Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ona bakarsan, Urahara'nın asauchisi var, Isshin'in asauchisi var ve Kral'ın Ichigo'dan haberi var. Bir şekilde olaya mudahil olacağını tahmin etmişlerdir.

Ancak belirttiğin gibi işe karışmamaları mantıksız bir durum. Ki ben bunu Aizen kaptanları biçerken de belirtmiştim zamanında.

İki grubun görev yetkileri belli. Ancak bu birbirlerine karşı sorumlulukları yok demek değil. 0. takım gotei 13 içinde belirli yetenekleri ile öne çıkan kaptanlar arasından seçiliyor. Bu seçilenler de zaten gotei 13te ve SS'de işlerin nasıl yürüdüğünden haberdar kimseler kaptan oldukları için.

Ancak belirttiğim gibi, Soifon'un atarlı çıkışı sonrasında Gotei 13'ün anlamını bil de gel diyor eleman. Eğer umurlarında olmasaydı SS, Juha SS'i yıkıp komple soykırım yaptıktan sonra Kralın mekanına girince ortaya çıkarlardı. Ancak ilk mücadele sonunda ortaya çıkıp Unohana'nın yaralıları iyileştiremeyeceğini belirterek kendi yanlarında götürdüler ikinci mücadeleye onları hazır etmek adına.

SS'e yardım ediyorlar yani şuan.

Tabi bu yardımın Aizen zamanında da olması gerekti şu anki durum göz önüne alındığında. Belli ki Kubo daha ozaman tasarlamamış 0. takımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Ona bakarsan, Urahara'nın asauchisi var, Isshin'in asauchisi var ve Kral'ın Ichigo'dan haberi var. Bir şekilde olaya mudahil olacağını tahmin etmişlerdir.

Ancak belirttiğin gibi işe karışmamaları mantıksız bir durum. Ki ben bunu Aizen kaptanları biçerken de belirtmiştim zamanında.

İki grubun görev yetkileri belli. Ancak bu birbirlerine karşı sorumlulukları yok demek değil. 0. takım gotei 13 içinde belirli yetenekleri ile öne çıkan kaptanlar arasından seçiliyor. Bu seçilenler de zaten gotei 13te ve SS'de işlerin nasıl yürüdüğünden haberdar kimseler kaptan oldukları için.

Ancak belirttiğim gibi, Soifon'un atarlı çıkışı sonrasında Gotei 13'ün anlamını bil de gel diyor eleman. Eğer umurlarında olmasaydı SS, Juha SS'i yıkıp komple soykırım yaptıktan sonra Kralın mekanına girince ortaya çıkarlardı. Ancak ilk mücadele sonunda ortaya çıkıp Unohana'nın yaralıları iyileştiremeyeceğini belirterek kendi yanlarında götürdüler ikinci mücadeleye onları hazır etmek adına.

Tabi bu yardımın Aizen zamanında da olması gerekti şu anki durum göz önüne alındığında. Belli ki Kubo daha ozaman tasarlamamış 0. takımı.

Asauchi olayını sen söyledin Juha konusunda. Yoksa Asauchi'si olmayandan haberdar olmamaları gibi bir durum olamaz. Ben sen böyle dediğin için buradan yürüdüm. Ayrıca Aizen'de Asauchi sahibi. Ve hedefi direk kraldı. Zamanında vursalarmış başına o zaman. Asauchi hissetme olayı sadece hissetme bence. Hissettiği kişinin planını yada düşüncelerini bilemez.

0. takım etrafta düşman yokken geldi. Yani savaş gücü olarak değil savaştan çıkan SS'ye yardım etmeye geldiler. Kısaca SS'yi korumaya gelmediler. SS'yi koruyanlara savaştan sonra yardım etmeye geldiler. Kalenin duvarından sorumlu kişiler dağıldı. Bu yüzden kalenin içini koruyan ekip, duvarın onarılması için, bu duvardan sorumlu ekibi iyileştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 9 Mart 2013; 15:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Ona bakarsan, Urahara'nın asauchisi var, Isshin'in asauchisi var ve Kral'ın Ichigo'dan haberi var. Bir şekilde olaya mudahil olacağını tahmin etmişlerdir.

