Şimdi Ara

Blizzard buna devam edecek...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Diablo 3 dorduncu kez erteleniyor, Resmi forumlarda BAshiok un aciklamasina gore oyun Q2 ye ertelenmis durumda. Blizzard aslinda oyuna bir sey eklemeye ugrasmiyor arkadaslar tam aksine oyunu kusa cevirmek icin casual lestirmek icin ugrasiyor ve zaman kaybediyor bu nedenle oyunu habire erteliyorlar simdi de Q2 ye ertelenmis.

Soyle kisa bir ozet gecelim genel olarak sondan basa dogru neler ucuruldu oyundan gorelim:

-2008 deki videoda izleyip izleyip Vayy be oyun super olacak denilen izlenip gaza gelinen olum animasyonlari - UCURULDU

-Grafiklerde Ultra ayari - UCURULDU (Evet Bashiok un aciklamasina gore oyunda Starcraft taki gibi bir ultra modu olmayacak yani betada ne grafik goruyorsaniz full surumde de tamamen aynisi oalcak Bashiok un dedigine gore, hicbir gelisim beklemeyin)

-Mystic Artisan - UCURULDU

-Enchantment ler - UCURULDU

-Ekstra Bag ler - UCURULDU

-Salvage Cube ve genel anlamda butun Cube lar - UCURULDU

-Scrollar - UCURULDU

-Talisman - UCURULDU

-Jewel lar - UCURULDU

-Skill Point lar - UCURULDU

-Stat Pointler - UCURULDU

Evet bunlar benim hatirlayabildiklerim... Simdi Blizzard yine cikar ve ayni sekilde "Rune lari da yetistiremedik oyundan cikariyoruz" derse hic sasirmam sahsen. dunyanin en zengin oyun firmasi 7 yildir nasil olur da yetistiremez "bunun icin cok kaynak gerekiyor" bik bik der anlamak imkansiz. Blizzard`i koru korune destekleyen ve protesto edip elestirmeyen fanboylar oldugu surece Blizzard insanlari kandirmaya, baslarda "oyunda var bakin ne super" deyip sonra oyundan bircok ozelligi ucurmaya devam edecek....

Peki Blizzard`in bu ucurmalar hakkinda ortaya attigi mazeret ne biliyor musunuz aynen su: "Yeterli zamanimiz ve kaynagimiz yoktu ondan ucurduk" Bu saka gibi dalga gecer gibi laflara inanabilior musunuz? KOskoca 7 yil ve dunyanin en zengin oyun firmasi Blizzard bunu soyluyorsa diger oyun firmalarinin 10 yildan az zamanda tetristen daha komplike bir oyun yapamiyor olmasi gerekir.

Hatirlayamadigim ve ucurulan kimbilir daha neler var arkadaslarin hatirladiklari olursa lutfen bu baslik altina yazsin D3 te ucurulan seyleri ve konusalim.

Sevgilerimle,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 10 Şubat 2012; 8:27:26 >

• Oyun oyunluktan cikti artik. Blizzard oyunu tamamen darpane mantigi ile piyasaya surmeye calistigi belli. Ben bile artik beklemiyorum. Ciksa dahi orjinal almayacagim orasi kesin.
  • Blizzard aslinda resmen dolandiricilik yapiyor insanlari kandirmak da dolandiriciliktir, 2008 de "iste size gercek bir savas nasil olur gosteriyoruz" diyerek super olum animasyonlarini izletip milletin agzinin suyunu akitip yillarca da "bu gordukleriniz oyunda olacak daha gelismisleri olacak" dedikten sonra yaklasik 15 gun once Bashiok tan aciklama geliyor "Bunlari oyuna hicbir zaman koyamadik sadece script yapmistik show icin, kaynaklarimiz ve zamanimiz yetmedi(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)" Yuhhhhhhh diyerek Blizard in suratina tukurmek gerekmez mi bu dalga gecer gibi yanita? Yapmiyrolar iste fanboylar birazcik sesini duyursa oyun belki adama donerdi ama fanboylar kuzu gibi susuyor, yutuyor. Ve daha bunun gibi once gosterilip insanlari kandirdiktan hype olusturduktan sonra oyundan ucurulan onlarca sey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 10 Şubat 2012; 8:32:26 >

