Şimdi Ara

Blitzcrank, The Great Steam Golem Rehber (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
5
Favori
29.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SaglaM bir tyrinda ultisi bitene kadar keser bence blitzcranki. O yüzden ulti bitene kadar blitzin uzak durmasi gerek süre bitince tekrar dalarak isini anca bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garez482

SaglaM bir tyrinda ultisi bitene kadar keser bence blitzcranki. O yüzden ulti bitene kadar blitzin uzak durmasi gerek süre bitince tekrar dalarak isini anca bitirir.

Ben de onu diyorum zaten Her ikisinin de pro olduğunu düşünürsek tryn kaçarken blitz grab yaparak öldürebilir en son. Ama oynayış stillerine ve itemlerine bağlı tabiki bu sadece bir varsayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Armor penetration o havaya atan E skili için sanırsam. Hemde W skilini kullanmak içinde olabilir.
    Ayrıca Blitzcrank teke tek savaşta da çok iyi. Ultisi boşa gitmiyor yani bir Tryndamere ile kapışsa alır bence. Ultisi sağolsun.

Bro trynın ultisinin hiçbir şekilde disablesi yok. İster silenced at ister stun at o adam ultisini yine basar l2p

Adam zaten ondan bahsetmiyor ve evet tryndamere'i çok rahat alabiliyor 1v1'de.

Ultisi sağolsun diyor yani ondan bahsediyor. Ultisi silenced buna dayanarak trynın ulti atamayacağını sanıyor. Ultisi sağolsunun başka bir açıklaması varsa duymak isterim.

Hayır kasmış bir tryndanmı bahsediyoruz yoksa oyun başı falanmı anlamadım ? Zaten kasmış bir tryn 1vs1 de seni görse ya 3 atar ya 4. Teamfight olsa senle uğraşmaz zaten. Ki adam malmı senle 1vs1 gelicek ulti basıcak sen kaçıcan adam senı yakalayamayacak ( nası olacaksa ) bide arkandan koşacak sonra tek yiyip ölecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 30 Haziran 2011; 23:47:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Armor penetration o havaya atan E skili için sanırsam. Hemde W skilini kullanmak içinde olabilir.
    Ayrıca Blitzcrank teke tek savaşta da çok iyi. Ultisi boşa gitmiyor yani bir Tryndamere ile kapışsa alır bence. Ultisi sağolsun.

Bro trynın ultisinin hiçbir şekilde disablesi yok. İster silenced at ister stun at o adam ultisini yine basar l2p

Ultisi sağolsun diyor yani ondan bahsediyor. Ultisi silenced buna dayanarak trynın ulti atamayacağını sanıyor. Ultisi sağolsunun başka bir açıklaması varsa duymak isterim.

Tryn ultisini bastığında 1 hpden aşağı inmiyor değil mi? Blitzcrank ise manasının yarısını kullanıyor hp %10un altındayken. Blitzcrank, Tryndamere ile mesafeyi sabit tutarsa ultisinin pasifi sürekli ona vuracaktır. Tryn'in ultisi bittiği anda ölecek diyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tryn ultisini bastığında 1 hpden aşağı inmiyor değil mi? Blitzcrank ise manasının yarısını kullanıyor hp %10un altındayken. Blitzcrank, Tryndamere ile mesafeyi sabit tutarsa ultisinin pasifi sürekli ona vuracaktır. Tryn'in ultisi bittiği anda ölecek diyorum.

Tryn malmı peki ? Adamın blinkimsi skill i var zaten phantom falan kasmıstır ms si tavan yapmış kaçma skilli yokmu bu adamın bastı kaçtı aradaki mesafeyi koruyamazsınki. Ki zaten adam kasmışsa şansın yok . Yani tryn oynayan zaten noob böyle birşey yapan noobunda noobu.

