Şimdi Ara

Blog Sitem Var Binlerce Dolar Kazanmıyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, blog sitesi açtım ama para kazanmıyorum. Reklam olmasın sitenin linkini vermeyeceğim

http://moxvi.com/ site linki bu arkadaşlar. Zaten reklam yok ara sıra bakarsınız diye koydum. Zaten az sonra ban yerim. Eğer anlayan arkadaşlar varsa fikir/öneri yapabilirler tabi.

• Vat
  • Sağol
  • Fena olmamış ama renkleri daha koyu tonlarda seçersin gözü yormaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medyum Kennedy

Fena olmamış ama renkleri daha koyu tonlarda seçersin gözü yormaz.

Hayatımda senin kadar haklı bir insan görmedim. Koyultacam
  • Kardeş konuşmandan da belli oluyor. Ufak yaşta birisin veerken yaşta bu işlere adım atmissin. Ne diyelim ileri de iyi yerlere gelirsin ins.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Kardeş konuşmandan da belli oluyor. Ufak yaşta birisin veerken yaşta bu işlere adım atmissin. Ne diyelim ileri de iyi yerlere gelirsin ins.

Sağol, 18 yaşındayım. duaların için minnettarım.
  • İlk "Reklam olmasın sitenin linkini vermeyeceğim" demişsin.

Sonra "... site linki bu arkadaşlar." deyip sitenin linkini vermişsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

İlk "Reklam olmasın sitenin linkini vermeyeceğim" demişsin.

Sonra "... site linki bu arkadaşlar." deyip sitenin linkini vermişsin.

Ara sıra kendimle çelişiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurunAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Medyum Kennedy

Fena olmamış ama renkleri daha koyu tonlarda seçersin gözü yormaz.

Hayatımda senin kadar haklı bir insan görmedim. Koyultacam

Ne demek, yardım etmeye çalışıyoruz işte.

Sitenin akılda kalıcı ve güzel bir görüntüsü olması için 3 şeye dikkat edeceksin:

+Rengarenk olmaması lazım, 2-3 uyumlu renk seç ve hep bu renkleri kullan.Örneğin dh'nin renkleri gri,beyaz,yavruağzı tonları gibi,birbirlerinden çok bağımsız olmasınlar ama.

+Sitene güzel bir font benimse ve hep onu kullan,mutlaka türkçe karakterleri desteklemesi gerekiyor yoksa bazı harflerde sorun yaşandığı için komik durur.Klasik olmasına dikkat et, çok oynak ve çocukça olmasın , ciddiyet bozulmasın.

+Ve son olarak dediğim gibi sitendeki bütün tasarım, gerek şablonlar,gerek logo,gerek site temasının renkleri her zaman göz yoruculuğunu minimum seviyede tutmalı.Mesela sitene 1-2 dakika göz attım ama cidden çok parladı ve gözüm yoruldu.

Kolay gelsin , yolun açık olsun.Bu konularda para kazanmayı da aceleye getirme,önce kendini geliştirmeye bak.

• opera miniye göre dizayn etmelisin mobil olarak akıcı olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medyum Kennedy: hepsini dikkate aldım. Anasayfa tasarımını şuanda yapmıyorum, 3 gün sonra geçicem ona konu çokluğu olunca. Dediğin gibi göz yormayacaktır.

ßenle100les : Responsive açık şuan, postlarda tren gibi akıyor ama anasayfada deidğin gibi çiftlik gibi herşey bir yerde oluyor sanki. :D
  • Konami sadece pes çıkaracak haberinin linkini gördüm. Aslında merak ettim niye sadece pes ve pes'ten başka hangi oyunu çıkarıyodu diye ama tıklayıp okumaya üşendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Konami sadece pes çıkaracak haberinin linkini gördüm. Aslında merak ettim niye sadece pes ve pes'ten başka hangi oyunu çıkarıyodu diye ama tıklayıp okumaya üşendim.

Zaten oradan okusanda bana bir kazancı yoktu buradna söyliyim

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain v.s oyunlar çıkarıyordu. Yöneticilerden biri firmaya bana muhtaçsınız demiş konamide kovmuş bırakmış. Olay bu
  • Şimdi kendi logomu yeni gördüm, o tilki niye ağzında fırça tutuyor. Ona bir el atmam lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.