Şimdi Ara

Bleach Nel hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinizin bildigi gibi nel belirli bir süre itsygo ile seyahat etti iste nnotra çıktı ortaya sonra nel eski haline döndü falan ama kılıcını salip tekrar kuculdukten sonra dahada neli goren olmadi yani ben bölüm falan mi atladim diye düşünüyorum neden neli hiç göremedik yada atladigim fillerlarda göründü mü cevaplarınızi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=12795368
    Yare yare..

• Komenne demo oraya yazarsam cevaplanacagini sanmıyorum sorumun yada anca2-3gune cevap gelirdi bu yüzden lütfen cevabı biliyorsan aydinlat beni

• quote:

Orijinalden alıntı: HardToBeAGod

Hepinizin bildigi gibi nel belirli bir süre itsygo ile seyahat etti iste nnotra çıktı ortaya sonra nel eski haline döndü falan ama kılıcını salip tekrar kuculdukten sonra dahada neli goren olmadi yani ben bölüm falan mi atladim diye düşünüyorum neden neli hiç göremedik yada atladigim fillerlarda göründü mü cevaplarınızi bekliyorum.

Göstermiyorlar o yüzden görmüyorsun
  • Bleach'te çok fazla karakter olduğu için başroldekiler harici diğer karakterlerin gözükmesi uzun zaman alıyor. Sanıyorum animesini takip ediyorsun. Mangada son arcta bir ara gözüktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardToBeAGod

Komenne demo oraya yazarsam cevaplanacagini sanmıyorum sorumun yada anca2-3gune cevap gelirdi bu yüzden lütfen cevabı biliyorsan aydinlat beni

*gomenne
  • Manga yı 4 haftadır takip etmiyorum ama savaşta küçülmesinden sonra bir daha çıkıyor diye hatırlıyorum ben gene ağlaya ağlaya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.