Şimdi Ara

Blasphemous Türkçe Yama (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
7
Favori
30.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abi nolur çevir senden başka bu oyunnu çeviren türkiye de yok nereye gittiysem bunu çeviremeyiz diye geri çevirdiler, nolur bare sen çevir. zaten topu topu 2 güncelleme bir şey geldi şuan oyun 1.0.13 sürümünde
  • Bak bayram arefesinde üzme şu bebeleri güncelle lütfen hazır yamayı güncel steam versiyona getir çifte bayram yaşayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenboran

Bu mesaj silindi.
    Ana başlık altında paylaşılan beta sürüm çalışmıuyor mu şu an.
  • Oyunun çevirisine 1.0.0 sürümünde başlamıştım. Daha sonra 1.0.6 ya kadar güncelleyerek devam ettim fakat arada bir rahatsızlık geçirmiştim ve bu sürede yeni sürümler gelmeye devam etti. Her yeni sürümde dil dosyasının bazı kısımlarında değişiklikler olduğu için yeni sürüme yükseltmek için tek tek uğraşmak zorunda kalıyordum ve bu zahmetli bir iş. Bu süre içinde benim çevirilerim üzerinden devam etmek isteyen bir gruptan mesaj aldım. Bu yüzden çeviriyi askıya aldım ve onların çıkarmasını bekledim. Ancak bu mesajın üstünden çok zaman geçtiğinin farkındayım gene de çıkartmayı düşünüyoruz dedikleri için beklemedeyim. Var olan yamayı Assassin's creed odyssey the fate of atlantis dlc çevirisi bittikten sonra son sürüme güncelleyeceğim. Ancak yamayı %100'e kendim tamamlamayacağım.
  • Geçmiş olsun, beklemedeyiz. Sağlık her şeyden daha önemli.
  • erenboran kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler. Sevdiğiniz bir oyun için böyle istekli olunmasını anlıyorum, o yüzden bir taciz olarak görmedim.

Çevirmek isteyen diğer grubun kendileri duyurmadığı için buradan yazmak istememiştim ancak üzerinden uzunca bir süre geçtiği için ve insanlarda çok sorduğu için artık açıklamak durumunda kaldım.

Ac'nin çevirisi bitince eğer diğer grup hala çıkarmamış olursa yamayı güncelleyeceğim.
  • oyunu steamden aldım türkçe yama olmadan oynamayı düşünmüyorum yamayı er ya da geç cıkartıcaksanız iade etmiyeceğim
  • yusuf demirkaya Y kullanıcısına yanıt
    sakın iade edeyim deme, inşallah yaması güncellenecek yada yeni bir yama gelecek, zaten oyun, yamasız zevk almayacağın bir oyun değil, ama tabiki insan hikayeyi anlamak istiyor. umarım yakın zamanda çıkıcak da oynayacağız
  • evet haklısın ama insan bi eşyayı veya paragrafı anlamayınca morali bozuluyor eğlence düsüyor
  • beklerim o zaman sağol
  • bekliyoruz. umarım bir an önce güncelleyebilirsiniz. çok teşekkürler.
  • Çeviriyi devralmak isteyen arkadaş galiba bıraktı. En azından bunu oyunun son versiyonuna güncellemeyi denedim ama maalesef metin dosyalarının yerleri değişmiş. Başka birisi devralmak istemedikçe veya sıfırdan kendisi uğraşmak istemedikçe Blasphemous yaması benim tarafımdan gelmeyecek. Başka birisi devam etmek isterse buradan duyururum tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Çeviriyi devralmak isteyen arkadaş galiba bıraktı. En azından bunu oyunun son versiyonuna güncellemeyi denedim ama maalesef metin dosyalarının yerleri değişmiş. Başka birisi devralmak istemedikçe veya sıfırdan kendisi uğraşmak istemedikçe Blasphemous yaması benim tarafımdan gelmeyecek. Başka birisi devam etmek isterse buradan duyururum tekrar.
    niye bitiremeyeceğin bir yükün altına girersin ki .

Forum sizin gibi faillerle dolu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

niye bitiremeyeceğin bir yükün altına girersin ki .

Forum sizin gibi faillerle dolu ya.

Alıntıları Göster
    Öncelikle başladığınız hiçbir işi yarım bırakmadıysanız sizi tebrik ederim.

Bazen çevirinin bitmesinde teknik imkanlar el vermiyor, çeviriden soğuyabiliyorsunuz ve bazen de sivil yaşantınızda yaşadığınız bir takım durumlardan dolayı bir şeyler yarım kalabiliyor. Forumun benim gibi başarısız yama girişimleri ile dolu olması benim bu işe özgürce başlayıp isteğime göre de yarım bırakma hakkımı elimden almıyor. İnsanların para verip karşılığını alamaması gibi bir durum yok çünkü.

Ancak size kişisel olarak üslubunuz bu şekilde olduğu için söylüyorum destek verdiğiniz "0" liranız iade edilmiştir.

• Blasphemous Türkçe Yama

uzun uğraşlar sonucu import sorununu çözdüm. :) nasıl yapalım şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Truelegend -- 3 Kasım 2020; 14:13:6 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.