Şimdi Ara

Blackbox.AI (Chatgpt 4.5+Gemini 2.5 Pro+Claude 3.7) 3 AY Ücretsiz Yararlan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
4
Favori
2.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blackbox.AI (Chatgpt 4.5+Gemini 2.5 Pro+Claude 3.7) 3 AY  Ücretsiz Yararlan!
    Blackbox.AI (Chatgpt 4.5+Gemini 2.5 Pro+Claude 3.7) 3 AY  Ücretsiz Yararlan!www.blackbox.ai
    BLACKBOX.AI
    https://www.blackbox.ai/pricing

Siteye gir, Try Pro for Free> Sanal kartla ödeme yap (Ücret Çekmeyecek)> Bu adımları tamamladıktan sonra 90 gün sonra para çekilmesin istemiyorsanız iptal edin.

Busines modelinde de deneme var isteyen ona da bakabilir.

Blackbox.AI (Chatgpt 4.5+Gemini 2.5 Pro+Claude 3.7) 3 AY  Ücretsiz Yararlan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 3 Haziran 2025; 12:4:33 >

• bu ucretsiz ya da full chatgpt vs degil bence. beles chatgpt'de bile istedigin dosyayi yuklerken burada excel dosyasi yuklenemiyor. sozde bir de pro.

hepsi seciliken : 5 dklik deneyimim sonucu bunun chatgpt ile alakasi olmadigini soyleyebilirim. bilgiyi veriyorum hadi soyle yapalim diyorum alaksiz website cevaplari yaziyor. kisaca arama motoru cevaplari veriyor.

chatgpt secince beles cevaplari gecince yine normal chatgpt gibi cevap sayisi bitti. kisaca gunluk bedava gibi cevap veriyor anladigim kadari ile. ucretlilerle alakasi yok. bosa kayit olmayin.

bir kac sorudan sonra:

openai/gpt-4.1

Your hourly rate limit is reached. Try again later

beles chatgpt'de bile daha cok soru sorabiliyordun.

• Teşekkürler, aldım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takirti kullanıcısına yanıt
    Business modelini aldım da(almışken en dolusu olsun diye shhshdhdhd) yanlış mı yaptım anlamadım. Soru soruyorum kod yazıyor gibi kendi çapında birşeyler yapıyor. Normal proda da öylemi? Bir de uygulama Türkçe olmuyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salaRus -- 3 Haziran 2025; 14:12:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • salaRus kullanıcısına yanıt
    Gözüm arkada kalmasın diye iki hesaptan premium yaptım. Birine normal diğerine buniness olanı aldım. İş profilinden çift uygulama yaptım diğeri için. Şimdi istediğim zaman ikisini de ara ara kullanıp farklarını özelliklerini anlayabilcem.

• Sene2025 S kullanıcısına yanıt
    :) görsel oluşturma yok di mi blackboxda

yok maalesef

• Paylaşım için teşekkürler llakin gpt4.5 gözükmüyor listede ve ayrıca iptal edince 3 ay kullanmaya devam edebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 3 Haziran 2025; 18:28:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Platinum Hide IP 3.4.3.2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler paylaşım için, güzel duruyor. Pro gayet yeterli normal kullanıcı için, suyunu çıkarmayalım da daha çok kişi faydalansın.

• Ussuz kullanıcısına yanıt

iptal ettiğinizde devam ediyor olması lazım

• takirti kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler fakat ben de gpt 4.5 aktif olmadı yanlış bir şey mi yaptım acaba?

Bilmiyorum. Yaşayan yada daha hakim biri varsa daha güzel yardımcı olabilir. Yanlış bilgilendirme yapmış olmayayım şimdi.

4.5 yok işte hocam :D

Ben de olmadığını göstermek için attım zaten :) Konuyu açan arkadaşda var mı acaba ya da başka birinde?

Tamam hocam pardon Blackbox.AI (Chatgpt 4.5+Gemini 2.5 Pro+Claude 3.7) 3 AY  Ücretsiz Yararlan! 

Arama yerine yazdığınızda var çıkıyor.

• Deep Research

Advanced research capabilities for complex tasks and in-depth analysis. Autonomously searches through +50 web pages, generates a detailed plan and provides detailed in-depth analysis in minutes.

Image To App

Transform images into web applications with minimal coding effort

Figma To Code

Convert Figma designs into functional code with AI

VSCode Screen Share

Share your screen with BLACKBOXAI directly on your IDE

IDE AI Coding Agent with Voice

The 1st AI Coding Agent in the World with realtime voice interaction

AI Coding Agent directly on GPU

The 1st AI Coding Agent with direct GPU access to A100s, H100s, V100s and more...

Remote AI Coding Agent running Parallel Tasks

AI Coding Agent with direct access to remote servers to run parallel tasks

Use the BLACKBOXAI Coding Agent with Voice

AI Coding Agent with executing code changes with voice commands

Github Repos with BLACKBOXAI Coding Agent running Remote Tasks

AI Coding Agent with direct access to GitHub repositories to run remote tasks

Remote AI Coding Agent 100% Cloud Based

BLACKBOXAI lets you run AI Coding Agent 100% in the cloud on your repos in parallel

Remote AI Coding from your Mobile Device

BLACKBOXAI lets you use the Coding Agent directly from your mobile device

Design Complete Webistes with BLACKBOXAI

BLACKBOXAI lets you design complete websites

Design Apps and let the agent do the rest

BLACKBOXAI lets you design complete websites and the coding agent will complete the entire implementation

Generate Images with BLACKBOXAI

BLACKBOXAI let you generate new images annd edit exiting new images.

• Arkdaşlar cahilliğime verin lütfen sorumu. Şimdi üyeliği oluşturduk. Biz bu siteden işlem yapacağız değilm mi? chatgpt yi telefona yüklesek pro görünmeyecek?

• Bugün chatgpt alayım diyordum çok iyi geldi business ücretsiz olduk teşekkürler

• kokoci35 kullanıcısına yanıt

blackbox ile chatgbt arasında ne gibi bir fark acaba bilginiz var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.