüye atanmış renkte yanmasından anlıyorsun , sürücüden sonra araca binen diğer eşleşmiş cep araca binse bile sadece ilk eşleşen çalışıyor kitte , tel geldiğinde diğer arkadaşların yazdığı gibi oluyor , kit akımı aküden alıyor , cebinizi şarz etmiyor + cebinizi çakmaktan alabilirsiniz.

Ancak en önemli nokta bluetooth kitlerde eski sistem araç kitlerindeki gibi anten olayı yok yani araç için cep sinyalleri sıkıntı olabilir şimdiye kadar bir olay görmedim , bu işin uzmanının dediği şu , çok nadir durumlarda yani yağışlı ve yıldırım çakması esnasında telefonunuz çalarsa ki bu milyarlarca oranda bir miş çok ani frene ihtiyacınız olduğunu farz edin abs devreye girmiyor .... ve birde böyle bir hava senaryosunda airbag lerin aniden sebebsiz patlaması sanırım en tehlikelisi bu olsa gerek.......

• oreon aldım
  • Ben de Oreon kullanıyorum hediye gelmişti zamanında..Ses alım ve gönderim olarak memnunum yani ses derinden gelmiyor ve hışırtılar oluşturmuyor..Şoför tarafında güneşliğe monteledim tek tuşla senkronize oluyor ve ondan sonra otomatik bağlanıyor telefona..

3 ay önce de enişteye almıştık CarrefourSA'dan 200 YTL'ye Sony Ericsson BT Kitini o da memnun ama o 200 YTL olmasına rağmen gayet fonksiyonel

Bu da benim kullandığım >>http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16217&productid=teloreonbhf200

• ben de seninikisinden aldım hepsiburadadan bakalım inşallah sorunsuzdur.
  • oreon konusunda deneyimlerinizi yazarmısınız arkadaşlar mesela özel görüşmek istediğimizde araç kiti ni nasıl devreden çıkarıyoruz bazı kitlerde telefonun yes tuşuna basınca araç kiti devreye girmiyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.