Şimdi Ara

Block listesi ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşı takımda ve bizim takımda çok kötü olanları umarım bi daha karşıma çıkmazlar diye bi umut blockluyorum da, doğru mu yapıyorum bilemedim? Blocklamama rağmen benim takımıma gelebilirler mi?

• Benim bildiğim kadarıyla geliyorlar ama yazdıkları gözükmüyor. O yüzden ben bir yere kaydediyorum isimleri her maç ctrl+f'ten aratıyorum takımdakileri. Eğer varsa aynı adam trollüyorum yada ragequit.
  • O kadar uğraşmam boşaymış yani, anladım teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Benim bildiğim kadarıyla geliyorlar ama yazdıkları gözükmüyor. O yüzden ben bir yere kaydediyorum isimleri her maç ctrl+f'ten aratıyorum takımdakileri. Eğer varsa aynı adam trollüyorum yada ragequit.

İyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SkyKiller-

quote:

Benim bildiğim kadarıyla geliyorlar ama yazdıkları gözükmüyor. O yüzden ben bir yere kaydediyorum isimleri her maç ctrl+f'ten aratıyorum takımdakileri. Eğer varsa aynı adam trollüyorum yada ragequit.

İyiymiş

• quote:

iyi fikirmiş eyvallah ben de yapim bari
  • sistem blokladığın kişilerle seni eşleştirmiyor.Denendi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış bilgi vermeyelim blockladığınız oyuncularla kesinlikle eşleşme ihtimaliniz var çok başıma geldi.. Sanırım yazıları vs. blockluyor sistem üzerinde çalıştıklarını okumuştum bir yerde eşleşmelerde gelmemesi için proje varmış.
  • sadece yazdiklarini gormezsin ayni oyun ve takima dusebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_66

sistem blokladığın kişilerle seni eşleştirmiyor.Denendi

eşleştiriyor. TR'ye geçirilmişken bi aptal vardı rankedta sürekli trolleyen blocklamama rağmen 2 kere geldi.
  • Maç içerisindeki ve dışındaki iletişiminiz engellenir, herhangi tipteki bir maçta karşılaşabilirsiniz. (Sadece iletişiminiz engelleniyor.)
  • Yeni konu açmak istemedim. 3-5 maçtır blok attığım oyuncularla aynı takıma düşüyorum ki bunu maç sonu ekranında fark ediyorum. Ne var ki yukarıda bahsedildiği gibi değil hiçte durum; oyun öncesi, içi ve sonu iletişim de aynen devam ediyor.

Sistem tam olarak nasıl çalışıyor şu anda bir fikri olan var mı acaba ?

Düzeltme: Yazım yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @lexiS -- 4 Mayıs 2013; 18:33:46 >
  • blokladiginiz kisiye sizin yazinizda gitmiyor degil mi?ayrica attiginiz pingler gider mi

• Westte bir adamla iki oyuna düştüğüm olmadı, düştüyse de farkına varmadım. Blocklu yada blocksuz. Tr'de iş değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Westte bir adamla iki oyuna düştüğüm olmadı, düştüyse de farkına varmadım. Blocklu yada blocksuz. Tr'de iş değişebilir.

Tr de aynı adamlarla atıyordum resmen.Oyuncu sayısı çok az. Westte öyle değil tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Westte bir adamla iki oyuna düştüğüm olmadı, düştüyse de farkına varmadım. Blocklu yada blocksuz. Tr'de iş değişebilir.

bana çok oluyor hatta ranked team girerken aynı takımla 2. kez eşleşmemiz bile olduydu yani 2 kere ezmiştik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Yanlış bilgi vermeyelim blockladığınız oyuncularla kesinlikle eşleşme ihtimaliniz var çok başıma geldi.. Sanırım yazıları vs. blockluyor sistem üzerinde çalıştıklarını okumuştum bir yerde eşleşmelerde gelmemesi için proje varmış.

Eger boyle birsey gelirse cidden cok mukemmel olur
  • Hiçbir işe yaramaz sadece yazdıklarını görmezsin.
  • o ignore sadece adamların sizi fri liste eklemesine engel olur ve bidaha karşınıza çıktığında yazdıklarını görmenizi engeller yani bidaha gelmicek diye bişey yok
  • o ignore sadece adamların sizi fri liste eklemesine engel olur ve bidaha karşınıza çıktığında yazdıklarını görmenizi engeller yani bidaha gelmicek diye bişey yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.