Şimdi Ara

Blackbox, skidrow, reloaded?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. benim sormak istediğim daha doğrusu öğrenmek istediğim bi olay var.

şimdi yukarda yazdım grupları az çok bilen bilir gören görmüştür sürekli oyunları kırarak piyasaya süren gruplar.

merak ettiğim şey örnek verecek olursam need for speed most wanted 2 oyunu normalde 20 gb'dır. ancak bunlar 5 gb'a kadar düşürüp oyunu cracklemeyi başarmış ve yayınlamışlar.

yani 20 gb'lık oyun 5 gb düşerse mantıken sıkıntı çıkarmaz mı hem işlevsellik olarak hem de oyun performansı olarak yani 5 gb'lık oyundan aldığımız zevk ile 20 gb'lik oyundan aldığımız zevk aynı mı oluyor?

sonuçta bu kadar küçülttüklerine göre orjinal oyundan epey bir şeyler çıkarmışlar yani ücretini verip almak daha mantıklı ve zevkli değil mi?

oynanış açısından aynı mı mesela görüntü kalitesi itibariyle soruyorum veya ince ayarlar olarak

neyse detaylı olarak anlattım sormak istediğimi anlamışsınızdır zaten

• Bahsettiğin adamlar bilgisayar tarihinde önemli yeri olan adamlar yani oyunun dosyalarını bozmadan yapabileceklerini düşünüyorum.Zaten yukarıda ki isimler genelde oyunları temiz piyasaya sürmeleri ile tanırır yani çinli gruplardan farklılar.

Kendilerine özel bir yükleme yazılımı geliştirmiş olabilirler, yoksa 5gb yükledikten sonra yine aynı olacaktır. Bu sadece yükleme süresini uzatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Bahsettiğin adamlar bilgisayar tarihinde önemli yeri olan adamlar yani oyunun dosyalarını bozmadan yapabileceklerini düşünüyorum.Zaten yukarıda ki isimler genelde oyunları temiz piyasaya sürmeleri ile tanırır yani çinli gruplardan farklılar.

Kendilerine özel bir yükleme yazılımı geliştirmiş olabilirler, yoksa 5gb yükledikten sonra yine aynı olacaktır. Bu sadece yükleme süresini uzatır.

dediğin şekilde düşünmemiştim aslında teşekkür ederim ancak yine de mantıken özellikle "video games" için videolar şu bu çıkartıldıktan sonra oyunun havası ve anlamı kalmaz ki.

gerçi genelde insanlar windows'un da orjinalini kullanmıyorlar orjinal windows'u da sıkıştırıyorlar

• Büyük bir ihtimal dil dosyaları falan çıkartılmıştır onlar çıkınca oyunun boyutu da düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Büyük bir ihtimal dil dosyaları falan çıkartılmıştır onlar çıkınca oyunun boyutu da düşüyor

ne çıkarttıklarını bilmediğimiz için şüphe duyuyorum ve indirmiyorum aslında belki de dediğin gibi dil dosyaları vs. gereksiz dosyalar çıkartıldığı zaman orjinal oyunu aratmaz sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

quote:

Büyük bir ihtimal dil dosyaları falan çıkartılmıştır onlar çıkınca oyunun boyutu da düşüyor

ne çıkarttıklarını bilmediğimiz için şüphe duyuyorum ve indirmiyorum aslında belki de dediğin gibi dil dosyaları vs. gereksiz dosyalar çıkartıldığı zaman orjinal oyunu aratmaz sanıyorum

Oyunun içinde birsürü dil dosyası var almanca,fransızca,rusça falan hepsi çıkartılıyor bir tek ingilizce kalıyor o yüzden de boyut düşüyor ama tabi bunlar 5 gb'a kadar düşürüceğini zannetmiyorum bunun dışında da birşeyler ataılmış gibi duruyor

• quote:

quote:

quote:

