Şimdi Ara

Blackberry OS 7 ve Uygulamaları [9900/9810/9790/9360] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
22.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cr1546

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

quote:

benim şu an kullandıgım uygulamalar:

shazam
    4square
    twitter
    facebook
    whatsapp
    berryweather
    screen muncher
    barcode scanner
    wikitude
    tapatalk
    rock file manager

bbm'i saymıyorum zaten. :)

işime yarayan yada hoşuma giden uygulamarı yüklemeye devam edecegim tabiki.
    cihaz daha yeni oldugu icin simdilik bunlar mevcut.

ben de iphone 3gs imi bazı ufak sorunları nedeni ile servise gönderince bekleyemeyip bb 9900 aldım, daha nce birkaç ay torch deneyimim olmuştu. şimdilik memnunum telefonu her elime alışımda klavyesinde bişeyler yazmak istiyorum özlemişim fiziksel klavyeyi üstelik türünün en iyisi bence klavye ..

her neyse .. ben saydığınız uygulamalardan shazam ı aradım ancak bulamadım, iphoneda çok severek kullanırdım. ayrıca tapatalk 4 tl ymiş, ancak yorumlarında da olumsuz incelemeleri vardı şimdilik vazgeçtim gibi indirmekten.

shazam var dostum ya ben kullanıyorum.
    şuradan bir bakın isterseniz.

https://appworld.blackberry.com/webstore/search/shazam/?lang=en

9900 kullanıorm ben benim telefondan tarıorm bilgisayardaki kodu "unavailable for this device" diyor.
    ayrıca telefonda app world den girip shazam ı arattığında uygulamayı bulamıo bile
    internette var mı güvenilir app siteleri ??

http://www.shazam.com/music/web/home.html

Cihazdan girip yüklemesi lazım bu adresten...

• Tcell e geçiş yaptım.. Önümüzdeki hafta içinde BB 9360 veya SE Xperia Ray alabilirim kontratlı olarak...
    ikisi arasında çok fark var elma ve armut diyebiliriz iki telefon için ama bir türlü karar veremiyorum..

Oyun felan hayatta işim olmaz.. Şirket mailini Push mail olarak ayarlarım , arada bir internet e girerim facebook, twitter felan o kadar.. Onun dışında fazla haşır neşir olmam..

Samsung Galaxy Ace kullandım bi ara... Valla LPG taktırmak lazım o telefonu , bu kadar batarya düşmanı bir alet görmedim... Bu yukarıdaki kullanım şartları ile bile en fazla bir buçuk gün gidiyordu

Ray i inceledim hoşuma gitti , önceden zaten Bold tecrübem var BB ye yabancı değilim , 9360 a baktım Tcell de gerçekten güzel yapmışlar yeni işletim sistemi felan hoşuma gitti... Sizce ne yapmak lazım hangisi daha kullanışlı iki makinadan...

Bir de BB 9360 a Accuweather in bulunduğunuz şehrin hava durumunu widget olarak tanımlayabiliyormuyuz... ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Tcell e geçiş yaptım.. Önümüzdeki hafta içinde BB 9360 veya SE Xperia Ray alabilirim kontratlı olarak...
    ikisi arasında çok fark var elma ve armut diyebiliriz iki telefon için ama bir türlü karar veremiyorum..

Oyun felan hayatta işim olmaz.. Şirket mailini Push mail olarak ayarlarım , arada bir internet e girerim facebook, twitter felan o kadar.. Onun dışında fazla haşır neşir olmam..

Samsung Galaxy Ace kullandım bi ara... Valla LPG taktırmak lazım o telefonu , bu kadar batarya düşmanı bir alet görmedim... Bu yukarıdaki kullanım şartları ile bile en fazla bir buçuk gün gidiyordu

Ray i inceledim hoşuma gitti , önceden zaten Bold tecrübem var BB ye yabancı değilim , 9360 a baktım Tcell de gerçekten güzel yapmışlar yeni işletim sistemi felan hoşuma gitti... Sizce ne yapmak lazım hangisi daha kullanışlı iki makinadan...

Bir de BB 9360 a Accuweather in bulunduğunuz şehrin hava durumunu widget olarak tanımlayabiliyormuyuz... ?

os 7 varsa hava durumunu tanımlayabilirsin.
    bence bb'den vaz geçmeyin.
    yine de son karar sizin tabi.

• Yeni ugulamalar,kullananlar yokmu arkadaşlar,paylaşmaya devam,oyun tavsiyesine ihtiyacım var..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

shazam
    4square
    twitter
    facebook
    whatsapp
    berryweather
    screen muncher
    barcode scanner
    wikitude
    tapatalk
    rock file manager

ben de iphone 3gs imi bazı ufak sorunları nedeni ile servise gönderince bekleyemeyip bb 9900 aldım, daha nce birkaç ay torch deneyimim olmuştu. şimdilik memnunum telefonu her elime alışımda klavyesinde bişeyler yazmak istiyorum özlemişim fiziksel klavyeyi üstelik türünün en iyisi bence klavye ..

her neyse .. ben saydığınız uygulamalardan shazam ı aradım ancak bulamadım, iphoneda çok severek kullanırdım. ayrıca tapatalk 4 tl ymiş, ancak yorumlarında da olumsuz incelemeleri vardı şimdilik vazgeçtim gibi indirmekten.