• Tryndamere feed'lenmediği sürece en işe yaramaz champion'lardan biri, eşit durumda Blitz'e karşı da bir şey yapma şansı yok. Bi tane phantom dancer kasmış olsa bile Blitz daha hızlı Overdrive sayesinde. Zaten Power Fist'in 0 CDR durumunda bile 5 saniye cooldown'u var ki benim build'imde de 26% cdr var, yaklaşık 3.7 sn yapıyor. Bi ultiyi açtığında, bi de ulti biterken Power Fist vursam zaten ultisinin yarısı boşa gidecek. O arada da kesebilmesi için çok feed'lenmiş olması lazım. Tryndamere'e karşı oynadığım baya oyun oldu, ikinci phantom'u bitirene kadar yakalama veya kaçma şansı yok ama feed'lenmiş bi trynd'ı kestiğim durumlar da oldu, kalkanı hafife alan çok adam çıktı karşıma. Frozen Heart bittikten sonra yaklaşık 2700 hp, 3300 mana oluyor. Kalkanı da sayarsak 4000'den fazla HP demek bu. Armor da 200 civarında oluyor, yani physical damage'a karşı efektif HP 12000 civarında. Bu kadar feed'lendiyse zaten Trynd'ı durdurabilcek hiçbi champion yok ama dediğim gibi Blitzcrank anti-carry olarak çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 1 Temmuz 2011; 0:20:42 >

• quote:

Tryndamere feed'lenmediği sürece en işe yaramaz champion'lardan biri, eşit durumda Blitz'e karşı da bir şey yapma şansı yok. Bi tane phantom dancer kasmış olsa bile Blitz daha hızlı Overdrive sayesinde. Zaten Power Fist'in 0 CDR durumunda bile 5 saniye cooldown'u var ki benim build'imde de 26% cdr var, yaklaşık 3.7 sn yapıyor. Bi ultiyi açtığında, bi de ulti biterken Power Fist vursam zaten ultisinin yarısı boşa gidecek. O arada da kesebilmesi için çok feed'lenmiş olması lazım. Tryndamere'e karşı oynadığım baya oyun oldu, ikinci phantom'u bitirene kadar yakalama veya kaçma şansı yok ama feed'lenmiş bi trynd'ı kestiğim durumlar da oldu, kalkanı hafife alan çok adam çıktı karşıma. Frozen Heart bittikten sonra yaklaşık 2700 hp, 3300 mana oluyor. Kalkanı da sayarsak 4000'den fazla HP demek bu. Armor da 200 civarında oluyor, yani physical damage'a karşı efektif HP 12000 civarında. Bu kadar feed'lendiyse zaten Trynd'ı durdurabilcek hiçbi champion yok ama dediğim gibi Blitzcrank anti-carry olarak çok başarılı.

Tryn zaten kesemeyeceğini bildiği adama neden dalsınki ? Adamın ms si olmasada olur blinki var kaçma skilli var. Zaten pro adam blitzin grabını yada öyle çoğu skillshotu yemez. Yiyipte ölüyorsan sorun sende.

• quote:

quote:

Tryndamere feed'lenmediği sürece en işe yaramaz champion'lardan biri, eşit durumda Blitz'e karşı da bir şey yapma şansı yok. Bi tane phantom dancer kasmış olsa bile Blitz daha hızlı Overdrive sayesinde. Zaten Power Fist'in 0 CDR durumunda bile 5 saniye cooldown'u var ki benim build'imde de 26% cdr var, yaklaşık 3.7 sn yapıyor. Bi ultiyi açtığında, bi de ulti biterken Power Fist vursam zaten ultisinin yarısı boşa gidecek. O arada da kesebilmesi için çok feed'lenmiş olması lazım. Tryndamere'e karşı oynadığım baya oyun oldu, ikinci phantom'u bitirene kadar yakalama veya kaçma şansı yok ama feed'lenmiş bi trynd'ı kestiğim durumlar da oldu, kalkanı hafife alan çok adam çıktı karşıma. Frozen Heart bittikten sonra yaklaşık 2700 hp, 3300 mana oluyor. Kalkanı da sayarsak 4000'den fazla HP demek bu. Armor da 200 civarında oluyor, yani physical damage'a karşı efektif HP 12000 civarında. Bu kadar feed'lendiyse zaten Trynd'ı durdurabilcek hiçbi champion yok ama dediğim gibi Blitzcrank anti-carry olarak çok başarılı.