Oyunun içinde birsürü dil dosyası var almanca,fransızca,rusça falan hepsi çıkartılıyor bir tek ingilizce kalıyor o yüzden de boyut düşüyor ama tabi bunlar 5 gb'a kadar düşürüceğini zannetmiyorum bunun dışında da birşeyler ataılmış gibi duruyor

sizce orjinal oyunun havasını ve tadını veriyor mu bu sıkıştırılmış ve cracklenmiş oyunlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APB RELOADED LAG SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sowyet kullanıcısına yanıt
    Oyun aynı oyun bir değişiklik olmuyor,sadece iş multi de değişir
  • quote:

bak o kısmı kaldırdıkları için de dosyaların büyüklüğü azalıyor olabilir

her şeyi kırıyorlar da orayı nasıl kıramıyorlar onu anlamıyorum
  • call of duty advanced warfare oyununu korsan indirmiştim. 20 gb dosya indi. amma sıkıştırmışlar diye düşündüm meğer kaliteli kaplamaları oyundan çıkarmışlar. low veya ultra bile oynasam grafikler low ayarındaydı. ultraya alınca bile fps değişmiyordu. böyle yapıyor olabilirler...
  • quote:

quote:

bak o kısmı kaldırdıkları için de dosyaların büyüklüğü azalıyor olabilir

her şeyi kırıyorlar da orayı nasıl kıramıyorlar onu anlamıyorum

Sonuçta araya internet giriyor,online tabanlı oyunların hiçbiri kırılamıyor,atıyorum kırdın diyelim girdin bf3 ya da bf4'e anında banlanıyosun adamlar server da direk tespit edebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

call of duty advanced warfare oyununu korsan indirmiştim. 20 gb dosya indi. amma sıkıştırmışlar diye düşündüm meğer kaliteli kaplamaları oyundan çıkarmışlar. low veya ultra bile oynasam grafikler low ayarındaydı. ultraya alınca bile fps değişmiyordu. böyle yapıyor olabilirler...

bu da mantıklı yanıt teşekkürler size de
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sizce orjinal oyunun havasını ve tadını veriyor mu bu sıkıştırılmış ve cracklenmiş oyunlar?

Aynı oyun arkadaşım.(Rip,sıkıştırılmış,bazı özellikleri çıkarılmış oyunlar hariç)Orjinal havası nedir onu bir açıklar mısın? Yani orjinal olduğunda karakter kıçından dolar efekti bırakıp mı yürüyor yani anlamadım pek.

Orjinal oyun sizi diğer oyuncularla buluşturur, bilgisayarınıza zararlı içerikler barındırmaz zahmetsiz kurulum sağlar ve en önemlisi yapılan emeğe katkı sağlar. Bu kadar.

• örneğin ses dosyalarını dil seçeneklerini vb şeyleri çıkartıyorlar zaten oyunun %25 i ses dosyaları oluyor ben öyle biliyorum
  • sence cod blackops-advanced warfare' de ne varki 50gblik 4k textureler mi? söyliyim : rusça vb birsürü dilin dosyaları.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı oyun. Ha bazılarında fps düşüyor , oyun çöküyor falan vs. ama sorunsuzsa aynı oyun.

• Oyunu kurduktan sonra zaten yine 5GB'den 20GB oluyor. Oyunun 20GBlik versiyonunu indirirsen 20GB olarak kuruyor. Ama 5GBliği de kurulurken sıkıştırılmış dosyalar açılıyor ve 20GB oluyor. Fakat bekleme süresi artıyor. Ve ara videolarda kalite düşüklüğü, dil dosyalarının çıkarılması gibi şeyler var. Mesela PES 15'in extreme yaması 4.2GB ama RAR'dan çıkınca 10GB'ye yaklaşık bir boyutu oluyor. Tabi bu grupların kullandığı teknik daha gelişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Oyunu kurduktan sonra zaten yine 5GB'den 20GB oluyor. Oyunun 20GBlik versiyonunu indirirsen 20GB olarak kuruyor. Ama 5GBliği de kurulurken sıkıştırılmış dosyalar açılıyor ve 20GB oluyor. Fakat bekleme süresi artıyor. Ve ara videolarda kalite düşüklüğü, dil dosyalarının çıkarılması gibi şeyler var. Mesela PES 15'in extreme yaması 4.2GB ama RAR'dan çıkınca 10GB'ye yaklaşık bir boyutu oluyor. Tabi bu grupların kullandığı teknik daha gelişmiş.

Teşekkürler
  • bazı oyunlarda ara sahnelerin videolarını 1080pden 480pye düşürüyorlar 25gbtan 5gb'a düşüyor oyun
  • 1- Bütün dilleri silip geriye ingilizceyi bırakıyorlar.
    2- Dosyaları sıkıştırıyorlar.
    3- Hiç bir sorun çıkmıyor,ben 2 senedir repack oyunlar indiririm sorun çıkmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.