İkiside birebir aynı. Demek ki R22 gazlı. COP ve EER değerleri baya iyi. Ondan A sınıfı denmiş herhalde
EER (deklerasyon) : 3,22 COP (deklerasyon) : 3,61
arkadaşım ben 12000 lik olanı evime taktırdım..ürün ilk nesil blue line lara göre oldukça kaliteli ve garanti süreside ilk çıkanlarda 2 yıl iken bu son A sınıfı serisinde 3 yıl, ayrıca ürünü alırsan ürün montajında mutlaka vakumlama yaptır..burada derlerki uygun fiyatlı ürünlerde vakumlama yapılmıyor..bu yanlış bana 30 dakika vakumlama yaptılar,sanada yapacaklardır..
sen satıcıların lafına çok itibar etme(et ama çok etme) bence fiyat-fayda oranlamasında bir çok anlı-şanlı firmayı geride bırakacak kalitede bir ürün ben açıkçası gayet memnunum..sessizlik konusunda çok çok iyi hem iç ünite hemde dış ünite bu konuda çok başarılı.. soğutmasıda gayet başarılı fakat ısıtmayı deneme imkanım olmadı..birde unutma ki demirdökümü bir dünya devi vaillant satın aldı ve arkasında artık bu firma var..
quote:
Orjinalden alıntı: ilkaycvs
arkadaşım ben 12000 lik olanı evime taktırdım..ürün ilk nesil blue line lara göre oldukça kaliteli ve garanti süreside ilk çıkanlarda 2 yıl iken bu son A sınıfı serisinde 3 yıl, ayrıca ürünü alırsan ürün montajında mutlaka vakumlama yaptır..burada derlerki uygun fiyatlı ürünlerde vakumlama yapılmıyor..bu yanlış bana 30 dakika vakumlama yaptılar,sanada yapacaklardır..
sen satıcıların lafına çok itibar etme(et ama çok etme) bence fiyat-fayda oranlamasında bir çok anlı-şanlı firmayı geride bırakacak kalitede bir ürün ben açıkçası gayet memnunum..sessizlik konusunda çok çok iyi hem iç ünite hemde dış ünite bu konuda çok başarılı.. soğutmasıda gayet başarılı fakat ısıtmayı deneme imkanım olmadı..birde unutma ki demirdökümü bir dünya devi vaillant satın aldı ve arkasında artık bu firma var..
hayırlı ugurli olsin arkadaşım,eger kilimanıziz kışında ısıtırssa bende bu kilimadan düşünüyorum ufak ofisimize,hele kış gele
arkadaslar
ben bu klimayı aldım. Perşembe akşamı gittim migrosa aldım. cuma sabahı bağlamaya gelmişler
Demirdökümün elemanları klimanın iyi olduğunu söylediler hiç şikayet yokmuş
eski modellerinde farklı bir yapıdaymış. Demirdöküm üretilmiş klimanın üzerine marka vurdurmuyormuş. kendi isteklerine göre çinde yaptırıyormuş.
Walla 3 gündür kullanıyoruz. Soğuk ultra süper. ses çok yok gibi.
Kumandasinda saat özelliği yok.
Benim dikkat ettiğim en önemli özellik hava yönlendirmesi aşağı yukarı ve sağa sola.
bu çoğu klimada yok. Aşağı yukarı var sağa sola elle ceviriyorum. Bunda salınım motorla..