Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
74.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Evet kardeşim güzel bi konuya deyindin -animeler çok fazla kamera açısı ve emek istemiyor.. sadece CGI formatında dediğimiz render tazeleme ortamında ..Bunun Pc ile çok büyük + sı var onun için ..

4.32 Gb olan 720p anime ile
    6.50 Gb olan 1080p anime arasında Höng bi fark yoktur

Gözle ayırt etmek gerçekten zor-onun için animeler konusunda sıkıntı yok yola devam Ediyoruz-Unutmadan geçemicem yakında Imax kameralarıyla çekilmiş film listesini yollıcağım.son zamanda neden bluray,de Dark knıght çok beyenildiği dünyada 8 adet Imax kamerası bulunduğu ve her açıdan üstün çekim başarısı ve 3D Özelliği ile -çok yer kaplayan sistem-Olarak geçiyor

Unutmadan Tr ortamında Bluray bulmak kış mevsimi İncir istemek gibi bişeydirHani ülkemizde DVD Ler bile istenilen makul fiyatta olmadığı gibi Blurayler 50 Tl D@R Mağasası genel fiyatlar-49.49 Tl gibi-Onun için bağlantı hızlarınızı sabırınızı-Htcp nizi HDTV Nizi kurun ve arkaya yaslanın bunada şükür edelim-

Unutmayın arkdaşlar-yeni gruplar çıkıyo heleki ''SAMIR'' Adlı Grup çok çok iii -bulan gören yada indirmeye aşikar olan hemen dalıyo-ama tek bi sıkıntımız var tracker-Hd-torrents -TR -Iplerini Banladı-davetiye satın almak için amazon.com girdiğimde ise hepsi satılmış bi part bile kamadı Lanet olası

Bu arada -Herkes bağlantı ara yüzünü yazsın HTCP İle monitöre yada HDTV Nize analogmu yoksa digital bağlantımı yapıyosunuz beyler Hadi bakalım

saolasın dostum

bu arada marjinal bir şeye / zewke değineyim

i pod nano m war 4 gb lik, bazı 1080p ve 720p filmleri cucusoft video converter programı ile convert edip altyazılı bir şekilde i pod dan izliyorum yolculuklarda, sağda solda beklerken filan, bambaşka bir zewk bence tamam küçülünce tabii ki kalite artar her daim böyledir ama i pod un ekranını da o kadar kaliteli yapmışlar ki cidden şölene dönüyor...

hele bazen dayanamayıp bazı önemli ingiltere maçlarının HD yayınlarının full 90 dakikasını convert ediyorum, o nasıl bir yeşil çimen rengidir anlatamam :))

(konuyla alakasız ama cidden blu ray leri bir de convert ile izleyin)

bir diğer konu ise, bazı dvd cilerde 720p kaynaklı lost bölümlerinin anında convert edilerek dvd formatına çewrildiğini görüyoruz, sizce bunlar ne kadar başarılı? bende full hd yok, hd ready bir tv' m war, o nedenle karşılaştırmak için aldığım disklerde pek de fark göremedim ama eminim ki full hd lerde çok sağlam farkediyordur... acaba onlar hangi convert programını kullanıyor bilen var mı ??

• Arkadaşlar ben GOOD BAD UGLY ve THE CURIOUS CASE OF BENJ.... filmlerini true-hd olarak indirdim. Lakin bi sorun var filmi BSplayer ile açınca başlıyor birileri ingilizce konuşmaya anlatıyor da anlatıyor filmi nası çektik bilmem ne... Arkada da film oynuyor

Hangi dosya orjinal filmi oynatıyor ? vBen bu saçmalıkları dinlemeden nasıl izleyebilirim filmi?

Teşekkürler.
  • Stream klasörü diye bir klasör olması lazım. Onun içindede 10-15 tane .m2ts dosyası var. Hangisinin boyutu büyükse onu aç. Zaten kabak gibi belli oluyor asıl film orada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

Arkadaşlar ben GOOD BAD UGLY ve THE CURIOUS CASE OF BENJ.... filmlerini true-hd olarak indirdim. Lakin bi sorun var filmi BSplayer ile açınca başlıyor birileri ingilizce konuşmaya anlatıyor da anlatıyor filmi nası çektik bilmem ne... Arkada da film oynuyor

Hangi dosya orjinal filmi oynatıyor ? vBen bu saçmalıkları dinlemeden nasıl izleyebilirim filmi?

