Bildirim
Blender Game Engine
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up, merak ettim -
En son yorumu ben yapmayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp.
Neden çöp olsun ki? Python desteği var. Render kısmı da idare eder. FBX import derdi de yok.
oyun motoruna karşın seni yorar unityde verilen vs diyer motorlarda verilen kolaylıklar yok herşeyi kendin yaparsın
https://dl.dropboxusercontent.com/u/23340323/BGE%2003.pdf
bak burdan nasıl yapılıyor -
O zaman şöyle diyorum. Blender Game Engine ile aslında Unity ile yapacağanız bir oyunu yapabilirsiniz.
Ama community kısmı daha zayıftır.
*Windows, Mac, Linux' ta sorun çıkartmaz. Ama Android platformunda bazen sorun çıkarabiliyor. (Emülatör için GameKit denen bir şey var araştırabilirsiniz.)
*Beleştir.
*Proje boyunca illa python kullanma zorunluluğu yoktur. Unreal Engine' deki Kismet veya Blueprint gibi görsel programlaması vardır. (Logic Brick)
Hatta bu görsel programlama ile araba şanzımanından tutun FPS karakterine kadar bir çok şey halledilebilir.
*Fizik motoru olarak Bullet kullanır. İyidir.
*Render kalitesi ortadır. Photorealism e uygun olmayabilir. (Blender Game Engine için diyorum yoksa Blender Cycle render ile gerçekçi sonuçlar alınabilir ama gerçek zamanlı olmaz)
*Export import derdi çok olmaz. (Sonuçta aynı yerde modelliyorsunuz.)
*Python desteği vardır. Logic Brick bazen yetmiyor.
*OpenAL ses desteği vardır.
Anlamadım neden süre uzasın ki? Unity' de de oyun baştan yapılmıyor mu?
-
Bir de lisansın nasıl olduğunu soracaktım. Mesela reklam alıp bunun üzerinden para kazanılabilir mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X