Tryn zaten kesemeyeceğini bildiği adama neden dalsınki ? Adamın ms si olmasada olur blinki var kaçma skilli var. Zaten pro adam blitzin grabını yada öyle çoğu skillshotu yemez. Yiyipte ölüyorsan sorun sende.

Trynd isterse bana dalmasın, ben her türlü ilk olarak ona dalarım combatta . Skillshot yemesi ya da yememesi önemli değil, Blitz sadece grab'den ibaret değil zaten. Bi Lux, bi Ezreal için söyleyebilirsin onu belki.

• quote:

quote:

quote:

Trynd isterse bana dalmasın, ben her türlü ilk olarak ona dalarım combatta . Skillshot yemesi ya da yememesi önemli değil, Blitz sadece grab'den ibaret değil zaten. Bi Lux, bi Ezreal için söyleyebilirsin onu belki.

Dal adamın ultisi var belli bi süre vuracağı damageyi vurur vurduktan sonra ister ölür ister wall yapar kaçar gider. Ha sen kesersin ha başka biri önemli olan o değil önemli olan tryndı disable bırakmak. Blitz grabdan ibaret değil biliyorum çokta güzel dps. Ancak sen combatta tutupta ultisini açmış bir tryna ısrarla dalarsan o combat zaten kaybedilmiştir. Çok kasmamışsa takmayacaksın kasmışsa disableden çıkarmıyacaksın. Skill shotu yemesindn kastım skill shota dayalı olması değil sadece bahsedilen konu şuydu. Tryn kaçarsa grabla çekerim keserim deniliyordu bende o grab yenecek türden değil zorunlu bir pozisyonda olmadığın sürece yani.

Bu arada ciddi konuştuğun için teşekkür ederim forumda 1 kaç dingil var bir fotoğraf bulmuşlar orda burda komik olduğunu düşünerek dont feed trolls falan diye kendi kendine eğlendikleri bir fotoğraf koyup duruyorlar onlardan olmadığına sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 1 Temmuz 2011; 0:50:57 >

• stealthmass: Kardeşim bırak adam saçmalamaya başladı. Ayrıca Türkiye'nin en iyi 6. oyunucusu.
  • quote:

stealthmass: Kardeşim bırak adam saçmalamaya başladı. Ayrıca Türkiye'nin en iyi 6. oyunucusu.

Eh işte bahsettiğim dingillerden birisi. Sana ne oldu kardeşim hayırdır ? Ben adamla konuşuyorum bundan sanane ? benım türkiyenin en iyi 6. oyuncusu olmadığımı nerden biliyorsunda kendi kendine konuşuyorsun ? Her lafa atlama senlik bir durum yok rahat ol tutorial falan oyna rahatla.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dal adamın ultisi var belli bi süre vuracağı damageyi vurur vurduktan sonra ister ölür ister wall yapar kaçar gider. Ha sen kesersin ha başka biri önemli olan o değil önemli olan tryndı disable bırakmak. Blitz grabdan ibaret değil biliyorum çokta güzel dps. Ancak sen combatta tutupta ultisini açmış bir tryna ısrarla dalarsan o combat zaten kaybedilmiştir. Çok kasmamışsa takmayacaksın kasmışsa disableden çıkarmıyacaksın. Skill shotu yemesindn kastım skill shota dayalı olması değil sadece bahsedilen konu şuydu. Tryn kaçarsa grabla çekerim keserim deniliyordu bende o grab yenecek türden değil zorunlu bir pozisyonda olmadığın sürece yani.

