Şimdi Ara

Blackmart Alpha kullanımı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
8
Favori
32.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnız ben deki alpha değil sadece blackmart sorun olmaz dimi hocam Wi-Fi üzerinden bağlanıyom para felan yazmaz nete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxmuhammet18xx

Yalnız ben deki alpha değil sadece blackmart sorun olmaz dimi hocam Wi-Fi üzerinden bağlanıyom para felan yazmaz nete

Yazmaz, rahat olun.
  • beyler ben mc 4 ( modern combat 4) indiriyorum apksını indiriyor ama data dosyası yok oyuna girince indirildi yazıyor (wifi bağlantılı giriyorum) sonra birşey indirmiyor haliyle oyundan atıyor yardım

• Arkadaslar blackmart alpha son sürümü nedir bilen var mi ? Birde link olarak virüs olmayan bir siteden pmden veya Burdan atabilir mi

• bir navigasyon indireyim dedim indirdim ama tomtom ama program açılmıyor tekrar deneyin deyip duruyor..
  • Blackmart oyunları yüklediğimde data dosyası inmiyor nasıl olcak?
  • hala aynı sorunlar devam ediyor mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Alternatif market uygulaması olan blackmart alpha kullanmak için telefonun rootlu olması gereklimidir acaba ?

Birde bu programı nası kullanıldığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Root 'a gerek yok. Kullanımı basit bi iki kere gir rahat çözersin

• Bardaktaki_Adam kullanıcısına yanıt
    peki program düzeldi mi indirme hızlı mı indirilen oyunlar çalışıyor mu ?
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    İndirme hızı normal çalışıyor

• Arkadaşlar navigon turkey Google play storede 119 tl ücretsiz nasıl indireblilirim her programı denedim olmadı yardımcı olabilirmisiniz
  • Bende uygulamalar gözükmüyor. sürekli yükleniyor işareti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfear -- 13 Kasım 2014; 20:06:42 >
  • Ayni sorun bendede var

• soulfear kullanıcısına yanıt
    bazen 2 3 gunlugune serverleri kapatıyorlar. dava edilmemek veya yakalanmamak için heralde. domain degişimi
  • bununla önceleri indirim yapabiliyordum ama şimdi indiremiyorum yükle tıkladığım zaman hep başa dönüyor acaba güncellememi yapsamki..
  • Arkadaşlar merhaba telefonuz xperia z2 blackmart ı yükledim fakat gta san andreas hitman go max payne lımbo gibi uygulamaları indirdiğimde bazısı açılır gibi olup siyah ekranda kitlendi bazısı ödeme yapmanız gerekli vb şeyler söyledi.bu uygulamaları indirmem ve bu durumu düzeltmem için ne yapmalıyım?

• Merhaba,

Neredeyse her işlem yapmak istediğimde, oyun yada uygulama tanıtımı çıkıyor, bazıları uygulamayı tamamen kilitliyor, bunların çıkmamasının bir yolu yok mu..?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.