Arkadaşlar bir blogger açtım, az çok bloggerı anladım.. daha sonra adını değiştirerek içeriğine başlığa uygun şeyler yazdım.. google adsense den reklam atayım dedim fakat kendimi geliştirmek için açtığım ilk blog url si görülüyor.. reklam kodunu yerleştireceğim url yazmıyor. internetten biraz araştırdım ve ayarlardan "access and authorization" bu bölümden düzeltilebileceği yazıyor.. fakat ben bu bölüme nereden gireceğimi bilmiyorum.
bilen arkadaşlar lütfen madde madde yazarlarsa sevinirim... şimdiden teşekkürler..
Reklam kodunu yerleştireceğiniz URL Adsense panelinde mi yazmıyor?
evet :/
ya ben google adsense yi duydum. bende reklam vereyim dedim, sol kısımda kazançlar var oradan adsenseyi seçtim.. iki adımda reklam alabiliyorum fakat ilk adımda web sitesi bilgileri kısmında "Şu adreslerde reklam yayınlayacağım:" diye bir yer var ve orada benim denemek için açtığım ve daha sonra sildiğim url görünüyor.. ben bunu nasıl değiştireceğimi araştırdım ve -anasayfa-hesap ayarları-"access and authorization" bu kısımdan düzeltilebileceği yazıyor fakat ben bu kısma ulaşamıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: ~HaYaLeT
ya ben google adsense yi duydum. bende reklam vereyim dedim, sol kısımda kazançlar var oradan adsenseyi seçtim.. iki adımda reklam alabiliyorum fakat ilk adımda web sitesi bilgileri kısmında "Şu adreslerde reklam yayınlayacağım:" diye bir yer var ve orada benim denemek için açtığım ve daha sonra sildiğim url görünüyor.. ben bunu nasıl değiştireceğimi araştırdım ve -anasayfa-hesap ayarları-"access and authorization" bu kısımdan düzeltilebileceği yazıyor fakat ben bu kısma ulaşamıyorum...