Bu arada ciddi konuştuğun için teşekkür ederim forumda 1 kaç dingil var bir fotoğraf bulmuşlar orda burda komik olduğunu düşünerek dont feed trolls falan diye kendi kendine eğlendikleri bir fotoğraf koyup duruyorlar onlardan olmadığına sevindim.

Trynd eğer ultisini kaçmak için açmışsa tabii ki dalmaya devam etmem ama ultiyi açıp arkada duran adama dalıyorsa o zaman en azından Power Fist'le vurmayı veya uzak bi yere çekmeyi denerim. Dediğim gibi eğer çok fazla MS kasmamışsa grab kullanarak zaman kaybetmek yerine direk overdrive ile yakalamaya çalışırım, normalde her yere grab atan bi adam değilimdir zaten. Bazen jungle tarafından top lane'e gank atmaya gidiyorum mesela, adam kule dibine doğru giderken grab atacağımı düşünüp tekrar lane'e doğru yöneliyor. Öyle durumlarda grab kullanmam ben, o zaman adam ne yapacağını şaşırıyor zaten. Adamın üzerine gider bi Power Fist vururum, biraz uzaklaştıktan sonra zaten rahat bi grab'dir artık o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 1 Temmuz 2011; 1:14:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Trynd eğer ultisini kaçmak için açmışsa tabii ki dalmaya devam etmem ama ultiyi açıp arkada duran adama dalıyorsa o zaman en azından Power Fist'le vurmayı veya uzak bi yere çekmeyi denerim. Dediğim gibi eğer çok fazla MS kasmamışsa grab kullanarak zaman kaybetmek yerine direk overdrive ile yakalamaya çalışırım, normalde her yere grab atan bi adam değilimdir zaten. Bazen jungle tarafından top lane'e gank atmaya gidiyorum mesela, adam kule dibine doğru giderken grab atacağımı düşünüp tekrar lane'e doğru yöneliyor. Öyle durumlarda grab kullanmam ben, o zaman adam ne yapacağını şaşırıyor zaten. Adamın üzerine gider bi Power Fist vururum, biraz uzaklaştıktan sonra zaten rahat bi grab'dir artık o.

Ultisini

Zaten doğrusuda o ancak yinede pro adamın yiyeceği cinsten değil ha zorunlu pozisyonlar vardır yersin mesela senın yaptıgın gibi gider önce power fist vurursun sonra grab kullanırsın kaçamaz ancak uzak mesafeden çekmek zor. Skill shotlardan kaçmak kolaydır zaten bi sağa gitsen bitti işte. Örneğin ap cho gath noob gamelerin malkoçoğlu q'yu yiyen ölüyor. Ama işte o q yenicek cinsten değil anca mal olman lazım aaa yerlerden diken çıkıyor neymiş bi bakayım yenilir yutulur birşeymi falan diyip üstüne oturman lazım onun gibi birşey oda işte. Zaten grabın kullanım yeri farklı genelde wall'dan çekersin buda zorunlu pozisyona girer. Ama bahsettiğim örnekten çıkarma blitz noob game herosu değil aksine pro game herosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 1 Temmuz 2011; 1:13:52 >

• quote:

quote:

stealthmass: Kardeşim bırak adam saçmalamaya başladı. Ayrıca Türkiye'nin en iyi 6. oyunucusu.

Eh işte bahsettiğim dingillerden birisi. Sana ne oldu kardeşim hayırdır ? Ben adamla konuşuyorum bundan sanane ? benım türkiyenin en iyi 6. oyuncusu olmadığımı nerden biliyorsunda kendi kendine konuşuyorsun ? Her lafa atlama senlik bir durum yok rahat ol tutorial falan oyna rahatla.

Ahaha! Adam lafı bana attı ilk, sonra bana ne oluyor? Türkiye'nin en iyi 6. oyuncusuyum dedin dalga konusu oldun buradan biliyorum. Ben Blitzcrank Tryndamere'ı alır demiştim. Sen sonra Tryn'ın ultisi silence'tan etkilenmiyor!!!11! Adam blitzin ultisiyle tryn'ı kesecek!!1! demeseydin kavga çıkmazdı.

