Şimdi Ara

Blow Compact Almaya düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar blow compact kurusiki almak istiyorum önerir misiniz veya aranizda satan var mi

Not:Maganda değilim silah sevgim var koleksiyon yapmaya basliyorum bu yüzden ucuz olsun diye kurusiki aliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Blow Compact Mod 2002: Ayrıntılı Bir İnceleme

Blow Compact Mod 2002, kullanıcılarına yüksek verimlilikte temizlik deneyimi sunan bir elektrikli süpürgedir. Hafif tasarımı ve güçlü emiş gücü ile Blow Compact Mod 2002, tüm zemin türleri için ideal bir seçimdir.

Özellikler:

• Güçlü Emiş Gücü: Etkili temizlik için güçlü bir emiş gücüne sahiptir.
    • Hafif Tasarım: Kullanımı ve taşınması kolay, hafif bir tasarıma sahiptir.
    • Çok Yönlülük: Tüm zemin türleri için uygun çeşitli aksesuarlar içerir.
    • Kolay Boşaltma: Kolay ve hijyenik boşaltma için çıkarılabilir bir toz haznesi ile donatılmıştır.

Fiyatlandırma ve Satış Noktaları:

Blow Compact Mod 2002, farklı perakendecilerde ve çevrimiçi platformlarda bulunabilir. Fiyatı modele ve özelliklere göre değişebilir. En güncel fiyat bilgisi için lütfen yetkili satıcılara başvurmanız önerilir.

Sahibinden İkinci El Seçenekleri:

Kullanılmış Blow Compact Mod 2002 elektrikli süpürgelerini sahibinden.com gibi platformlardan bulabilirsiniz. İkinci el seçeneklerini değerlendirirken ürünün durumunu ve garanti kapsamını dikkatlice incelemeniz önemlidir.

Sonuç:

Blow Compact Mod 2002, ev temizliğinde verimlilik ve kolaylık arayanlar için uygun bir elektrikli süpürgedir. Güçlü emiş gücü, hafif tasarımı ve çok yönlülüğü ile temizliği hızlı ve zahmetsiz hale getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim size önerim blow'dan uzak durmanız . Bende blow f92 ve blow mini 9 modelleri var. Blow mini 9 hiçbir sorun çıkarmaz iken blow f92 tetik manivelasını kırdı yaklaşık 300 atımda.Yani belli bir standarda sahip değiller .Türkiye'de kuru sıkı tabancada en kaliteli marka zoraki'dir. Benim size önerim bütçenizi biraz arttırıp zorakı 917 ya da zorakı 918 e yönelmenizdir.

Orijinalden alıntı: afy61

Benim size önerim blow'dan uzak durmanız . Bende blow f92 ve blow mini 9 modelleri var. Blow mini 9 hiçbir sorun çıkarmaz iken blow f92 tetik manivelasını kırdı yaklaşık 300 atımda.Yani belli bir standarda sahip değiller .Türkiye'de kuru sıkı tabancada en kaliteli marka zoraki'dir. Benim size önerim bütçenizi biraz arttırıp zorakı 917 ya da zorakı 918 e yönelmenizdir.

maalesef aldım ve memnun değilim silahın tırnagı kırıldı berbat oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

keşke başka türlü olsaydı ama neyse pek birşey kaybetmedik ama şimdi bakıyorum 917'lere aynı glock ama o tetik kısmındaki fazlalık ve kabzedeki fazlalık hoş durmuyor ne işe yarıyor acaba

Zoraki 917 bildiğiniz gibi Glock replikasıdır. Glock'lar horozsuz silahlardır bu sebepten zoraki 917 modelinde de horoz yoktur. Dolayısıyla mermiyi ateşlemeden tetik düşüremezsiniz. Tetik kısmındaki parça ağızdaki mermiyi ateşlemeden tetik düşürmenizi sağlar. Kabzede ki fazlalık ise emniyet butonudur .
    Blow compact silahınızda kırılan tırnaktan kastınız sürgüde bulunan mermi tahliyesini sağlayan tırnaklarsa internette bazı sitelerde blow compact modelinin sürgü kısmını 25-30 lira gibi fiyatlara bulabilirsiniz.

http://www.avcim.com/?urun-2950-blow-compact-2002-model-kizak

• Zorakiden sasmayin arkadaslar. Blowla en fazla 500 mermi atarsiniz ZORAKI ile tek gecede 1500 adet atarsiniz omurluk tabancadir.
     Blow Compact Almaya düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: afy61

quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

keşke başka türlü olsaydı ama neyse pek birşey kaybetmedik ama şimdi bakıyorum 917'lere aynı glock ama o tetik kısmındaki fazlalık ve kabzedeki fazlalık hoş durmuyor ne işe yarıyor acaba

Zoraki 917 bildiğiniz gibi Glock replikasıdır. Glock'lar horozsuz silahlardır bu sebepten zoraki 917 modelinde de horoz yoktur. Dolayısıyla mermiyi ateşlemeden tetik düşüremezsiniz. Tetik kısmındaki parça ağızdaki mermiyi ateşlemeden tetik düşürmenizi sağlar. Kabzede ki fazlalık ise emniyet butonudur .
    Blow compact silahınızda kırılan tırnaktan kastınız sürgüde bulunan mermi tahliyesini sağlayan tırnaklarsa internette bazı sitelerde blow compact modelinin sürgü kısmını 25-30 lira gibi fiyatlara bulabilirsiniz.

http://www.avcim.com/?urun-2950-blow-compact-2002-model-kizak

artık kurusıkıdeğilde delta bold action marka tufek gördüm fiyatı da çok uygun 12ga olanını almayı dusunuyorum

• Türkiyede bolt action ureten ıkı marka var benim bildiğim. Delta ve quantum arms. Deltadan zaten uzak durun. Quantum arms içinse biraz bekleyin derim çok taze bir ürün kullanıcı geri bildirimlerini bekleyin bence. İki silahıda fuarda inceledim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.