Şimdi Ara

BLEK FRAYDEY GOLD.COM.TR net'e özel indirimler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
3
Favori
1.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gold.com.tr/blek-fraydey_ok252829122?utm_source=goldcomtr&utm_medium=sliderbanner&utm_campaign=blek-fraydey

Gold firmasının tek ayakta kalan firması bazı ürünleri güzel. Değerlendirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• depoda çöp sanılıp yıllarca bekletilen ürünler sanırım
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • Diğer gold kollarında büyük sorunlar var biliyorum ama gold.com.tr ile ilgili problem oldumu var ise konuyu silelim lütfen bilmiyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanın bedava verdiği flash diskleri bile kazık fiyattan satmaya çalışıyorlar. Bunlar bu kafayla iflastan kurtulamaz kesin batar bunlar. Piyasa rekabeti için kötü bir durum ama bu işi zaten yapacak zihniyete ve vizyona sahip değiller.

• 1 tl.lik kıytırık kalem pil şarz cihazının kargo ücreti 10 tl

çakalllar zaten kargodan kaznıyorlar o kıytırık ürünü çok karlı satmaya çalışıyorlar:yersen!

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

6 lira puanım vardı. Onunla şarj aleti alayım dedi. Puanı kullandım, ödemeden önce adresi kontrol etmeye kalktım ki sepet boşalmış ve puan da silinmiş.

puan gitti
    karttan para çekildi
    ama sipariş yok

Hiç unutmam bir defasında Altunizade Gold civarına yolum düşmüştü. Eğer fiyatı uygunsa yazıcım için kartuş alırım diye içeri girdim. Kartuş bölümünde HP kartuş standı boydan boya kartuşlarla doluydu ve benim aradığım kartuşdan da bir sürü vardı ve hepsinin asılı olduğu yerde ayrı ayrı fiyat etiketi vardı. Hepsinde de 23 TL yazıyordu. Piyasada da zaten 25-26 lira idi o zaman. İki adet aldım ve kasaya gittim. Ben kasadaki görevlinin benden 46 lira istemesini beklerken 62 lira dedi. Herhalde bir yanlışlık var aşağıda farklı fiyat yazıyor deyince kasiyer "arkadaşların gözünden kaçmıştır" dedi. Ben de gözden kaçacak bir durum yok, onlarca etiket var ve hepsinde 23 TL yazıyor dedim. Kasiyer mağaza yetkilisini çağırdı ve durumu anlattı. Mağaza yetkilisi somurtuk bir halde "beyefendi o fiyattan veremeyiz" deyip iki kartuşu elimden alıp arkasını dönüp gitmeye başladı. Adama arkasından bir şeyler söylemeye çalıştım ama tınmadı bile. Diğer görevliler araya girip hatta güvenlikçi elemanlar devreye girerek beni mağazadan uzaklaştırmaya çalıştılar.
    O gün gerçekten okkalı bir beddua etmiştim bunlara.
    Şimdi başlarına gelenleri duydukça içim soğuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

quote:

6 lira puanım vardı. Onunla şarj aleti alayım dedi. Puanı kullandım, ödemeden önce adresi kontrol etmeye kalktım ki sepet boşalmış ve puan da silinmiş.

puan gitti
    karttan para çekildi
    ama sipariş yok

bendede durum aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Beter olsunlar.
    Hiç unutmam bir defasında Altunizade Gold civarına yolum düşmüştü. Eğer fiyatı uygunsa yazıcım için kartuş alırım diye içeri girdim. Kartuş bölümünde HP kartuş standı boydan boya kartuşlarla doluydu ve benim aradığım kartuşdan da bir sürü vardı ve hepsinin asılı olduğu yerde ayrı ayrı fiyat etiketi vardı. Hepsinde de 23 TL yazıyordu. Piyasada da zaten 25-26 lira idi o zaman. İki adet aldım ve kasaya gittim. Ben kasadaki görevlinin benden 46 lira istemesini beklerken 62 lira dedi. Herhalde bir yanlışlık var aşağıda farklı fiyat yazıyor deyince kasiyer "arkadaşların gözünden kaçmıştır" dedi. Ben de gözden kaçacak bir durum yok, onlarca etiket var ve hepsinde 23 TL yazıyor dedim. Kasiyer mağaza yetkilisini çağırdı ve durumu anlattı. Mağaza yetkilisi somurtuk bir halde "beyefendi o fiyattan veremeyiz" deyip iki kartuşu elimden alıp arkasını dönüp gitmeye başladı. Adama arkasından bir şeyler söylemeye çalıştım ama tınmadı bile. Diğer görevliler araya girip hatta güvenlikçi elemanlar devreye girerek beni mağazadan uzaklaştırmaya çalıştılar.
    O gün gerçekten okkalı bir beddua etmiştim bunlara.
    Şimdi başlarına gelenleri duydukça içim soğuyor.

2 lira için değer mi buna, zaten piyasada 25-26 tl imiş

• quote:

Saat 00:07'de cevap maili geldi. İlgili departmana iletilmiş, mesai saatleri içinde puanım geri yüklenecekmiş.
  • Mağazalarda gördüğünüz fiyat yanlışlıkları konusunda biraz daha töleranslı olalım lütfen. Elektronik mağazalarında fiyat farkı çıkar müşteri diretip ürünü alırsa ki bu hakkı. Ürün fiyat farkı personelden tazmin ediliyor. Tabi istisnai durumlar ve bazı firmalar hariç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.