Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (473. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Arkadaşlar ben şimdi 55. bölümdeyim de konuya da hiç bakmadım spoiler olmasın diye.

Bi şarkı var arada çıkıyor absürt bir şarkı youtube da falan da bulamadım onun adını öğrenmek için geldim.

Şarkıda anladığım tek yer senseiiiiii kısmı.

Hocam bölümün adını söylersen bakıp söyleyebilirim. Hemen her bölümde çıkıyodur tahminimce zaten de sen bölümü ve hangi dakikada çıktığını söyle bulayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Arkadaşlar ben şimdi 55. bölümdeyim de konuya da hiç bakmadım spoiler olmasın diye.

Bi şarkı var arada çıkıyor absürt bir şarkı youtube da falan da bulamadım onun adını öğrenmek için geldim.

Hocam bölümün adını söylersen bakıp söyleyebilirim. Hemen her bölümde çıkıyodur tahminimce zaten de sen bölümü ve hangi dakikada çıktığını söyle bulayım

52-53 special bölümünde 3:58'de başlıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

52-53 special bölümünde 3:58'de başlıyor.

buyur aga

• Arkadaş benden önce davranmış Ichigo'nun ana müziği
  • quote:

Anime konusu var zaten buralarda fazla dolaşma.
  • Bleach OSt'ler harika gerçekten.

Bu arada 109. bölüme geldim fillerları atlıyorum tabi ki
  • quote:

Bleach OSt'ler harika gerçekten.

Bu arada 109. bölüme geldim fillerları atlıyorum tabi ki

Hocam fillerları da çok güzeldir Bleach'in, bir tek prensesli bişeyli fillerı vardı onu atlayabilirsiniz diğerleri de çok şahanedir. Ayrıca bunu da sonuna kadar dinleyin, özellikle 2. dakikadan sonrasını
  • Fillerları izleyemicem malesef zamanım yok pek,ana hikayede kalsam daha iyi olur benim açımdan.

Bu müzikte muhteşem tek kelimeyle tüyleri diken diken ediyor resmen.
  • Sonra izlersiniz vaktiniz olunca çok sorun değil, çünkü bittikten sonra eminim eksikliğini hissediceksiniz ve izlemek için bir şeyler arıycaksınız. Ben o haldeyim mesela hepsini izlemeseydim şimdi en azından fillerları izliyor olurdum birer ikişer Beni benden alıyor bu müzik ayrıca, her seferinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
  • Seriyi bitirdikten sonra izleyebilirim fillerları doğru söylüyorsun.
  • 580

Bankai isterük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

580

Bankai isterük.

Bankai'dan önce gözündeki bandı çıkarsın biraz da öyle götürsün bence dövüşü.Hemen Bankai başvurmasın yani kanımca.Bu arada son sayfada birisi geldi ve o patlamadaki dumanı hollowa benzeten bir ben miyim acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

580

Bankai isterük.

Bankai'dan önce gözündeki bandı çıkarsın biraz da öyle götürsün bence dövüşü.Hemen Bankai başvurmasın yani kanımca.Bu arada son sayfada birisi geldi ve o patlamadaki dumanı hollowa benzeten bir ben miyim acaba?

Açıkçası Ichigo geldi sandım ne yalan söyliyim diğer sayfa yokmuş meğersem Ya kılıcı uyandı Zaraki Taicho'nun ya da bizim Yachiru uyandı Bknz:
     Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Zaten büyük ihtimalle İchigo geldi.Başka kim kaldı ki böyle giriş yapacak?Fullbringer'lar var onların da bu tayfaya gücü yetmez.Yachiru'nun rolü de bitti kanımca.Büyük ihtimalle ya Ichigo ya da Quincy'lerden birisi.Toplasın artık Kubo sensei olayı da okuyalım biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gökyüzünde ki şeyin nolduğunu görmek için de 1 yil bekleriz merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de bizim esas oğlan gelmiş olabilir.
  • bana nedense son sayfada ichigo geldi gibi me geliyor

• Nnoitra geldi beyler

Şaka bir yana gelse muhteşem olurdu be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .jotunn -- 14 Mayıs 2014; 19:51:30 >
  • o değilde anime devam etse keşke shippuden misali şu müziklerle izlemek vardı bu sahneleri
  • 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.