Şimdi Ara

Blackberry Z10 Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefon almadan önce mutlaka bu foruma danışırım ve fikir alırım. İlk aldığım cihaz nokia 1020 idi. Daha sonra onu sattım iphone 5 aldım. Şuan onuda satmış bulunmaktayım. Aklımda 800-900 TL civarında karizmatik bir telefon almak var.

Z10 u hiç kullanmadım sadece youtube'da inceleme videolarına baktım ve teknosada kapalı olarak 1-2 dakika inceledim.

Öncelikle benim için yok 1 milyon uygulama ios da varmısda bb de yokmus felan bunlar hikaye. Önemli olan kullanacagım uygulamaların sorunsuz çalışması. (Güya ios içinde sorunsuz diyorlar ama kaç kere donduguna kitlendiğine şahit oldum herneyse.) Facebook, Whatsapp, Foursare, İnstagram kullanacagım programlar. Bunların dısında oyun felan yüklemem. Öncelikle bu uygulamalar düzgün çalışıyor mu ? Bir hata var mı ?

İkinci olarak ses kalitesi ekran kalitesi dokunmatigi ve sarj süreleri cok cok önemli. Bunları iphone 5 le kıyaslabilecek olan var mı ?

Şu çok kaliteli iphonelar'da olan soyulma sorunu bundada var mı ? Beyaz renk düşünüyorum ama sizin fikirleriniz nedir ? Tuş kilitleme tusunda felan zamanla basmama gibi sıkıntılar doguyor mu ?

Isınması sorunu var mı ?

• MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Son sorudan basliyorum, cihazda isinma var. 3G acikken internette gezinme yaparsaniz 10-15 dakika sonra isinma oluyor, ayni sekilde oyun oynarkende.

Wifi ile yada 2G ile internet gezintilerinde isinma olmuyor.

Ben 1 senedir siyah modelini kullaniyorum. Kenarlarinda soyulma olmuyor. Ekran kalitesi, dokunmatigi iyi.

Facebook, twitter, foursqure icinde geliyor, kendi marketinde isntegram simdilik yok, andorid marketten indirip yukleyebilirsiniz. Yada kendi marketinde bulunan muadil yazilim igrain'I kullanabilirsiniz.

Son olarak, cihazin tarayicisi cok hizlidir, bildirim merkezi (hub), pencere yonetimi ve dosya yoneticisi bana gore diger mobil cihazlardan cok cok iyidir.

Ayilma bayilma donma gibi sorunlar olmaz.

Sarj; kullanima bagli olarak kisiden kisiye degisiklik gosterebilir, ortalama kullanima sore 2G ile bir günü rahat cikarir. Fakat 3G ile biraz zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip4s kullanmıştım. ses kalitesi olarak ondan daha iyi ekran dokunmatiği olarak ise hemen hemen aynı. bu iki konuda sana rahatsızlık vermeyecektir.

ancak her ne kadar iphone'ların da şarj süresi iyi olmasa da z10'un en büyük handikapı batarya performansı. 1 günü 3g ile zor çıkarıyor.
  • Telefonu hepsiburadadan sipariş ettim fakat 5 gün içerisinde kargoya verilecekmiş.

Ankara temiz aynı fiyattan z10 alabileceğimi bir yer yok mu ?
  • dün 04.08.2014 tarihinde elime geçti ürün hızlıal dan aldım gayet hızlı geldi elime ve cihaz gayet akıcı, şık ve yeterli (kendi açımdan face,wshap ve tarayıcıdan başka birşey pek kullanmam) bundan önce lg g2 vardı ondan öncede Note 2 ancak bu telefona geçince şuanlık tüh niye aldım bunu gibi bir durumum olmadı aksine çok memnunum ve tavsiye ederim. 10.3 ile çok daha kullanışlı hale gelir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaluygar -- 5 Ağustos 2014; 17:22:35 >
  • telefonu aldım arkadaslar beyaz bir yarım saat hub ı bulamadım smdi güncelleme gelmiş onu yükleyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blackberry z10
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.