• bu kadar ilgi gosterirlerse bir firmaya o da o denli simarir
    bizden yuz bulduuklari icin belkide suan yaptiklarini yapabiliyorlar

alicisi oldugunu iyi biliyorlar 10 senede bekletse almayacgim diyen ana avratsoven bir kitle gidip collector edition alir
  • Arkadaşlar artık umudu kesmek gerek bu oyundan demodaki özellikleri bile uçursalar şaşırmam ki bir oyunun ha bire geliştirilmesi gerilemesi değil..
  • ön ödemeli alanlara acıyorum.

he bana derseniz oyun cıkınca daha pahalı almak zorunda kalacaksın diye.almıcam bu kadar insanları tabiri caizse kafalayan firmaya paramı nasip etmem ben.
  • Bu kadar sene bekledik şimdide dalga geçer gibi sürekli erteleniyor, sakız gibi uzattılar.Orjinal almayı düşünüyordum, artık bunlara bir kuruş yedirmem.Oyunda umurumda değil artık ister çıksın ister çıkmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 1 devam ediyor mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WOW ölürken de bas bas bağırmıştık. Dinleyen olmamıştı. Blizzard böyle bir firma işte. Bir dikiş tutturuyor, daha sonra oyunun asıl oyuncu tabanını gözden çıkararak oyuna yeni dahil olan "populer oyunu oynarım" mantıklı oyunculara çeviriyor gözlerini. Belli ki Diablo da bu mantıkla çıkıyor...
  • Blizzard=Metallica
  • quote:

Orijinalden alıntı: trident02

-Mystic Artisan - UCURULDU

-Enchantment ler - UCURULDU

-Ekstra Bag ler - UCURULDU

-Salvage Cube ve genel anlamda butun Cube lar - UCURULDU

-Scrollar - UCURULDU

-Talisman - UCURULDU

-Jewel lar - UCURULDU

-Skill Point lar - UCURULDU

-Stat Pointler - UCURULDU

Diablo 3 perakende satış fiyatı: UCURULDU $
  • ne olura olsun ciktigi saniye alacagim
  • Bu arada Blizzin asıl neyle uğraştığı çıktı ortaya D3, WoW ve SC nin masa üstü oyunlarını yapıyormuş. SC=Risk, WoW=Monopoly tarzında :)
    Adamlar işin kaymağını yediler şimdi mandanın peşindeler...
  • Evet arkadaslar Blizzard son gelen Patch ile oyundan yine pek cok onemli seyi ucurmaya devam ediyor. Simdi de oyundaki en onemli customization unsuru kabul edilen Rune Rank ler UCURULDU

Artik 7 seviye degil sadece 1 (bir) seviye Rune var, hayirli ugurlu olsun fanboylara bakalim sirada ne var ucurulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 19 Şubat 2012; 5:53:07 >
  • Hani Blizzcon da "su kadar rune seviyesi var dolayisiyla su kadar efekt cesitlili su kadar trilyon da build cesitliligi oluyor" diyorlardi ya iste yine insanlari kandirmis oldu Blizzard.... Yazik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 19 Şubat 2012; 5:55:28 >
  • Wow gibi dungeonlar olsa yeter bana valla
  • Blizzard dünyanın en zengin oyun firması değil.Ayrıca nedir bu öfke sakin ol.
  • bende çıktığında kutulu satın almak yerine artık steamden felan key alıp oynamayı düşnüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

bende çıktığında kutulu satın almak yerine artık steamden felan key alıp oynamayı düşnüyorum

Steam'e gelmez sanırsam, Blizzardın hiçbir oyunu yok çünkü steamde.
  • hmm öyle olursa kötü olur gerçekten 100 tl vermeye değecekmi bende şüpheliyim artık
  • blizzard'ı eşşek govalasın. activision'la birleşip iyice satılmış olup çıktılar.. blizzard'ı da diablo'yu da eşşek govalasın, cod bebelerini de kotick'i de ayrı eşşekler govalasın.

edit: şaka maka oyunda bir şey kalmadı lan, ne stat ne skill yola yola god of war gibi basit bi şey oldu çıktı yahu.

ayrıca pay2win cash shop felan nedir ulan, hem para vereceksin hem oyun içinden tekrar para ödeyeceksin. fanlarını da eşşek govalasın.

şimdi sakinim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 20 Şubat 2012; 5:44:02 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.