Asauchi olayını sen söyledin Juha konusunda. Yoksa Asauchi'si olmayandan haberdar olmamaları gibi bir durum olamaz. Ben sen böyle dediğin için buradan yürüdüm. Ayrıca Aizen'de Asauchi sahibi. Ve hedefi direk kraldı. Zamanında vursalarmış başına o zaman. Asauchi hissetme olayı sadece hissetme bence. Hissettiği kişinin planını yada düşüncelerini bilemez.

0. takım etrafta düşman yokken geldi. Yani savaş gücü olarak değil savaştan çıkan SS'ye yardım etmeye geldiler. Kısaca SS'yi korumaya gelmediler. SS'yi koruyanlara savaştan sonra yardım etmeye geldiler. Kalenin duvarından sorumlu kişiler dağıldı. Bu yüzden kalenin içini koruyan ekip, duvarın onarılması için, bu duvardan sorumlu ekibi iyileştirdi.

Tamam da ben Juha ile 0. takım dövüşecek demedim ki. Yardım ediyorlar dedim ki sen de yardım ediyorlar diyorsun. Şimdi iyileşen Renji ve Byakuya bir sonraki savaşta kritik mücadeleleri kazanıp Juha'nın yenilmesinde büyük pay sahibi olurlarsa bu 0. takımın onları iyileştirmesi sebebi ile SS'e yardım etmiş manasına gelmiyor mu? Geliyor. Demek ki koy rahvan gitsin modunda değiller. Direkt savaşmasalar bile onları bir sonraki savaşa hazır getirmeleri yine SS'i umursadıkları ve yardım etme niyetinde olduklarının bir göstergesi.

Asauchi olayını ben söyledim evet. Juha'nın elindekinin zampakuto olduğunu düşünmediğim ve eğer zampakuto ise Afro abinin onu hissetmesi gerektiğini ve hissettiği için de onla ilgili gerekli önemleri almalarını sağlardı dedim. Zaten kendilerini yormak istemiyorlar bile bile niye SS'in yok olmasına sonra da işin kendilerine gelmesini istesinler ki? Bu kafada olduklarını gördük zaten mangada.

Aizen olayında da ben öyle diyorum zaten. Kendileri için de tehditti ve neredeyse adam kralın anahtarını yapıyordu. Müdahale etmelilerdi. Ya da en azından kazanmalarını sağlayacak bir destek çıkmalılardı mangada açıklanan düşünce tarzlarını değerlendirdiğimizde.

Ama çıkmadılar. Ki bence bu bir çelişki. Ancak bunun nedeni Kubo'nun 0. takımı tasarlamış olmamasından kaynaklanıyor. Elindekilerinin hepsini masaya dökmedi. Mangayı sürdürmesi gerek çünkü.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam da ben Juha ile 0. takım dövüşecek demedim ki. Yardım ediyorlar dedim ki sen de yardım ediyorlar diyorsun. Şimdi iyileşen Renji ve Byakuya bir sonraki savaşta kritik mücadeleleri kazanıp Juha'nın yenilmesinde büyük pay sahibi olurlarsa bu 0. takımın onları iyileştirmesi sebebi ile SS'e yardım etmiş manasına gelmiyor mu? Geliyor. Demek ki koy rahvan gitsin modunda değiller. Direkt savaşmasalar bile onları bir sonraki savaşa hazır getirmeleri yine SS'i umursadıkları ve yardım etme niyetinde olduklarının bir göstergesi.

