Şimdi Ara

Blackmart Alpha kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
8
Favori
32.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav bu programı bi trlü kuramadım nasıl kuracaz nereden kuruyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yok mudur şu inmeyen uygulamaların neden inmediğini bilen? İndirmenin sonuna geliyor baştan başlıyor tekrar. Kendinden emin değil benim Blackmart sanırım

yeniden indirmeye basmayın. geri tuşuna basınca indirme sayfasına geliyor, tekrar geri tuşuna basın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Yok mudur şu inmeyen uygulamaların neden inmediğini bilen? İndirmenin sonuna geliyor baştan başlıyor tekrar. Kendinden emin değil benim Blackmart sanırım

yeniden indirmeye basmayın. geri tuşuna basınca indirme sayfasına geliyor, tekrar geri tuşuna basın.

Yeniden indirmeye basmıyorum zaten, mesela 20mb'lık dosyanın indirmesi 20mb'a ulaşınca otomatik olarak 0'dan yeniden indirmeye başlıyor. Sanki hatalı iniyormuş da baştan indirmeye başlıyormuş gibi bir şey.
  • quote:

quote:

quote:

Yeniden indirmeye basmıyorum zaten, mesela 20mb'lık dosyanın indirmesi 20mb'a ulaşınca otomatik olarak 0'dan yeniden indirmeye başlıyor. Sanki hatalı iniyormuş da baştan indirmeye başlıyormuş gibi bir şey.

demek istediğiniz şeyi anladım, bende de oluyordu. uyarı tarzı bişey gelmesi lazım. ona tıklayınca tekrar yüklüyor, indirme sayfasına tekrar dönmek gibi bişey yapıyorsun. geri-geri-geri tuşuna basarak çıkmayı dene programdan

• quote:

quote:

quote:

quote:

demek istediğiniz şeyi anladım, bende de oluyordu. uyarı tarzı bişey gelmesi lazım. ona tıklayınca tekrar yüklüyor, indirme sayfasına tekrar dönmek gibi bişey yapıyorsun. geri-geri-geri tuşuna basarak çıkmayı dene programdan

Anladım deneyeceğim teşekkürler. Binlerce uygulama varken bunun gibi ufacık bir bug'ı düzeltmemeleri ilginç :)

• teşekkür ederim öyle deneyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım deneyeceğim teşekkürler. Binlerce uygulama varken bunun gibi ufacık bir bug'ı düzeltmemeleri ilginç :)

aynı sorun bende de var. başa sarıp tekrar yüklüyo. önceden böyle bişey yoktu.

• quote:

Arkadaşlar bu Blackmart'ta şöyle bir problem var.

Çok güzel bir uygulama öncelikler, her şey var. Ama şöyle diyeyim, mesela bir uygulamayı indirmeye başlıyoruz, 20mb'lik bir uygulama mesela, indiriyor, 20mb'ye gelince tekrar sıfırdan başlayıp yine indiriyor.

Ben nerede yanlış yaptım?

Bazen öyle hatalar olabiliyor hocam. Yakında düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi bana düzgünce anlatabilirmi hangi sürümünü yüklicez ve nasıl indirme yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slipkon

Birisi bana düzgünce anlatabilirmi hangi sürümünü yüklicez ve nasıl indirme yapıcaz?

Gereği yok aslında boş yere yer kaplıyor.İstediğin uygulamayı arat indir daha iyi.
  • bu blackmart alpha nın orjinal sürümü neresi home page yani oradan indirmek istiyorum üreticisinden indiricem siteyi biliyorsanız yardımcı olur musunuz
  • arkadaşlar blackmart alphayı indirdim tamam blackmart alphadan paralı oyunları telefona indiriyor fakat o oyunlar açılmıyor sorunlar şöyle oyunu acıyorum birşeyler indirecek orada kalıyor licence yok diyor siyah ekran beyaz ekran gibi sorunlar veriyor telefon s3
  • arkadaşlar kurdum denedim indiriyor. fakat bir süre sonra playden kontrol edioyr satın almanız bulunmamaktadır diye bir uyarı veriyor ve programı kapatıyor..bunun bir yöntemi var mı?
  • Arkadaşlar bende root yok fakat blackmart alpha yı kurdum yükle deyince yüklüyor oyunu acıyorum licence kontrol ediyor ve licence yok diyor. GameLoftta oluyor diğer uygulamaları yüklüyor ama açmıyor yardımcı olabilecek var mı
  • Aynen arkadaşlar benım telefonum root lu yukledım herhangı bir paralı uygulamayı indirip kurdugum zaman arkadasın da dedıgı gbı satın almanız gerekmektedir yazısı gelıyor. Lucky patcher dan lısans kontrolunu kapatmayı denıyorum kapatmıyor. bu sorunun nasıl cozulecegı hakkında bilgisi olan var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullMoon W

https://www.dropbox.com/sh/kx4jgjxsrdr43bt/DY14OHl4FA/Programlar/Blackmart_0.99.2.41.apk

3-4 aydır blackmart kullanıyorum sendekı bayagı yenı versıyonmus bu guncellemıyormu kendini sastım kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

https://www.dropbox.com/sh/kx4jgjxsrdr43bt/DY14OHl4FA/Programlar/Blackmart_0.99.2.41.apk

3-4 aydır blackmart kullanıyorum sendekı bayagı yenı versıyonmus bu guncellemıyormu kendini sastım kaldım

Yok güncellemez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

Yok güncellemez.

cvp için tsk.ler blackmart dan cok faydalanıyorum saolsun varolsun.

• marketten alınan paralı uygulamalar için cevap vericek kimse yok mu acaba uygulama açılmıyor da son sürümünü kullanmama rağmen çoğu arkadasta da aynı sorundan şikayetçi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.