Teşekkürler.

film oynarken sağ tıkla ekrana, çıkan menüden audio seçeneğinden ayarlayabilirsin

•  BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?

BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 15 Mayıs 2009; 19:57:59 >

• Yau daha kısmet olmadı Blu-Ray izlemek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

Yanılmıyorsam Hv Transformers de dxva özelliği yok rica etsem film süresince ortalama işlemci kullanımı % kaçlarda geziyor , kullandığınız işlemci ve ekran kartını yazabilirmisiniz.

• Program çok iyi fakat tek çekirdekli pclere göre değil. En az çift çekirdek olmalı. Mümkünse 4 çekirdek.

Media Player Classic Homecinema v1.2.1008.0

Neuview Media Player v6.0.8

• Arkadaşlar DSG grubunu biliyor musunuz? Matrix serisi sunulmuş ama resimleri pek beğenmedim sanki??? Bu grup hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

• DSG = DivxSitesi Senkron Grubu.

Son zamanlarda bayağı 720p dual paylaşımları var.
  • Şu neuview de çift dil seçeneği olan filmlerde 2.dili nasıl seçiyoruz biri anlatabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: khaos

Şu neuview de çift dil seçeneği olan filmlerde 2.dili nasıl seçiyoruz biri anlatabilirmi?

K-lite codec pack yüklü ise, mkv filmlerde "haali media splitter" ikonuna (sağ alt köşede beyaz renkli) sağ tıklayıp audio dosyalarını görebilirsin.
  • Hocam msn den yardımını bekliyorum haberin ola
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: khaos

Şu neuview de çift dil seçeneği olan filmlerde 2.dili nasıl seçiyoruz biri anlatabilirmi?

Çok basit bazı filmler gömülü altyazı var ise Neuviev film çalışır halde iken MENU-TEXT-SOURCE-SUBLITE 2 Seçersek sorun kalmaz
  • konu disi olucakama coreavcile yuy2 codeci nasil calistirilir. ve neuviewde dts destegi yokmu. gercek dts sesi alabiliyor muyuz.
  • The.Matrix.Trilogy.720p.BluRay.x264.DUAL-DSG

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Arkadaşlar DSG grubunu biliyor musunuz? Matrix serisi sunulmuş ama resimleri pek beğenmedim sanki??? Bu grup hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Uzantısını yazarmısın

• Arkadaslar Neuview'a altyaziyi gosteremedim biturlu BSplayer sorunsuz aciyor nerden ayar yapmam lazim?

Bir de True-hd f'lmleri browse diyerek acamiyorum nasil yapmak lazim?

Tesekkurler.

Gogomez sen soktun aklimiza bu programi bi kullanma kilavuzu yazsan ne vardi
  • In.the.Valley.of.Elah.2007.720p.BluRay.x264-ESiR ( pullanma nevcut ! )

• Arkadaşlar ilk mesajlarda Star Wars çekin diye mesajlar gördüm, Star Wars'un bluray filmi yok, sitelerde görecekleriniz diğer bluray filmlere göre farkedilebilir seviyede kalitesi düşük doğal olarak.

Çekipte hayal kırıklığına uğramayın diye söyleyeyim dedim.

Şu anda Blu-Ray i olan tek Star Wars filmi, Star Wars: Clone Wars animasyon film (Star Wars sevipte izlemeyen varsa hemen izlesin, tavsiye ederim)
  • neuview den alıntı karelerdir standart ayarlarda ve mümkün mertebe karanlık sahneler
    Wanted.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA (11.1 gb)
    van helsing 1080p (17.2 gb)

• Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü olayı gibi olmuş , tekrar Ev Elektroniği bölümüne geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Mayıs 2009; 2:13:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.