Asauchi olayını ben söyledim evet. Juha'nın elindekinin zampakuto olduğunu düşünmediğim ve eğer zampakuto ise Afro abinin onu hissetmesi gerektiğini ve hissettiği için de onla ilgili gerekli önemleri almalarını sağlardı dedim. Zaten kendilerini yormak istemiyorlar bile bile niye SS'in yok olmasına sonra da işin kendilerine gelmesini istesinler ki? Bu kafada olduklarını gördük zaten mangada.

Aizen olayında da ben öyle diyorum zaten. Kendileri için de tehditti ve neredeyse adam kralın anahtarını yapıyordu. Müdahale etmelilerdi. Ya da en azından kazanmalarını sağlayacak bir destek çıkmalılardı mangada açıklanan düşünce tarzlarını değerlendirdiğimizde.

Ama çıkmadılar. Ki bence bu bir çelişki. Ancak bunun nedeni Kubo'nun 0. takımı tasarlamış olmamasından kaynaklanıyor. Elindekilerinin hepsini masaya dökmedi. Mangayı sürdürmesi gerek çünkü.

Şurayı anlatamadım sanırım. 0. takımın görevi kralı korumak. SS'nin görevi ise SS'yi korumak. Yani 0. takım, "Aaa bakın SS'ye saldırıyorlar hadi onlara yardım edelim" modunda değil. Bu bakımdan umurlarında değil SS. Orası ayrı bir devlet ve oranın sorunlarına müdahale etmiyorlar. Ancak gördüğümüz gibi onlara yardım ediyorlar. Fakat bu savaş sırasında değil savaştan sonra. Ayrıca bu yapılan yardım SS'yi koruma yardımı değil. SS'yi koruyanlara yardım ediyorlar. Neticede değişen bir şey olmuyor. Yardım ettikleri kişinin görevi yine SS'yi korumak.

O Nimaiya'nın hissetme şeysine pek takılmamak lazım. Çünkü hissetse bile bir şey diyeceği yok gibi. Aizen olayı buna örnek. Juha kılıcını mühürlemiş de olabilir?

---------------------

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 9 Mart 2013; 16:10:31 >
  • Benim anlatmak istediğim o değil yalnız.

Terimler üzerinde oynamak temel anlamın farklı olduğunu göstermez. SS'i koruyanları korumak SS'i dolayı yoldan korumak manasına gelir çünkü SS'i yardım ettikleri kişiler koruyacak. Byakuya ve Renji'yi iyileştiriyorlar çünkü bir sonraki savaşta bu ikisinin büyük katkılar yapacağını biliyorlar. Peki iyileşmiş Byakuya ve Renji ne için savaşacak? Kendileri için değil herhalde.. Elbette ki SS'in yokolmaması için.. Kısaca 0. takım SS yokolmaması için Gotei 13'ün savaş gücünü artırıcı bir yardımda bulunuyorlar kendileri ilk elden savaşa müdahil olmasalar bile. Bu da onların daha önceden içinde bulundukları Gotei 13'ü açık açık göstermeseler de önemsedikleri anlamına geliyor.

0.Takım her olayda Gotei 13'ü atlayarak durun biz varız birader demiyorlar. Ancak onların da yok olmasına göz yummuyorlar. Eğer göz yummuş olsalardı en başından ortaya çıkmazlar yaralıları iyileştirmek için yanlarına almazlar, Juha heryeri yıkıp Kralın mekanına girdiğinde kendilerini gösterirlerdi.

Kubo böyle küçük şeyler yerleştirmeyi sever hikayelere. Nel de öyleydi mesela. Sonradan önemi ortaya çıktı filan. O hissetme olayından bir numara bekliyorum ben.
  • @Cypon

Neyse kapatalım tartışmayı. Kubo önce şu açıkları kapasın da bu tartıştığımız konu sorun değil

---------------------

Yeni birini keşfettim güzel çalışmaları var.

