bize auspexa öldü dediler bizde kalbimize gömdük acimizi. çok özlettin kendini telafisini nasıl yapacaksın bilmiyorum. hala görüşüyorsanız oğuzhana selamlar.
özler dönerim diyodum ama yok oyuna patch bile yükletmiyorum evet o oynuyo zaten hala
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
quote:
Orijinalden alıntı: TheMutant
bize auspexa öldü dediler bizde kalbimize gömdük acimizi. çok özlettin kendini telafisini nasıl yapacaksın bilmiyorum. hala görüşüyorsanız oğuzhana selamlar.
özler dönerim diyodum ama yok oyuna patch bile yükletmiyorum evet o oynuyo zaten hala
abi benim vizelerim geçen hafta bitti yapacak biseyler arıyorum oğuzhanı da görüyorum oyunda tek başına. rankeddan başka bi şey oynamayan adam normallere vurmuş kendini. gel bak çok değişti oyun ben bile değiştim ya sen oynadıktan sonra adam oldu hesabım artık çoğu hero var :( her gün own3d profiline girip bakmıyorsam da adam değilim bunu da bil yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
quote:
abi benim vizelerim geçen hafta bitti yapacak biseyler arıyorum oğuzhanı da görüyorum oyunda tek başına. rankeddan başka bi şey oynamayan adam normallere vurmuş kendini. gel bak çok değişti oyun ben bile değiştim ya sen oynadıktan sonra adam oldu hesabım artık çoğu hero var :( her gün own3d profiline girip bakmıyorsam da adam değilim bunu da bil yani.
biliyorum anlatıyo zaten yeni herolardan da hep haberim var hepsinin skillere bakıyorum spotlightları izliyorum da riot daha da paraya vurmuş işi yani volibear tek başına 5 adam alıyo skyrim falan takılıyorum ben bu aralar aslında guild wars 2'yi bekliyodum ama release date vermediler hala daha çok zamanı var... çok gecikirse belki lol takılırım biraz
Valla rehber güzel olmuş ama minion çeke çeke blitzden soğudum
quote:
biliyorum anlatıyo zaten yeni herolardan da hep haberim var hepsinin skillere bakıyorum spotlightları izliyorum da riot daha da paraya vurmuş işi yani volibear tek başına 5 adam alıyo skyrim falan takılıyorum ben bu aralar aslında guild wars 2'yi bekliyodum ama release date vermediler hala daha çok zamanı var... çok gecikirse belki lol takılırım biraz
çıkmadi lanet oyun daha neyin derdindeler anlamış değilim bekleye bekleye ağaç oldum arkadas
quote:
quote:
quote:
quote:
hala çoğu heroya rework lazım zırt pırt op hero çıkaracaklarına adam etsinler eski heroları. yi ile volibearı yanyana koy çizimlerinden anlaşılıyor hangisi yeni. neyse te nerelere gider bu özlemimi dile getirmek için atladım hemen senin de buralarda olduğunu görmek sevindirdi. şunu da söylemeden edemicem yeniden stream yapmaya başlasan eskisinden daha çok kişinin izleyeceğine eminim, en oturaklı stream seninkiydi. kalitesini bilenler de bilir zaten. kendine iyi bak çok özletme yaz böyle arada.
Bir Auspexa değil.
Bir Auspexa değil.
masteryleri güncelledim daha güncelliceğim şeyler var sonra yaparım onları da
GERÇEKTEN güzel oynuyorsun kardeş. eastteysen duo premade yapabilir miyiz solo girmek istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ototrofinsan
GERÇEKTEN güzel oynuyorsun kardeş. eastteysen duo premade yapabilir miyiz solo girmek istemiyorum.
westteyim ben
Helal olsun arkdaşım çok kapsamlı anlaşılır bir anlatım olmuş buildde güzel tebrik ediyorum gerçekten ben bu sitede paylaşılan buildleri okumama ama baya güzel olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: RixTy
Helal olsun arkdaşım çok kapsamlı anlaşılır bir anlatım olmuş buildde güzel tebrik ediyorum gerçekten ben bu sitede paylaşılan buildleri okumama ama baya güzel olmuş.
teşekkürler
rehberde çok doğru demişsin support bilitz oynanmaz az önce oynayım dedim bütün killeri ben aldım yanlışlıkla ad carry kasamadı oyun az kalsın gidiyordu.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ototrofinsan
westteyim ben
Fark etmez westtede girmiyon duo zaten.
blitz al ad carry alayım 2k elo olalım
Le Blancin kopyasını kesinlikle atlamışsın.Cait oynarken ona ulti basmıyorumm
Güzel bir rehber emeğine sağlık blitz oynamak isteyenlere çok yardımcı olacaktır