Şimdi Ara

BlackBerry Q5 | ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
2
Favori
19.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dünden beri Facebook haber kaynağı güncellenmiyor. "Facebook'dan herhangi bir haber dönmedi" şeklinde uyarı veriyor. Uygulamayı kaldırıp yeniden kurdum, cihazı yeniden başlattım ama sorun halen devam ediyor. Haber kaynağı dışında tüm fonksiyonlar (mesaj gönderimi, arkadaş arama vs.) çalışıyor.

Sorunun kaynağı ne olabilir? Daha önce yaşayan arkadaş var mı?
  • Arkadaşlar bu telefonun ekran boyutu 1:1 olduğu için apk larsa, oyunlarda , programlarda sıkıntı oluyormu ? Uygulamanın alt kısımlarını görememe ? Oyunlarda yarım ekran vb. Sorunlar oluyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kliksa'da Q10 900 küsur TL fiyatla satışta. Q serisi düşünenlere tavsiyem Q10 almaları olacaktır.
  • Bence buna verilcek parayla Genaral mobile discovery 2 alınabilir.
  • 1 senelik Q5 kullanıcısı olarak öncelikle çok fiziksel klavye tutkunu iseniz bu telefonu düşünün. ben oyun oynamam twitter facebook arada bakarım Instagram-Vıber-Navıgasyon çok aramam diyorsanız ve mesajlasmayı çok severim diyorsanız Q5 sizin için iyi bir tercih olacaktır.Ama performans benim için önemli açıp arada video izleyeyım söyle geldiğim yerlerde güzel fotoğraflar cekıleyım bol uygulama olsun sıkılmayayım diyorsanız kesinlikle onermem fiyat performans açısından aşırı bir şey ummayın ama şunu unutmayın Blackberry size sabrı ve sabırlı bir birey olmayı öğretir bu telefonla

• Blackberry ansizin cildirtiyor adami zaten

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    hem nasıl hocam insani hayatta ansizin cikabilecek tersliklere hazirliyor mesela şu an bu yazıyi yazarken harfler ben yazdiktan sonra geliyor

• Oyle oldugunda iste cildiriyorum hocam

Hocam ben alıştım neresi doğru ki blackberry nin yine de sevdalıyız napalım

• sevdaniz fiyat bakymyndan mi ba?ka ?eylerden dolayi mi hocam
    Hocam Blackberry piyasadaki ilk akıllı telefonlardandır. O Qwerty klavyesiyle her zaman bana emektarlığı simgelemiştir ondan sevdalıyız
  • Anladim hocam :D

• BB q5 i 6 ay kadar kullandım. Kasası kaygan ve ucuz plastikten olmasaymış on numara cihaz. Şahsen q10 modelini daha çok beğeniyorum ama ilginçtir q5 in klavyesi biraz daha rahat geldi bana. tuşların aralarındaki boşluktan dolayı galiba. Almak isteyen arkadaşlara gönül rahatlığı tavsiye ederim. Delilik ettim klavyesiz telefona geçtim. Yazarken 50 takla atıyorum. Q klavyenin tadı bambaşkadır.
  • Bimeks'te 599TL'ye Blackberry Q10 gördüm az önce. Ben Q5 almayı düşünüyorum internette bile fazla yokken ben burda nasıl bulucam bilemiyorum ben de kırmızı versiyonuna sevdalandım maalesef...
  • Merhaba Arkadaşlar,

An itibariyle 10.3.1.1565 güncellemesi Q5'e gelmiştir.
  • the_wind222 T kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi geldı bana da akşam Wifi den ındırecegım 1 GB çünkü ne gibi yenilikler var hocam biliyor musunuz boyutu çok büyük gerçekten

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    ben de ancak indirdim. şuanda kuruluyor. kullanmaya başladıktan sonra bilgi vermeye çalışırım.
  • Az önce Q5'e orijinal kırmızı soft shell aldım hemde 20TL'ye üzerinde Genpa'nın şu parlak etiketlerinden var orijinal olduğuna dair. İsteyen gittigidiyor'dan aratırıp kolaylıkla bulabilir. Ve benim bir sorum olucak ben 2. el aldım telefonu hiç bir sıkıntısı yoktu sabah 7:30'dan 13:30'a kadar Wi-Fi ve Asphalt 8 oynuyodum. Şarjı 80 falan oluyordu. Neyse eve geldim Snap'ten bi kaç program yükledim gece şarj ettim yüzde 40 falanken sabah 100'de 100 aldım. 7:30'dan 13:30'a kadar aynı yine Wi-Fi Asphalt 8 falan takıldım fakat eve geldiğimde şarj tam yüzde 1 di. Yüklediğim android applerinden dolayıdır diye düşündüm fabrika ayarlarına döndürdüm fakat sorun hala devam ediyor şarjı eskisi kadar dayanmıyor sorun neden olabilir acaba? Ve Wi-Fi 2 cubuk cekse de kesilip duruyor

Edit : Ben güncellemeler baktığımda en güncel sürüme sahıpsınız diyor surumum 10.3.1.522

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plaiw0x -- 20 Şubat 2015; 16:21:54 >

• Plaiw0x P kullanıcısına yanıt
    Hocam bende geçen gece yaşadım bunu 100 de 100 dü sabah bir kalktım yüzde 4 olmuş 3G filan da kapalı idi neden anlamadım ama şu an sorun yok gibi siz acaba 10.3.1 i ne zaman kurdunuz belki 10.3.1 den dolayı olmuştur sorun çünkü normalde o kadar sarj yememesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Hocam bende geçen gece yaşadım bunu 100 de 100 dü sabah bir kalktım yüzde 4 olmuş 3G filan da kapalı idi neden anlamadım ama şu an sorun yok gibi siz acaba 10.3.1 i ne zaman kurdunuz belki 10.3.1 den dolayı olmuştur sorun çünkü normalde o kadar sarj yememesi lazım

Ben aldığımda kuruluydu dediğim gibi hiç bir değişiklik yapmadım program yüklemek dışında sonra fabrika ayarlarına döndürdüm yine aynı. Şu an yeni güncellemeyi gördü fakat 3.09 gb boş alan olmasına rağmen benden 890mb daha dosya sılmemı istiyor fakat sılınıcek hiç birşey kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plaiw0x -- 20 Şubat 2015; 19:42:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.