Çok fazla çalışması var diğerlerine bakmak isteyenlere adresi.http://ale-mangekyo.deviantart.com/

Edit: Eleman baya iyi muhteşem çalışmaları var çoğu seri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 9 Mart 2013; 16:24:56 >
  • @FGT

1- kendi için özel yaptığı bir kılıçtır. (şimdi bu zanpaktou olabilir belki.. yamajii nin karakteristik yapısını biliyoruz.. belki de bir quincy olduğu için onun elindeki zanpaktou olsa bile sadece "kılıç" olarak isimlendirmiştir. hatırlarsanız bach yamajii'ye ichigodan insan olduğu için yardım bile istemedin güvenmedin tarzı bir şeyler söylemişti.)

2- aga o nasıl bir oktur?? hangi yayla fırlatacak onu

3- bununda cevabı hemen hemen 1in cevabı gibi.. ichigo da %100 shinigami değil. asauchi'si yok ama zanpaktou su vardı. demek ki bir şekilde bu yapılaibliyor.. en azından ichigo bunu mümkün kılıyor şu an için..

@Cypon

aynen.. neden illa ok şekli... getir bir dönen top şekline gönder düşmanın üzerine

ayrıca ben urahara'nın kendi asauchi'sini yaptığını düşünüyorum.. o zekaya sahip urahara ve hatırlarsanız daha önce bu elemanlarla tanışmış mı, orada mı bulunmuş neymiş bir şeyler olmuştu..

isshin konusunda bir şey diyemeyeceğim. belki bir şekilde urahara kendi asauchi sini yaptıysa onada yapmıştır.
  • @arseniCem

Valla neden ok şekline sokuyorlar bilmiyorum. Ama belki temel öğretilerden biridir Quincyler arasında. Hani kompleks bir şekle sokmak yerine düz bir ok çizgi şeklide reishileri dizip bir ok yaratmak daha kolay olduğu için olarabilir.

Diğer yandan Urahara ile Isshin bizzat Gotei 13 içinde bulunmuş kaptanlar o yüzden kesinlikle asauchileri Afro abinin yapımı. Onun yaptığı asauchileri kullanmak ana kurallardan biri gibi işliyor herhalde çünkü direkt akademiye girdiğinde veriliyor.

Urahara'nın 0. takımdan öğrendiği, kaplıcalar, portatif gigai ile şu 3 günde bankai elde etme antremanı olmalı. Tabi birde sıfırdan bir insan asauchisiz shinigami haline getirme olayı da var.
  • biraz daha açayım dediğimi o zaman. evet ss deyken afro abinin asauchisidir ama urahara dünyaya kaçtığında belki kılıcını kendi yapmıştır.(izlenmemek için olabilir ya da belli deneyler yapmak için) yani iyileştirici kaplıca, portatif gigai ve 3günde bankai antremanını yapan kişi bence asauchiyide yapabilir. bence böyle bir ihtimale hazırlıklı olun derim..

eğer kendi asauchisini yaptıysa ichigoya yeni bir kılıç kazandırmak için isshin her şeyi ichigoya anlattıktan sonra bir şekilde urahara ile bağlantıya geçilip bir antrenman, teknik vs uygulanabilir ichigoya..

• http://www.animefantastica.com/tite-kubo-almanya-yolcusu/

Quincy'ler almanca konuşuyor ya malzeme toplayacak herhalde. Ama ara verirse çok kötü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 9 Mart 2013; 21:27:24 >
  • quote:

http://www.animefantastica.com/tite-kubo-almanya-yolcusu/

Quincy'ler almanca konuşuyor ya malzeme toplayacak herhalde. Ama ara verirse çok kötü olur

Adam balayına gidiyor elleşmeyin.
  • Sonunda büyük boy geldi.