9900 kullanıorm ben benim telefondan tarıorm bilgisayardaki kodu "unavailable for this device" diyor.
    ayrıca telefonda app world den girip shazam ı arattığında uygulamayı bulamıo bile

kendi sitesinde bile yok nasıl bişey bu yaaa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

shazam
    4square
    twitter
    facebook
    whatsapp
    berryweather
    screen muncher
    barcode scanner
    wikitude
    tapatalk
    rock file manager

kendi sitesinde bile yok nasıl bişey bu yaaa

app worldden kaldırılmış uygulama nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 22 Şubat 2012; 13:00:13 >

• uygulama sitesi var mı bildiğiniz başka shazam ı bulabileceğim ??
  • BB 9900/9360 da kullanılabilen (OS7 için güncellenmiş) tavsiye edeceğiniz veya sizin de beklediğiniz app'ler varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

uygulama sitesi var mı bildiğiniz başka shazam ı bulabileceğim ??

dostum appworld de shazam encore olarak aramayı dener misin?
    sitesinde görünüyor encore.http://appworld.blackberry.com/webstore/content/5759/?lang=en
    5,99 USD ücreti var yalnız.
  • biliyorum kardeşim, görünüyor barkod taradım olmadı ama işte
  • PFLockForApps
  • Potansiyel 9900 müşterisi olarak tüm sayfayı okudum fakat en fazla 10 tane program olması canımı sıktı
  • Shazam ne ise yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

Shazam ne ise yarar

Geç oldu ama şöyle izah edeyim. Radyoda çok güzel bi sarkı dinliyosun ama adını bilmiyosun. Shazam bu sarkıyı dinleyerek sana internetten buluyor
  • teşekkürler.
    vodafone hattım bugünden itibaren açıldı. Benim blackberry 9900 yarın teslim edilecek. sınırsız internet içinde 24 ay 59 lira.
    artı bugün (i 9000 S) Galaksi ye taktım 15 20 dakka kullandım,
    "5 TL data kullandığınız için akşama kadar bedava internet kullanabilirsiniz"
    şeklinde bir mesaj geldi. sınırsız internet vardı noldu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

teşekkürler.
    vodafone hattım bugünden itibaren açıldı. Benim blackberry 9900 yarın teslim edilecek. sınırsız internet içinde 24 ay 59 lira.
    artı bugün (i 9000 S) Galaksi ye taktım 15 20 dakka kullandım,
    "5 TL data kullandığınız için akşama kadar bedava internet kullanabilirsiniz"
    şeklinde bir mesaj geldi. sınırsız internet vardı noldu anlamadım

bis paketi aldıysanız data aboneliğiniz iptal edilmiş olabilir. operator ile gorusun derim.
  • Merhabalar sabah BB9900 cihazımı voda-şop tan aldım.
    Vodafone hattımı galaxy ile kullandım 1 saat internette kaldım ve 5 TL ücret yazdı niye böyle
    oldu, bu hatta SINIRSIZ ÜCRETSİZ İNTERNET ALMIŞTIM BEN deyince vodafone şoptaki hanfendi :

''CİHAZI TESLİM ALMADAN EVVEL BİS VE DATA (SINIRSIZ ÜCRETSİZ internet) aktif olmuyor
    biz şimdi kayıt yapıyoruz ekrana yarım saat sonra tüm sistemi kullanabilirsiniz '' dediler
    ve şuan internet kullanmaya başladım BB9900 cihazdan. İlk defa bb kullanıyorum
    o yüzden tüm tavsiyelerinize açığım.
  • Arkadaşlar, son çıkan resmi sürümü mü kullanıyorsunuz yoksa leaked 7.1'mi kurdunuz? Hangi versiyonunu kullanıyorsunuz, tavsiye eder misiniz?

Ben 2 aydır 7.1 bekliyorum hala Turkcell resmi sürüm çıkarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 27 Mart 2012; 13:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Arkadaşlar, son çıkan resmi sürümü mü kullanıyorsunuz yoksa leaked 7.1'mi kurdunuz? Hangi versiyonunu kullanıyorsunuz, tavsiye eder misiniz?

7.1.0.284 | T-mobile Resmi Sürümü kullanıyorum. gayet iyi. tavsiye ederim.

download:http://tmodc.hcac.com/9900/HandheldSoftware/9900jAllLang_PBr7.1.0_rel998_PL5.1.0.230_A7.1.0.284.exe

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Arkadaşlar, son çıkan resmi sürümü mü kullanıyorsunuz yoksa leaked 7.1'mi kurdunuz? Hangi versiyonunu kullanıyorsunuz, tavsiye eder misiniz?

7.1.0.284 | T-mobile Resmi Sürümü kullanıyorum. gayet iyi. tavsiye ederim.

download:http://tmodc.hcac.com/9900/HandheldSoftware/9900jAllLang_PBr7.1.0_rel998_PL5.1.0.230_A7.1.0.284.exe

Teşekkürler Evren, en kısa sürede deneyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.