Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (475. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kaptanların bir bok yapamadan ölmesinden bıktım. Zaraki Zaraki dedi o kadar zincirler kırıldı falan fişman, gene geldiği nokta kıpırdayamıyorum hareket edemiyorum yoksa ölüyor muyum muhabbeti. Cidden baydı.
  • Naruto ve One Piece çıktı sıra Bleachte
  • Ya şu hayvani cizimlerden nefret ediyorum cidden
    2 sayfayi tek bir soze ayırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 581

Ichigo'nun girişi on numara Bölüm güzeldi. Kubo yine boş boş hayvan gibi çizimlerle bitirdi sayıyı. Ama ne yapalım alıştım artık buna. O kadar boş çizimlere rağmen yine de başka olayları da gösterebildi. O değil de tüm SS Zaraki'yi kurtarmaya çalışıyor. Messi gibi bir şey oldu Zaraki
  • Son 3 ay da ki en iyi bölümdü.

• Hirako reyiz ve sinsi gülüşü yine geldi,İchigonun gelişi şekildi. Önümüzdeki sayı hirako ile B arasında olucak büyük ihtimal ichigoya sıra daha kolay gelmez, hirako büyük ihtimal bankai açıcak. Kubo B'yi Grimjow gibi yapmaya çalışıyor önceki arkdaki Grimjow , Hirako dövüşünün uzun hali olucak.
  • Esas oğlan teşrif etti sonunda Zaraki çok fena halde yalnız ama ölmiycek ondan eminim Savaşı genel hatlarıyla gösterdi Kubo tabi bikaç yeri atladı yine bilerek. Yakın çevrede olaylar bu şekilde öyleyse ve asıl olay şimdi başlıyor
  • bir ichigoyu gösterebilmek için 20 sayfa mangada kullanılmazki
  • shinji reyizi görmek güzeldi, çok seviyorum adamı nedense. birde ichigonun zanpaktousunun sapı niye öyle sarılı çözemedim. son sayfadaki ichigo çizimide fena kötü olmuş. stajer mi çizdi naptı
  • hala hirako fightı görücez diyen var adam yaralarından ölecek
    bu arada byakuya ne yapacak onu merak ediyorum ben
  • Ichigo'yu uzun bi aradan sonra görmek güzeldi. Yeni güçlerini de en kısa zamanda görebiliriz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krauser DMC

Ichigo'yu uzun bi aradan sonra görmek güzeldi. Yeni güçlerini de en kısa zamanda görebiliriz umarım.

napıcak gene saçma sapan getsugalar olursa çıldırtacak
  • Aynen uzun bir aradan sonra Ichigo'yu görünce aklımda eski anılar esti.Dedim vay anasını yaşlanmışız.Kubo gene assolistler en son çıkar taktiğini uyguladı. Şuan için mangada heyecan unsuru ne yazık ki yok. Bi ichigo işte gelecek hafta için heyecan zerresi oluşturdu.
  • Acaba...

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Acaba...

Fanmade'in dibine vurmuşlar
  • Yok artık dedim.

@Free WiLL
  • Aslında iyi olurdu sonuçta hallow güçleri sayesinde kendisini hızlı iyileştirebiliyor sonuçta

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Böyle bi duruma düşmiyceği kesin Ichigonun Zombi quincy yemiş sanırım ondan esinlenerek çizmişler.

Düzenleme: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 26 Mayıs 2014; 15:14:53 >
  • Ichigo'nun gelişi bana Rukia'yı idamdan kurtardığı zamanı hatırlattı. O zaman da buna benzer bir cübbe giyiyordu. Hatta Zanpakuto'sunu kullanmadan Isane ve Chojiro'yu yenmişti. Ben yine benzer bir şey bekliyorum açıkçası. Üflese uçar gibi geliyor bana bu kızlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Ichigo'nun gelişi bana Rukia'yı idamdan kurtardığı zamanı hatırlattı. O zaman da buna benzer bir cübbe giyiyordu. Hatta Zanpakuto'sunu kullanmadan Isane ve Chojiro'yu yenmişti. Ben yine benzer bir şey bekliyorum açıkçası. Üflese uçar gibi geliyor bana bu kızlar.

Hocam iyi yakalamışsınız Kubo nostalji yapmayı seviyor demek ki Fazla oyalanıcağını sanmıyorum o 4 kızla zaten.
  • 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.