• arkadaşlar 366. bölüm yani güncele geldim animede acaba animesi çıakr mı ne zaman çıkar birde mangası o kadar çok eğlenceli mi ? bide bleach ın başka neiyini tavsiye edersiniz izlemelik veya okumalık oalrak bide tabletten takip eidcem mangasını onun için download linki bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

arkadaşlar 366. bölüm yani güncele geldim animede acaba animesi çıakr mı ne zaman çıkar birde mangası o kadar çok eğlenceli mi ? bide bleach ın başka neiyini tavsiye edersiniz izlemelik veya okumalık oalrak bide tabletten takip eidcem mangasını onun için download linki bilen varmı ?

Mangadan devam edebilirsiniz,yada izlemediyseniz yaklaşık olarak 4-5 tane filmi var onlara da bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2707

quote:

arkadaşlar 366. bölüm yani güncele geldim animede acaba animesi çıakr mı ne zaman çıkar birde mangası o kadar çok eğlenceli mi ? bide bleach ın başka neiyini tavsiye edersiniz izlemelik veya okumalık oalrak bide tabletten takip eidcem mangasını onun için download linki bilen varmı ?

Mangadan devam edebilirsiniz,yada izlemediyseniz yaklaşık olarak 4-5 tane filmi var onlara da bakabilirsiniz.

sizce başka bi animeye mi geçiyim mangasını mı okuyım ? ve de bleach e benzer anime biliyormusunuz ?
  • quote:

quote:

quote:

sizce başka bi animeye mi geçiyim mangasını mı okuyım ? ve de bleach e benzer anime biliyormusunuz ?

Manga güzel devam ediyor ama izlemediyseniz başka anime olarak Bleach' ten konusu farklı olsa da FMA:Brotherhood'u tavsiye edebilirim bitmiş bir seri olmasına rağmen iyi animedir 60 küsür bölüm olması lazım.Ama yinede siz bilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Manga güzel devam ediyor ama izlemediyseniz başka anime olarak Bleach' ten konusu farklı olsa da FMA:Brotherhood'u tavsiye edebilirim bitmiş bir seri olmasına rağmen iyi animedir 60 küsür bölüm olması lazım.Ama yinede siz bilirsiniz.

Benzeyen yok diyosunuz yani peki death note ve code geass e benzeyen veya çizimler filan o tarz olan ? naruto sıkıcı mı meslea one piece ı hiç beğenmedim zaten aklımda d.gray man , naruta , darker than black ve art sword muydu neydi o var birde fairy tail birde hitman reborn var. birde 07 ghost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 10 Mart 2013; 1:51:11 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benzeyen yok diyosunuz yani peki death note ve code geass e benzeyen veya çizimler filan o tarz olan ? naruto sıkıcı mı meslea one piece ı hiç beğenmedim zaten aklımda d.gray man , naruta , darker than black ve art sword muydu neydi o var birde fairy tail birde hitman reborn var. birde 07 ghost

Vardır illaki ama ben takip etmiyorumdur.D gray man iyi mesela siz yazınca hatırladım.Birinci sezona kadar izlemiştim.Darker than black ve Naruto'yu da bir yere kadar takip ettim sonra bıraktım.
  • Hocam konuyu da baltalamayalım isterseniz,başka sorunuz falan olursa pm atın ben dönmeye çalışırım.
  • quote:

Animesi 1 yıldır yok. Ve çıkıp çıkmayacağına yönelik bir haberde yok. İllaki başlayacaktır fakat ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Mangası animesi kadar olmasa da çok iyi. Özellikle son arc başka Bleach'e başka bir boyut kattı. Bence kesinlikle önce mangasına başlamalısın. Zaten fazla zamanını almaz güncele gelmen. Online okuduğum için download linki bilmiyorum malesef. Aşağıdaki linkten animenin kaldığı yerden okuyabilirsiniz. Online olarak tabletten de okuyabilirsiniz.

www.mangavadisi.net
    mangavadisi.net - Bu web sitesi satılıktır! - Manga Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Bleach/480

Ardından ise Bleach gibi uzun seri istersen: Naruto - One Piece - Fairy Tail.
    Kısa seri istersen: Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Hunter x Hunter - Steins Gate gibi serileri tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.