Şimdi Ara

Blackberry Rezilliği (PASSPORT)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Yaklaşık olarak bir senedir BB Passport kullanıcısıyım. Bir yıl boyuna yaşadığım serüvenin rezilliğe dönmüş olması en son konu açacak duruma getirdi beni. Açıkcası bol güncelleme alarak gelişen telefonların gelişim sürecinde ki ilerlemesini tecrübe edinmeyi çok seviyorum. Blackberry PP yi almamın en büyük nedenlerinden biride buydu fakat telefon güncelleme aldıkça daha rezil bir hal almaya başladı. Blackberry nin kendi marketine yoğunlaşacağını beklerken tam tersi bir şekilde markette doğru düzgün uygulama kalmadı. Facebook uygulaması dahi tarayıcı yönlendirmeli çalışıyor. Bir telefona bu kadar para verip üçte biri fiyatında ki telefonlarda Facebook uygulaması sorunsuz çalışıyorken sizin telefonunuzda uygulamanın tarayıcıya yönlendiriyor olması ayrı bir fiyasko. Android uygulamaları her ne kadar çalıştırdığı söylenilsede hep bir yavaş çalışma veya çalışmama hakim. Aldığımdan beri birçok kez formatlamak zorunda kaldım. Yazılım adına hiçbirşey yok. Bazı arkadaşlar aman android olmasın marketi de olmasın ben kendim yüklerim diye düşünebilirler. Şimdiden söyleyeyim pişman olursunuz. Hergün uygulamalar yenileniyor güncelleme geliyor ve siz her güncellemede telefona tekrar apk indirip kurmak zorunda kalıyorsunuz. Kısacası yazılım ve market berbat hatta berbat ötesi. O kadar çok hatası varki inanılmaz can sıkıyor. Arada bir gelen aşırı derecede sürekli olarak ısınma hakim normalde 1.5 gün giden şarjınız 3 saate iniyor bu ısınmayla birlikte hatta ısınmadan kaynaklı arkada ki blackberry logosunun parçaları bir bir düşmeye başlıyor. Ön kamerası kesinlikle berbat. Arka kamerası ise sabitleme konusunda eski Nokia lardan dahi daha kötü odaklayana kadar siniriniz bozuluyor hatta yanlış odaklıyor. Bu telefonu alacak varsa 100 kere hatta 1000 kere düşünsün öyle alsın. Bir anlık hevesi olanlar özellikle uzak dursun. Yiğidi öldür hakkını yeme ses ve batarya konusunda çok iyi fakat bunlar rezilliğini kurtaracak düzeye maalesef ulaşamıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple One Aile Katılımı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.