Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.665
Cevap
163
Favori
647.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu satın aldığımız eşyalar kaçıncı level'larda zamlanıyor.Ona göre ucuzken depoyu dolduralım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey Business

Ahaaa! You must be the new hunter...

Bülent Ersoy - Level ; 26578

• quote:

Orijinalden alıntı: 10urman

Blade o mercy silahini nerden aliyoruz arkadaslar

Dostum karga kılıklı eileen var onun gorevlerini yaparak veya direk onu öldürerek aliyorsun.ben sahsen öldürerek aldim oyunun basinda..nerede bulabileceğini ve nasil öldürebilirsin youtube dan bakabilirsin..ben molotof attim kactim bir yerde takildi pesinden geliyor takılınca da kestim guzelce..iyi silahtır ilk karakterim ludwing in kiliciydi..boss larda ludwingin kılıcı daha etkili diye düşünüyorum ama pvp de blade of mercy fenaaa..kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar Patch 1.04 'de yapılacak değişiklikler açıklandı.

From an early stream - preview notes:

*Password matching can now be done regardless of level.
    *Password matching can now be done even if registered to a different oath.
    *Quicksilver bullets and blood vials can now be stored up to 600 (the previous limit was 99) in the storage in Hunter’s Dream.
    *Weapons and hunter tools have been tweaked, it will be mostly buffs.
    *A bug of the Rifle Spear has been fixed.
    *A bug with Blood Gem Imprints has been fixed.
    *Boss rewards in the Chalice Dungeons will be improved, they will now drop blood gems randomly.
    *Chalice dungeons will now include Blood Stone Shards at Depth 1, Twin Blood Stone Shards at Depth 2, Twin Blood Stone Shards and Blood Stone Chunks at Depth 3, Blood Stone Chunks at Depth 4 and Blood Stone Chunks and Blood Rocks at Depth 5.

Şimdi güzel haberlere gelelim

* Bir çok silahta değişiklikler yapıldı. Geneli buff
    * Rifle Spear ile ilgili bir bug düzeltildi.
    * Artık zindanlardan derinliğe göre blood shards düşecek 5. Derinlikle Blood Rock ve Blood Chunk düşecek.
    * Zindanlarda artık level fark etmeksizin hep beraber oynayabileceğiz
    * Artık sandıkta 99 adet Vial ve kurşun değil tam 600 adet saklayabileceğiz DLC gelmeden stoklayın derim.

Dlc doğrulandı ve yılın ilerleyen zamanında haberler gelecekmiş. E3'de trailer bekliyorum. Dark Souls 2'nin ilk DLC'si tam 3 ay sonra gelmişti. Trailer yapacak kadar içerikleri elbet vardır. Eğer yaz aylarını atlamazlarsa Haziran sonu veya Temmuz ortası gibi gelir DLC. Zaten kapalı kapılar vs... çoktan planlamışlardı DLC'yi.

Ha bir de patch yarın geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 24 Mayıs 2015; 5:57:21 >

• Kolay gelsin öncelikle abilerim dün bimeksten kampanyayla ps4 aldım yanındada bloodborne'le 1450 liraya geldi haliyle ilk konsolum olduğundan çok zorlanıyorum ilk bossu zar zor geçtim ve peder'i geçemiyorum acaba nasıl bir yol izlemeliyim geçmek için ? canlılığı 17'ye dayanıklılığı 15'e vurdum baltamıda +2 yaptım acaba balta için kuvvetemi gitmem lazım ? farmmı yapıp gidiyim ve yaparsam hangi özelliklerimi güçlendirim ? sağolun şimdiden.
  • aslanua122 A kullanıcısına yanıt
    Baltayı +3 yapabilirsin, boss'a girmeden hemen önce 2 tane kurt var orada onlardan düşüyor kan taşı.
    Sağılığını biraz daha artırabilirsin, boss'un karışında canlı durmak önemli.
    En önemlisi viseral atağı öğrenmen lazım.
    Birde yanına bol bol molotof al :)
  • Arkadaslar yardim edebilirmisiniz.

Örneğin dişli bastonun nitelik bonusları:
    Kuvvet D den, Yetenek E den alıyor dogrumu.?
    Benim canlilik 16 dayaniklilik 19 kuvvet 11 yetenek 17 kanrengi 7 arkana 7

Disli bastonu +3 ve Testere satırinida +3 yaptim

İkiz kantaşı parcası isteniyo 3 adet 4. Seviyeye cikarmam icin.

Birde elimde birsürü kan cevheri birikti hangisini kullanmam gerektigini nasil bilicem.

Bölüm olarak zincirlerle bagli ejderha vb bişey var yukaridan üzerine alev firlattim hareketsiz oradayim

• Oyunu bitirdikten sonra zindanlari tamamlayabikiomuyuz yoksa moonu durmeden zindanlari bitireyimmi

• SiPAHi_ S kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı. Bir sürü kan taşı var; ama ikiz kan taşı istemeye başladı.
  • Beyler rehberde kan taslarinin nerede olduklari ve detayli anlatimi var bakabilirsiniz.

