Şimdi Ara

BLOG AÇMAK İSTİYORUM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR DH

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar boş zamanlarımı değerlendirmek ve insanlarla etkileşim içinde olmak için bir blog kurmak istiyorım şimdilik bloggerden kurucağım bloğumu ilgi görürse wordpress ten ücretli bir şekilde devam ettirmeyi düşünüyorum ancak sorum şu blogu hangi konu hakkında açıcağımı seçemedim bu yüzden sizden öneri istiyorum beğendiğim bir öneriyle ilgili blog kurucam ancak sizden ricam şu konu hakkında yardım eden,bilgi veren bi site olsa güzel olurdu gibisinden öneriler yapmanız

Not:Mümkünse saçma önerilerde bulunmayın çünkü konu gayet ciddi bu sebeple konu dışı özele açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwin -- 15 Ekim 2014; 15:09:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MUTLULUĞUN YOLLARINA DAİR BİŞELER OLABİLİR.. İNSANLARI MUTLU EDİCEK AKTİVİTELER HOBİ KAYNAKLARI VB VB ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyilmaz0

MUTLULUĞUN YOLLARINA DAİR BİŞELER OLABİLİR.. İNSANLARI MUTLU EDİCEK AKTİVİTELER HOBİ KAYNAKLARI VB VB ...

Fena fikit değil düşünücem saol başka fikri olan yazsın

• Blog ile ilgili bilgi edinmişsiniz heralde.
    Bende bir soruya cevap arıyordum.
    Eğer cevaplarsanız blogger sitesinden kurduğumuz bloglar para kazandırıyor mu? En düşük ne kadar kazandırır?
    Konunuz hem üstte taşınır hem de bana yardımcı olmanız dileğiyle.
    İyi Günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Feynman

Blog ile ilgili bilgi edinmişsiniz heralde.
    Bende bir soruya cevap arıyordum.
    Eğer cevaplarsanız blogger sitesinden kurduğumuz bloglar para kazandırıyor mu? En düşük ne kadar kazandırır?
    Konunuz hem üstte taşınır hem de bana yardımcı olmanız dileğiyle.
    İyi Günler

Blogger google ın kendi uygulaması olduğu için sıralamada bloggerle kurulan blogların daha yukarıda olduğu söyleniyor eğer durum gerçekten böyleyse ve blog ilgi görüyorsa adsense ile reklamlardan para kazanılabilir tabi kazanılan bu miktar blogun gördüğü ilgiye göre değişir peki benimde size bir sorum olacak hangi konu hakkında blog açmayı düşünüyorsunuz?

• hocam ilk başlarda parayı düşünemezsin.. ilerleyen zamanlarda kazanırsın onuda baya uğraşman gerekiyor tabi :) ben bildiğim kadaryıla söleyim.. öncelikle bedava açtığın sitelerden para kazanmayı bekleme.. paranı verip güzel bi site yaparsın kendine.. siten tutarsa giren çıkan çok olursa reklam alırsın öle yoluna bakarsın ama zor iş.. yapıcaksan zevk için yap bu işi ( BENCE )
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyilmaz0

hocam ilk başlarda parayı düşünemezsin.. ilerleyen zamanlarda kazanırsın onuda baya uğraşman gerekiyor tabi :) ben bildiğim kadaryıla söleyim.. öncelikle bedava açtığın sitelerden para kazanmayı bekleme.. paranı verip güzel bi site yaparsın kendine.. siten tutarsa giren çıkan çok olursa reklam alırsın öle yoluna bakarsın ama zor iş.. yapıcaksan zevk için yap bu işi ( BENCE )

Kesinlikle katılıyorım zaten blogun çok ünlü olsa bile reklamlardan kazanacağın para ancak güzel bir blog kurmana yeter ama eğer blog satışı denen aksesuar veya oyun vs.vs. Gibi bir satış yaparsan bir miktar para kazanabilirsin ancak yinede çok birşey bekleme bence zevk için yapılmayacaksa blog pek samimide olmayacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @suwin Teşekkürler. Bilgi için. Şuan önümde çok uzun süre var ama Temel kimya ile ilgili olabilir.Ya da mobil uygulamalar.

@canyilmaz0 Evet haklısınız.Hobi olarak yapmak daha iyi.

Teşekkürler Tekrardan.
  • up
  • suwin kullanıcısına yanıt
    ciddi anlamda bilgin olan bir konu yada konular hakkında açabilirsin mesela mesleğin hakkında yazabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.