Şimdi Ara

Blood Elf'lerin Tam Hikayesi ! Okuyun... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Z.K

@great_cnta
    şahsım adına şuan ki müzikleri-özellikle de hyjal battle müziğini- daha çok seviyorum.
    Tabii ki o dönemin havası bambaşka idi.Eminim bir daha o hava yakalan(a)mayacak malesef.
    Ben Lore'a aşık bir insan olarak.Klasik-TBC-WoTLK'i tamamen sindirmiş vaziyette şimdi güncel Lore'da neler olacak diye merakla bekliyor/oynuyorum.
    WC serisinden dolayı Dragon Aspectleri ile pek haşır neşir olmamamızın sonucunda yeni gelen contente pek alışamadık doğrudur.Ama Deathwing'in bir puluna teenage ergen Arthas'ı değişirim.

Arthas'ı ben de değişirim canım onu sallayan yok zaten. Sadece cataclysmde olaylar biraz daha oyun arayüzünü ve grafiklerini kaliteli hale getirmeye yönelik oldu. Azeroth şehirlerini aktif hale getirelim diye orgrimmara portal koydular, artık lagdan girilmez oldu. Birçok yanlış yaptılar. Hani o koskoca Silvermoon City'e gitsen bir tane adam bulamazsın şimdi orda. Mantıksız oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta
    Biliyorum deathwing'in eskilere dayandığını. Ama onun gibi 4 tane ejderha var. Üstelik daha önce de tepelediler. Bi derisinin üstüne adamantium plaka geçirdiler diye adam mı oldu

Ayrıca Lich King'le boy ölçüşme meselesi değil ki bu. Bi tane dangalak Tirion'un yendiği Lich King'e kafa tutsa nolur be. Ha o da ayrı mesele tabii. Demon formdaki elinde hayvan gibi artifactleri olan illidan Lich King'i yenemez, bi paladin gelir froustmourne'u kırar...

Paladin demişsin de Ashbringer'ı ne yapacağız?

Ashbringer dediğinin pek bir numarası yok ki. "warcraftmovies.com"da "Tales of Past 3"ü izle, orada bahsediyor. Yani yine güzel artifact tabii de Froustmourne ve Nerzhul'un yanında hiçbirşey...

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: Seppuku.

Çok adı geçiyor Maiev Shadowsong nam-ı diğer mortred neden boss olarak gelmesin karşımıza

Bizden olan biri neden boss olarak gelsin ki =) Tbc content i bitirmediniz herhalde. Zaten maiev ile öldürüyoruz illidanı..

Hiç mi ihanet görmedik hocam world of warcraft evreninde.

• Çok faydalı olmuş hocam, teşekkürler.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.