• Blitzcrank zevkli bir hero. Bir kere DH'dekilerle Custom 5v5 atarken All Random yapmışlardı ve bana blitz gelmişti. O hafta blitz beleşti. İlk defa blitz oynuyordum. Dedim kesin feedlerim. Beni mid'e gönderdiler. Kassadin zorladı biraz. 1 kere midde öldüm sonra bot'a geçtim. Bot'a geçince yanımdaki adamla beraber karşıyı çok fena ezdik. Tabi tüm killeri filan da ben alıyorum. Takım savaşlarında da o büyük bir şey çıkaran skill kullanınca gelsin double triple quadralar. Oyunu 15-2 gibi bir scorela bitirdiydim galiba.

• quote:

quote:

quote:

Ahaha! Adam lafı bana attı ilk, sonra bana ne oluyor? Türkiye'nin en iyi 6. oyuncusuyum dedin dalga konusu oldun buradan biliyorum. Ben Blitzcrank Tryndamere'ı alır demiştim. Sen sonra Tryn'ın ultisi silence'tan etkilenmiyor!!!11! Adam blitzin ultisiyle tryn'ı kesecek!!1! demeseydin kavga çıkmazdı.

Zaten öyleyim. Blitz trynı alır dedin kasmış bir trynı almanın imkanı olmadığını söyledim ve senınde oynamayı bilmediğinden yola çıkarak silencedin tryna ultisini bastırmayacağını düşünüp ondan blitz trynı keser dediğini varsaydım. Ancak yok öyle bir dünya.

Ha bu arada dalga konusu oldun demissin sen yada senin gibiler dalga geçse ne olacakki ? 5 santim oyun bilgin birde üstüne gerçek bir yaşamın yok bu kadar saat pc başında oturuyorsun ne oyun oynayabiliyorsun nede gerçek hayatta birşey yapabiliyorsun sonrada ego tatmin etmek için onla bunla dalga geçmeye çalışıyorsun ağlanacak haline gülüyorsun yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 1 Temmuz 2011; 12:51:28 >

• Saf arkadaşım ben silence yüzünden tryn'ın ultisi kesilir dedim mi? Yoksa sen başka bir yerinden mi uydurdun acaba? Ayrıca gerçek hayatta bir şey yapmadığımı nereden biliyorsun? Sen varsayımlarınla bana laf atabilirsin ancak. Sonra laflarınızla ezilince bu sadece sanal alemdi boşuna tartıştık seni takmıyorum diyeceksin. O zaman niye tartışmaya giriyorsun?
  • quote:

Saf arkadaşım ben silence yüzünden tryn'ın ultisi kesilir dedim mi? Yoksa sen başka bir yerinden mi uydurdun acaba? Ayrıca gerçek hayatta bir şey yapmadığımı nereden biliyorsun? Sen varsayımlarınla bana laf atabilirsin ancak. Sonra laflarınızla ezilince bu sadece sanal alemdi boşuna tartıştık seni takmıyorum diyeceksin. O zaman niye tartışmaya giriyorsun?

Her dk pcde olduğun için gerçek hayatta birşey yapamamış boş boş oturmaktasın.
  • Her dakika bilgisayar olduğumu nereden biliyorusn? Mesajlarımı mı takip ediyorsun? Ayrıca gerçek hayatta senden daha iyiyim. Türkiye'nin en iyi 6. oyuncusu olan ben değilim ayrıca.
  • quote:

Her dakika bilgisayar olduğumu nereden biliyorusn? Mesajlarımı mı takip ediyorsun? Ayrıca gerçek hayatta senden daha iyiyim. Türkiye'nin en iyi 6. oyuncusu olan ben değilim ayrıca.

Hayır okuldada 1. yim. Mesajlarını takip ediyorum bir noob günlük hayatta neler yapar falan diye bir tezim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 1 Temmuz 2011; 14:49:19 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.