• arkadaşlar merhaba..bu 3. boss (kana aç canavar) ta boss 2.formuna girdikten sonra üstüme atlayıp canımın tamamına yakınını götürüyor..zehirlendiğim içinde panzehir kullanayım kaçayım canımı tazeleyim derken ölüyorum..çağrı çanıda çaldım fakat yine öldüm..kan kokteylim de bitti..mühimmatım azaldı.. yok mu bu bossun kolay bir yolu..meydey meydey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omoshiroi

2. boss peder gascoigne o kestiğiniz, respawn olmaz maalesef. Başkalarına yardıma giderek tekrar dövüşebilirsin.

Bu kötü oldu, peki başkalarına yardım etmeye nasıl giriliyor? Birde başkalarına yardım edeceğimizde gideceğimiz lobideki adamın kaçıncı boss da olduğunu görebiliyor muyuz? Yoksa rastgelemi gidiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

Orijinalden alıntı: Omoshiroi

2. boss peder gascoigne o kestiğiniz, respawn olmaz maalesef. Başkalarına yardıma giderek tekrar dövüşebilirsin.

Bu kötü oldu, peki başkalarına yardım etmeye nasıl giriliyor? Birde başkalarına yardım edeceğimizde gideceğimiz lobideki adamın kaçıncı boss da olduğunu görebiliyor muyuz? Yoksa rastgelemi gidiyoruz.

Rehberde yaziyor hersey ama şöyle diyim sezgiletin var sağda 10 olunca avcinin ruyasindaki ulaklardan çan alıyorsun.ve ister gectigin bölümlerde ister boss kapısında küçük çınlayan çan ini calip bekliyorsun.hangi boss un kapisindaysan adam o boss a gelmis çağrı çan i çalmış demektir.iyi oyunlar.

• Dün oyun sonunu getirdim. Tekrar başladım ilk boss u kestim ng+ cidden zormuş +10 baltayla en basit köylü dayılar bile kesilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 25 Mayıs 2015; 6:58:28 >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    NG+ a biraz level kasıp girmek gerekiyor, ben 130 level ile ng+ a girmiştim, 1-2 boss hariç hiç ölmeden bitirdim oyunu hem de 4-5 saatte... Iyi level olursa buldozer gibi ezip geçiyorsun. Ay rün lerin varsa 3 ünü de takıp ilerle çok hızlı level atlarsın, ben hep takılı gittim hiç çıkartmadan level 183 oldum oyun sonunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Lvl 145 olması lazım oynuyorum problem değil de tek vuruşta bitirdiğim elemanlar srtık kolay ölmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: okananlar

arkadaşlar merhaba..bu 3. boss (kana aç canavar) ta boss 2.formuna girdikten sonra üstüme atlayıp canımın tamamına yakınını götürüyor..zehirlendiğim içinde panzehir kullanayım kaçayım canımı tazeleyim derken ölüyorum..çağrı çanıda çaldım fakat yine öldüm..kan kokteylim de bitti..mühimmatım azaldı.. yok mu bu bossun kolay bir yolu..meydey meydey..

Mayhoş kan kokteyli atarak dikkatini başka yöne çevir. O kan kokteyline doğru giderken arkasından saldır.
    Bu taktik ayrıca panzehir ve kan şişesi kullanman için de sana zaman tanıyor.
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Depo kapasitesinin 600'e çıkması güzel olmuş harbi, 99 neydi öyle... Yalnız silahlara buff geldiyse boss'lara da ayar çekmişlerdir, resmen yeniden başlayacak oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Depo kapasitesinin 600'e çıkması güzel olmuş harbi, 99 neydi öyle... Yalnız silahlara buff geldiyse boss'lara da ayar çekmişlerdir, resmen yeniden başlayacak oyun.

1000'e de çıkarsa oyun kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrcan

quote:

Orijinalden alıntı: okananlar

arkadaşlar merhaba..bu 3. boss (kana aç canavar) ta boss 2.formuna girdikten sonra üstüme atlayıp canımın tamamına yakınını götürüyor..zehirlendiğim içinde panzehir kullanayım kaçayım canımı tazeleyim derken ölüyorum..çağrı çanıda çaldım fakat yine öldüm..kan kokteylim de bitti..mühimmatım azaldı.. yok mu bu bossun kolay bir yolu..meydey meydey..

Mayhoş kan kokteyli atarak dikkatini başka yöne çevir. O kan kokteyline doğru giderken arkasından saldır.
    Bu taktik ayrıca panzehir ve kan şişesi kullanman için de sana zaman tanıyor.

Kokteyl bitti nereden temin edebilirim.. Birde kokteyli hiç randımanlı kullanamadım.. Atıyorum hamle yapamadan tekrar bana dönüyor.. Karşısında kalıp kaçarak savaşayım diyorum bir anda ağzında buluyorum kendimi.. İzlediğim videolarda kimse bu harekete yakalanmadan geçiyor bölümü yakalanınca nerdeyse hiç şans kalmıyor..

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.