Şimdi Ara

BLU-RAY Kalitesi YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar elimde kalitesinden ve orijinal olduğundan şüphelendiğim bazı Verbatim blu-rayler var.
    Bunların kalitesine bakmak istiyorum ama Nero sanırım DVD Speed programını kaldırmış. Onun yerine Opti Drive Control diye bi program çıkmış.
    Ben de mecbur onunla denedim ama açıklayıcı bişey, kalite puanı vs. hiçbir şey bulamadım. Grafikten de bi şey anlamadım...
    Grafik hakkında, program hakkında bilgisi olan var mı?
    Kalitesini nasıl öğrenebilirim ?

• Orjinali bile zor bulunurken kimsenin uğraşıp sahtesini üreteceğini zannetmiyorum.
    Bu kanıya nerden vardınız?
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Başka bir dükkandan aldığım 25'lik Verbatim'lerin yarısının yanmasından
  • Kullandığınız Bluray yazıcı ile ilgili sorun olmasın. Belki kullanılan medyayı tanımıyordur.
    Firmware güncellemesi varsa bir deneyin.
    Verbatim kullanıyorum şimdiye kadar yanma gibi bir sorun olmadı.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Medyayı tanıyor, tanımasa hepsi yanar. 1 tane sağlam çıksa, 1 tane yanıyor.
    Firmware güncellemesi bulamadım.
    Ben de yıllardır Verbatim kullanıyorum ama burda bahsettiğim Verbatim DVD değil, Blu-Ray...
    Her neyse galiba Singapur malı Blu-Ray'leri cihaz sevmedi, diğerleri sorunsuz.
    Sanırım kimsede Blu-Ray olmadığı için sebebi şu an bulamayacağım.
    Zaten şu an hiçbir yerde Verbatim Blu-Ray de kalmamış.
    Türkiye henüz Blu-ray'e uzak galiba.
    Gene tek tek DVD ile uğraşıcaz en sağlamı
  • Orjinali bile zor bulunurken cümlesini kurmamın sebebi birkaç hafta önce bulmak için neredeyse bütün İstanbulda araştırma yaptırtmamdı.
    Pioneer bluray kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı.

Başka markaların bluray diskleri varmı onuda merak etmiyor değilim, google ile aramalarda verbatim dışında birşey çıkmıyor çünkü. (Türkiye için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Orjinali bile zor bulunurken cümlesini kurmamın sebebi birkaç hafta önce bulmak için neredeyse bütün İstanbulda araştırma yaptırtmamdı.
    Pioneer bluray kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı.

Başka markaların bluray diskleri varmı onuda merak etmiyor değilim, google ile aramalarda verbatim dışında birşey çıkmıyor çünkü. (Türkiye için)

Bendeki de ASUS, bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar.
    Biraz araştırdım nette, sanırım bendeki Singapur Verbatimler (altı altın renginde) özel bi kaplama ile kaplanmış, bu yüzden bazı sürücülerde sorun çıkarabiliyormuş. Firmware yapmak gerekiyormuş ama ASUS'un sitesinde yok.
    Yurtdışında marka çok ama burda hiçbir şey yok
    Ben şu an sadece DMS ve Ridata buldum. Ama onlarada güvenip 20 GB emanet etmem Bi de neden blu-raylerin hepsi 'printable' anlamıyorum. Ben de zaten bu yüzden şüphelenmiştim..
    Netten Verbatim satanlar var ama onlarda Singapur malı Verbatim, Taiwan şu an yok... Singapur malı alıp da kullanırsan bana da haber ver mutlaka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.