Şimdi Ara

BlackBerry Q5 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle öğrenciyim ve aileme maddi anlamda fazla yük olmak istemiyorum. Tabi istersem 64 GB 5S bile aldırabilirim ama onun vicdanı altında kalamam. 1000 TL aşağısı iyi bir telefon bulamadım. BlackBerry Q5 hem fiyatı makul hem de fena bir telefon gibi gözükmüyor. Kullanmış olan veya hala kullanmakta olan kişiler, hakkında bilgi sahibi olan kişiler bana bir öneride bulunabilirlerse çok sevinirim. Veya iPhone 4 8 GB daha mı sağlıklı bir seçim olur? Sizlerin önerilerini dikkate almaya çalışacağım. Aa bu arada Q5 veya i4 veya sizlerin önereceği bir telefonun ömrü ne kadardır sizce? Genellikle internete girerim ve arada oyun falan oynarım. Mümkünse kasma yaşamayacağım bir telefon tercih etmek isterim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Öncelikle merhabalar kardeşim.BlackBerry 9800 sahibiyim.Bana kalırsa BB OS sistemli telefon almak gibi bir hata yapma.Blackberrylerin kullanım süresinin en fazla 1 yıl olduğunu söyleyebilirim.Eğer oyun yüklemek istiyorsan telefona bu süreyi dahada çok kısaltır ayrıca blackberry app world'de oyun yok :).Tarayıcı olarak ise arada hata veriyor büyük sayfaları açamıyor açarsada yarım saatte açıyor.Sana sayabiliceğim daha bir sürü kötü özellik var işletim sistemi hakkında istersen pm atabilirsin.

Alacağın telefon ise forumlarda okuduğum üzere General Mobile Discovery fiyat/performans açısından iyi gözüküyor.İphone 4 bu saatten sonra alınmaz ios 7 iphone 4'te kasıyor bariz bi şekilde.İos'lar zaten çok fazla şarj yiyor ama ios işletimli bir telefon alırsan şarj kılıfları var.Ben bi zararını görmedim bunlar işini görebilir.

Benim tercihim androidden yana olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: 4EverDobra

Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle öğrenciyim ve aileme maddi anlamda fazla yük olmak istemiyorum. Tabi istersem 64 GB 5S bile aldırabilirim ama onun vicdanı altında kalamam. 1000 TL aşağısı iyi bir telefon bulamadım. BlackBerry Q5 hem fiyatı makul hem de fena bir telefon gibi gözükmüyor. Kullanmış olan veya hala kullanmakta olan kişiler, hakkında bilgi sahibi olan kişiler bana bir öneride bulunabilirlerse çok sevinirim. Veya iPhone 4 8 GB daha mı sağlıklı bir seçim olur? Sizlerin önerilerini dikkate almaya çalışacağım. Aa bu arada Q5 veya i4 veya sizlerin önereceği bir telefonun ömrü ne kadardır sizce? Genellikle internete girerim ve arada oyun falan oynarım. Mümkünse kasma yaşamayacağım bir telefon tercih etmek isterim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

1000 tl bütçe varsa gidin Nexus 4 alın q5 diyorsunuz eğer mail,full Twitter kullanmıyorsanız nexus 4 güncelleme desteği perfonmansını her şeyi mükemmel ip4 eskide kaldı yavaş yavaş bitiyor 3s i bitirdiler şimdi 4 te nexus 4 almanız daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: barkozim

Öncelikle merhabalar kardeşim.BlackBerry 9800 sahibiyim.Bana kalırsa BB OS sistemli telefon almak gibi bir hata yapma.Blackberrylerin kullanım süresinin en fazla 1 yıl olduğunu söyleyebilirim.Eğer oyun yüklemek istiyorsan telefona bu süreyi dahada çok kısaltır ayrıca blackberry app world'de oyun yok :).Tarayıcı olarak ise arada hata veriyor büyük sayfaları açamıyor açarsada yarım saatte açıyor.Sana sayabiliceğim daha bir sürü kötü özellik var işletim sistemi hakkında istersen pm atabilirsin.

Alacağın telefon ise forumlarda okuduğum üzere General Mobile Discovery fiyat/performans açısından iyi gözüküyor.İphone 4 bu saatten sonra alınmaz ios 7 iphone 4'te kasıyor bariz bi şekilde.İos'lar zaten çok fazla şarj yiyor ama ios işletimli bir telefon alırsan şarj kılıfları var.Ben bi zararını görmedim bunlar işini görebilir.

Benim tercihim androidden yana olurdu

Adam Q5 diyor sen adama 9800 ün kötü yanlarını anlatmışsın

BB 10 os kullandınmı hiç ?
    Senin 9800 deki os 6 yada os 7 den en az 10 kat daha iyi ve hızlı ki donanım olarakta q5-q10 ve z10 oldukça sağlam cihazlardır.
    Kısacası bb10 ile işler rayına oturmuş ayrıca appworld te bb10 için tonla oyun var ki andoid 4.2.2 tabanlı uygulamalarda q5-q10-z10 a sorun çıkarmadan rahatlıkla kurulabiliyor.

Tavsiyem Q5 yönünde olacaktır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    11 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.