Şimdi Ara

Blackberry Z10 - Kaçırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosayı her ne kadar sevmesemde bir kampanyasını gördüm, bu fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz olduğunu söyleyebilirim. BB10 işletim sistemini kullanan arkadaşlar bilir, fazladan alıp stok bile yapabilirsiniz.

http://www.teknosa.com/urunler/125071018/blackberry-z10-beyaz-akilli-telefon

Güncelleme : BB 10 işletim sistemi kullanan arkadaş sayısı çok az o yüzden kullanan kıymetini bilir diyorum, sade, stabil bir işletim sistemine sahip mağaza alternatifi çok, apk'ları da desteklemekte, fayda gördüğüm için açtım konuyu, isteyen değerlendirsin. Başka yorum atmayacağım.

Blackberry Z10 inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOis ebR -- 12 Aralık 2014; 17:05:51 >

• BlackBarry işletim sistemi ile hayati bir bağınız yok ise ya da özellikle hoşunuza gitmiyor ise çok daha abartılacak bir fiyat değil. Yani öyle alayım satayım olayına girilecek bir fiyat değil. Alırsın elinde kalır öyle.

700TL ye farklı alternatifler de var. Çok daha uygun fiyata Asus Zenfone 5 alınabilir N11 kombosu ile.

Uzun lafın kısası. Zaten Z10 almayı düşünenler için fiyat iyi. Ama 700TL ye 1500 liralık telefon alacağım diye hayal kuranlar için pek mantıklı bir çıkarım olmadığını söyleyebilirim.
  • koşarak kaçın...
  • Android yada ios olmadıktan sonra 500 tl ye düşsede blackberry çöp
  • Stok yapin lafi asiriya kacmis.
    Zaten 1.5 yil once cikmis telefon,tanitimi yapildiginda dahi rakip telefonlara gore donaniminin cok zayif kaldigi icin yogun elestiri almisti.lg optimus 3d max esdegerinde bi telefon ki lg piyasaya 2012 yilinda sunuldu.yani 3 yil onceki teknoloji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gırtlak

quote:

Orijinalden alıntı: GameOis ebR

quote:

quote:

Teknosayı her ne kadar sevmesemde bir kampanyasını gördüm, bu fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz olduğunu söyleyebilirim. BB10 işletim sistemini kullanan arkadaşlar bilir, fazladan alıp stok bile yapabilirsiniz.

Tamamen çöp kardeş ne stoğu laf kalabalığı yapmayın forumda.

Neresi çöp anlat bakalım dinliyorum, laf kalabalığı senin kullanmadığın cihazı kötülemek ve fiyatı çok çok daha pahalı olan bir cihazın fırsat konusuna buraya böyle saçmalayarak yazmana denir.

2 tokat yemişsin şimdiden devam gençler

Gırtlak yaşıtınla muhattap olman yeterli, attığın yorumlara bakılırsa trollemekten başka birşey bilmeyen, hadi başkaları gelsinde saçmaladığım yoruma destek çıksın diye f5 yapan bir karaktere sahipsin.

@DigitalWorld hocam, ilk çıkış fiyatını bildiğinizi düşünüyorum, forumda BB 10 kullanıcısı çok az fakat stabil işletim sistemi ve eski sürümlerinden çok farklı bir telefon, 100 lira pahalı olarak geçtiğimiz aylarda aldım, Zenfone 5 alternatifinide biliyorum fakat, android işletim sistemine bağımlı olmayan yada stabilitesini sorgulayan herkesin düşünmesi gereken bir cihaz diye düşünüyorum, özellikleri de gayet makul. Tabi amaç oyunsa işler değişir.

• Dün paylaşıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blackberry z10
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 lira filan sanarak girdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teknosayı her ne kadar sevmesemde bir kampanyasını gördüm, bu fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz olduğunu söyleyebilirim. BB10 işletim sistemini kullanan arkadaşlar bilir, fazladan alıp stok bile yapabilirsiniz.

Neresi çöp anlat bakalım dinliyorum, laf kalabalığı senin kullanmadığın cihazı kötülemek ve fiyatı çok çok daha pahalı olan bir cihazın fırsat konusuna buraya böyle saçmalayarak yazmana denir.

Gırtlak yaşıtınla muhattap olman yeterli, attığın yorumlara bakılırsa trollemekten başka birşey bilmeyen, hadi başkaları gelsinde saçmaladığım yoruma destek çıksın diye f5 yapan bir karaktere sahipsin.

