slm akarada 140m param var ve serverde blade axe +7 75m glave +7 80m
sizce napmalıyım üstüm +7 fp ve walkery +7 2 hafta sonra fp +8 oladakta şimilik elime ne alim ona yardımcı olursanız ben büyük bir sevin duyarım
şimdiden teşekürler lutfen herkez yorumunu yazsın
glave al arderam varıoru sanırsam
ms +7 almaya calis ucuza 70 80 e koyanlar mevcut hem blade axe gibi attack speed slow hemde ap si glaveye yakin.
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
ms +7 almaya calis ucuza 70 80 e koyanlar mevcut hem blade axe gibi attack speed slow hemde ap si glaveye yakin.
ms master öncesi atack vermez diye biliyorum ?
quote:
Orjinalden alıntı: Se®can
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
ms master öncesi atack vermez diye biliyorum ?
glave veya blade axe diye secenek sunuyorsa priest olmasi dusunulemez, muhtemelen warriordur. warrior icin club, spear, axe, sword vs vs master oncesi veya sonra farketmez.
warior char
rebith ms al derim glavie işine yaramaz blade axe az ap
REBİTH MS veya REBİTH EXP BLADE AXE bu ikisinden birini almaya çalış bence
Yapılacak pek secenek yok glaveli oyuncuların yüzüne bakmıyolar +9 glave olmadıkça ms al bencede
quote:
Orjinalden alıntı: peka
Yapılacak pek secenek yok glaveli oyuncuların yüzüne bakmıyolar +9 glave olmadıkça ms al bencede
server akara
blade axe forever
yorumlar ve niye blade exe yada niye glave yada ms bunlarıda soyler misiniz lütfen uuuuuuuuuupppppp
güncel
blade axe derim ben
bende herşeyden önce sözlerini tut derim..!!!
glave çok sekiyor diye biliyorum ayrıca görüntü olarakta güzel değil fazla bir ap farkı da yok blade axe derim eğer exceptional +7 alabilirsen daha iyi olur.
Glavenin şekli çok huşuma gidiyor ama blade axede çok güzel parlıyor ben bişi belirtemiyecem
+2 rebirth exp. blade axe al alabilirsen o parayla akarayı pek bilmiyorum
biraz acele cavap bekliorm saat 2de bugun gb alcam suanda ms +7 pek savunan yoq reb +2 glave ve reb +2 blade axe sckişmesi var...