Şimdi Ara

Blog yazacamda bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telden ite gidebiliyor oyuzden telden blog yazmak zor bunun için pc den yazıp tele ktarip blogua opyala yapıştır yaparsam bir sorun çıkar mı ayrıca bana blog konusuyla ilgili tavsiyede bulunurmusunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• blog modası geçti
  • netstat kullanıcısına yanıt
    İnternetten para kazanmam lazım başka yolu yok kardeş sorunun cevabını biliyomu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dost2131

İnternetten para kazanmam lazım başka yolu yok kardeş sorunun cevabını biliyomu?

sen blogu popüler yapacaksında reklam alacaksında unut o işi. youtubeda aptal hareketler yaparak daha kolay para kazanırsın.
  • Ozgun yazacaksan kazanirsin copy paste ise bosuna site acma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi alanda yazacaksin? Para kazanmam lazim diyip en imkansiz alani secmissin. Blogdan para kazanmak cok cok zor. 1 yil yogun emek harcayip gunluk 1 2 tl anca kazanirsin benden demesi.

• Hangi dil bu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    Reis biraz yardımcı olur musun ya okul okuyom lise son ailenin de durumu yok benim birşeyler yapmak lazım lütfen yardım et?

• En az 20 kişilik pro bi ekip blog yapar para kazanır sen 1 tl bile alamassın. Git cafede günlük 50 ye çalış oh mis.

• Sutura Coronalis S kullanıcısına yanıt
    Tamamda abi lise son sınıfın vesinava az kaldı ders çalışmak gerekiyor Kitap kurs vs kurumumuzda kötü sınav bitince zaten çalışacak ama dediğim gibi kitabı vs lazım bi yol gösteer

• quote:

Orijinalden alıntı: dost2131

Tamamda abi lise son sınıfın vesinava az kaldı ders çalışmak gerekiyor Kitap kurs vs kurumumuzda kötü sınav bitince zaten çalışacak ama dediğim gibi kitabı vs lazım bi yol gösteer

Blog yazmak çok emek ve bilgi ister.

Para kazanmak istiyorsan. Youtubeda gördüğün ilginç yabancı videoları türkçe başlıkla sunabilirsin. Getirisi emin ol daha fazla olur. Hemde adsense ile uğraşmazsın. Senin bloga adsense reklam bile vermeyebilir. Ama youtubeda böyle bi sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.