@DigitalWorld hocam, ilk çıkış fiyatını bildiğinizi düşünüyorum, forumda BB 10 kullanıcısı çok az fakat stabil işletim sistemi ve eski sürümlerinden çok farklı bir telefon, 100 lira pahalı olarak geçtiğimiz aylarda aldım, Zenfone 5 alternatifinide biliyorum fakat, android işletim sistemine bağımlı olmayan yada stabilitesini sorgulayan herkesin düşünmesi gereken bir cihaz diye düşünüyorum, özellikleri de gayet makul. Tabi amaç oyunsa işler değişir.

Saçmaladığın atılan yorumlardan belli debelenme işte sen de pişman oldun.

• q5 cok guzel duruyor klavyeli alacaklar kacirmasin. Z10 un da tasarimi oldukca guzel. ancak blackberry gelecege yonelik bir cihaz degil artik malesef ve Z10 almak su an icin israftan oteye gidemiyor. Guzelim.cihaz yazilim yuzunden harap oluyor. Ancak dedigim gibi klavyeli cihaz isteyenler icin Q5 mukemmel bir cihaz. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 3 Aralık 2014; 17:24:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluecns

Android yada ios olmadıktan sonra 500 tl ye düşsede blackberry çöp

Gırtlak = ezgininhatıradefteri ekibi toplamışlar.

@Bluecns, işletim sistemi olarak diyorsanız BB tercih ederim hocam, uygulama mağazası olarak söylüyorsanız BB World, Amazon gibi marketlere erişimi var + tüm android uygulamalarını cihazda kullanabilirsiniz, şuan ki sürümde belli bir versyona kadar destekliyor fakat 1-2 ay sonra gelecek güncellemede hepsini destekleyecek.
  • bildiğin çöp bu, bitmiş bir sistem. ha 499 TL + 50 WP olursa o zaman düşünebilirim, ama garantisi yok alacağımın.

playbook'a BB10 işletim sistemi vereceğiz deyip, 1 sene bekletip vermeyince bitti BB benim için. haa bir de facebook uygulamasında resimlerin gözükmeme bug'ını 1 sene çözmemiş bir firmadan bahsediyoruz.

bu telefon son şanslarıydı batmadan önce, iphone fiyatında piyasaya sürüp battılar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saçmaladığın atılan yorumlardan belli debelenme işte sen de pişman oldun.

Saçma adamların saçma yorumları silinir, sizin mesajlarınızda olduğu gibi, şöyle toplu bir bakılsa mesajınız kalmayacak, çağırdığınız troll ekibinin mesajlarıda silinmiş neden acaba, foruma sıfır katkı ile seviye alçatmaktan başka bir işe yaramayan sizler.

Kullanmakta ve memnun olduğum bir cihaz, amacı oyun olmayan kişilere tavsiyemdir, başka yorumda bulunmayacağım.

• Alo demek icin iyi

• Bu konunun sıcaklıkla uzaktan yakından alakası yok BBye artık para vermek çöpe atmaktan daha beter.
  • arkadas bende baslıgı şöyle okudum, blackbery Z10 kaçın kurtulun... :)

Sonra anladım hala guluyorum bide uste 700 Tl mi verecez, bi git yaw allasenn
  • GameOis ebR kullanıcısına yanıt
    Blackberry 9800 modeli var eniştemde. Adam hiçbişi yapamıyor hiç bi uygulama oyun yok kara düzen bi işletim sistemi. İşletim sistemiandroid olsa telefon kalitesi vs. on numara olur.
  • bu telefon çöptür, bütün bbler çöptür
    zamanında ergenlerin dizide görmesiyle popüler olmuş bir marka, yoksa bundan 10 sene öncede bildiğim en pahalı tel bb'di ama iş amaçlıydı
    diğerleriyle ne iş görülmüyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 3 Aralık 2014; 17:34:33 >
  • Z10'u eşime almıştım. Çok memnundu. Ancak yeni update ile güzelim cihaz sapıttı. 4 kere tamire gitti. En sonunda sıfır cihaz verdiler simkart bile takmadık. TR garantili 400 TL ye satabilirim isteyen olursa. Dediğim gibi simkart bile takmadık daha.
  • BlackBerry telefonlara Android uygulamaları yuklenmiyor mu ben mi yanlış biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 3 Aralık 2014; 17:43:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.