Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
425.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ichimaru

quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

Ichigonun yenilmeside saçmalık olur. Napacaz?

Nasıl olur bilmiyorum ama o kapı bunlar savaşırken açılacak bir şekilde. Ya kelebek kaçacak bir tarafta işini halledecek. Ya Ichigo yanlışlıkla kesecek bi yerleri açacak yanlışlıkla. Ki Ichigo daha önce de sürekli dayak yiyip yiyip kalkan birisi olduğundan 1-2 dakika baygın kalması imkansız değil.

Bence Aizen kapı felan açamayacak.
    Şöyle birşey düşünüyorum. Aizen, Kralın oğludur. Ama Zero Squad Kralı öldürüp Aizen'i ellerinden kaçırırlar. Aizende tahtını geri almak için savaşır. Ukitake'ye söylediği sözünde doğru olduğuna inanarak(Aizen ne kadar pislik bir kişi olsada hiç yalan söylemedi.) asıl kötü Zero Squaddır. Nasılım Hocu?

Aizen de kendi çapında iyi çıkarsa olur bak :)) kendisinden nefret etsemde olabilir.
  • Arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama söylemek istedim.Ichigo'nun kılıcı değişmiş.Zinciri uzamış ve resimde işaret ettiğim yer genişlemiş önceki halinde ordaki şekil daha küçük ve dardı.Ayrıca merak ettim.Bu Ulqiorra 2 salınım yaptı neden shinigami'lerde çift salınım yapmayasın.Belki ilerde karşımıza çıkabilir böyle birşey.Ichigonunda son hali çift salınım gibi birşey zaten kılıcı evrim geçirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 26 Ağustos 2010; 16:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLimE

Arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama söylemek istedim.Ichigo'nun kılıcı değişmiş.Zinciri uzamış ve resimde işaret ettiğim yer genişlemiş önceki halinde ordaki şekil daha küçük ve dardı.Ayrıca merak ettim.Bu Ulqiorra 2 salınım yaptı neden shinigami'lerde çift salınım yapmayasın.Belki ilerde karşımıza çıkabilir böyle birşey.Ichigonunda son hali çift salınım gibi birşey zaten kılıcı evrim geçirmiş.

Çift salını olsa bile bunun 2. seviye olacağından şüpheliyim. Zaten Bankai'si bankai gibi değildi. Byakuya'nın dediklerini hatırlayın veya Hichigo'nun dalga geçmelerini. Bence yeni yeni kullanmayı öğreniyor kılıcını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLimE

Arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama söylemek istedim.Ichigo'nun kılıcı değişmiş.Zinciri uzamış ve resimde işaret ettiğim yer genişlemiş önceki halinde ordaki şekil daha küçük ve dardı.Ayrıca merak ettim.Bu Ulqiorra 2 salınım yaptı neden shinigami'lerde çift salınım yapmayasın.Belki ilerde karşımıza çıkabilir böyle birşey.Ichigonunda son hali çift salınım gibi birşey zaten kılıcı evrim geçirmiş.

Hem Zangetsunun hem de içinde ki hollowun özel durumundan dolayı 3. forma geçilecek deniyor ki bence çok mantıklı.

İçinde ki hollow ne kadar güçlenirse Zangetsu da paralel olarak güçleniyor. Boynuzlu hollowu VL seviyesin de dersek Zangetsunun da kendini geliştirmesi kaçınılamaz bence.
  • Zangetsu ayrıntısız çizilmiş.
  • İchi'nin görünüşünü beğenmedim. Daha karizma olabilirdi lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

İchi'nin görünüşünü beğenmedim. Daha karizma olabilirdi lan

Bence gayet karizmatik bi görünüşü olmuş.
  • www.mangaframe.com
    404 Not Found
    http://www.mangaframe.com/manga/Bleach/417/16

burada ne oluyor cözemdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslimdayok -- 27 Ağustos 2010; 23:27:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

www.mangaframe.com
    404 Not Found
    http://www.mangaframe.com/manga/Bleach/417/16

burada ne oluyor cözemdim

İchigo Aizen'i yüzünden tuttuğu gibi beraber uzak bir yere götürüyor çok hılzı bir şekilde,büyük ihtimalle flash step ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

İchi'nin görünüşünü beğenmedim. Daha karizma olabilirdi lan

Bence gayet karizmatik bi görünüşü olmuş.

Bence Ulquiorra nın son hali daha çok iyiydi Matsumotoda öyle
  • İlk seviye Shikai 2. seviye Bankai zaten.Ichigo yeni bir bankai türettiyse küfrederim, bence Shinigami kategorisinden çıktı artık, Aizen'de senden birşey hissedemiyorum sadece bu kadar mı güçlendin diyordu, yani başka bir şekilde güçlenmesini bekliyordu Ichigo'ya birşey oldu o alemde.

Edit : Byakuya o kadar lafı etti çünkü Ichigo'nun bankaisinin sadece kılıç olduğunu sandı, ama ultra-hız aslında.Herkesin bankaisi görülen fiziki ataklar olduğu için oda sadece silah değişti sandı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 28 Ağustos 2010; 7:24:09 >
  • Ichigo'nun reiatsu'sunu anlamak için onun gücüne yakın bir güçte olmak gerekiyor Aizen'inki öyleydi mesela sadece Ichigo hissedebiliyordu onun reiatsu'sunu. Ichigo bayağı aştı Aizen'i sanırım. Bence Kubo çabuk bitirmeyi planlıyor bu savaşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Ichigo'nun reiatsu'sunu anlamak için onun gücüne yakın bir güçte olmak gerekiyor Aizen'inki öyleydi mesela sadece Ichigo hissedebiliyordu onun reiatsu'sunu. Ichigo bayağı aştı Aizen'i sanırım. Bence Kubo çabuk bitirmeyi planlıyor bu savaşı.

+1
  • Bu arada sizce Ichigo yeni arc başlayınca saçını kestirmelimi kestirmemelimi.

Bence kestirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Bu arada sizce Ichigo yeni arc başlayınca saçını kestirmelimi kestirmemelimi.

Bence kestirsin.

son hali daha olgun gösteriyor kalsın bence
  • Adam yeni saçıyla karizma olmuş neyini beğenmediniz anlamadım.
  • Böyle kalsın.
  • quote:

Böyle kalsın.

• ben hala takıldım kaldım animesin de kenoachi ile ilk dövüşünde gözleri mavi parlıyordu reiatsusu mavi patlama yaşamıştı bir daha görmedim ben onu yanlışım varsa düzeltin ama yeni ve daha fazla bir güç çıkabilirmi ordan çünkü yerde haraketsizdi patlama yaşayınca zarakinin gözbantsız ve çift elli saldırısından daha güçlü bir saldırı yaptı + biliyoruzki zaraki tek elle kapışırken 5 numaraya yenilecekken çift elle salatalık gibi doğradı bana bi cevap verebilecek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BlackMetal_

ben hala takıldım kaldım animesin de kenoachi ile ilk dövüşünde gözleri mavi parlıyordu reiatsusu mavi patlama yaşamıştı bir daha görmedim ben onu yanlışım varsa düzeltin ama yeni ve daha fazla bir güç çıkabilirmi ordan çünkü yerde haraketsizdi patlama yaşayınca zarakinin gözbantsız ve çift elli saldırısından daha güçlü bir saldırı yaptı + biliyoruzki zaraki tek elle kapışırken 5 numaraya yenilecekken çift elle salatalık gibi doğradı bana bi cevap verebilecek varmı

Arada değişik türde parlamalar yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.