Şimdi Ara

Blackberry OS 7 ve Uygulamaları [9900/9810/9790/9360] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
22.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugune kadarki paylaştığımız tüm uygulamaları açıklamaları ile ekledim ve düzenledim. Umarım faydası olur
  • Hocam ellerine sağlık ama benim gibi uygulamalara ücret ödemek istemeyen cok insan vardır. Ücretli ücretsiz diye ayırsak ne güzel olu

Bide Facebook un 3.xx sürümü cıkmış. Kurucaktım son anda jeton düştü ingilizce olur diye. Kuran deneyen güncelleyen varmı 3 nolu sürüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Hocam ellerine sağlık ama benim gibi uygulamalara ücret ödemek istemeyen cok insan vardır. Ücretli ücretsiz diye ayırsak ne güzel olu

Bide Facebook un 3.xx sürümü cıkmış. Kurucaktım son anda jeton düştü ingilizce olur diye. Kuran deneyen güncelleyen varmı 3 nolu sürüme.

Facebook'u sil sonra web sitesinden indir Türkçe dil seçeneği ile o zaman problem olmaz. Güzel bir kaç yenilik getirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

Hocam ellerine sağlık ama benim gibi uygulamalara ücret ödemek istemeyen cok insan vardır. Ücretli ücretsiz diye ayırsak ne güzel olu

Facebook'u sil sonra web sitesinden indir Türkçe dil seçeneği ile o zaman problem olmaz. Güzel bir kaç yenilik getirmişler.

Hocam biraz açabilirmisin sana zahmet biraz yeniyimde BB aleminde. Telefondan Facebooku kaldırıcam sonra pc den appworld den mi indiricem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

Hocam biraz açabilirmisin sana zahmet biraz yeniyimde BB aleminde. Telefondan Facebooku kaldırıcam sonra pc den appworld den mi indiricem

Facebook'u cihazdan uninstall/delete et (kaldır yani uygulamayı cihazdan) restart işlemi bittikten sonra internet browser'dan facebook.com'a gir orada zaten blackberry yazılımını indir'i görürsün oraya tıklayıp adımları takip et dil seçeneğinden 'Türkçe' seç ve yüklemeyi başlat. Yükleme bittiğinde Facebook Türkçe olarak ve güncel haliyle hazır

• İlk sayfaya uygulamaların ücretleri de eklenmiştir. Linklerini falan da istemeyin artık, tam isimlerini yazdım bir zahmet google'dan aratın
  • Yeni Surum Facebook Gercekten Harıka Olmus Hemen Yuklemenızı Tavsıye Ederım
  • arkadaşlar shazam uygulaması BB 9900 için eklendi App World'e. Hem trail version hem de ücretli versiyonu. bilginize.
  • Yer bildirimi yapamıyodum yeniden dene diyip duruyodu. Düzelmiş. bide daha kullanışlı olmuş ayarlar. Facebook 3
  • Bebuzz satin aldim, led renklerini istedigim gibi ayarladim ama calismiyor ledler istedigim gibi yanmiyor hangi ayarlari yapmam lazim ek olarak.
  • Arkadaslar kolay gelsın.BB konusunda yenıyım. Turkcell cıkıslı BB9900 kullanıyorum. Maıl ekleyemıyorum. Turkcelle gorustum. Aylık 20tllık paket alacaksın dedı:( baska bır maıl programı kurup maıl tanımlayamaz mıyım. 10 sene oncekı nokıaya bıle free maıl tanımlanıyordu.BIS veya BES kullanmak zorunda mıyım? Tesekkuler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saserka

Arkadaslar kolay gelsın.BB konusunda yenıyım. Turkcell cıkıslı BB9900 kullanıyorum. Maıl ekleyemıyorum. Turkcelle gorustum. Aylık 20tllık paket alacaksın dedı:( baska bır maıl programı kurup maıl tanımlayamaz mıyım. 10 sene oncekı nokıaya bıle free maıl tanımlanıyordu.BIS veya BES kullanmak zorunda mıyım? Tesekkuler...

Evet zorundasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saserka

Arkadaslar kolay gelsın.BB konusunda yenıyım. Turkcell cıkıslı BB9900 kullanıyorum. Maıl ekleyemıyorum. Turkcelle gorustum. Aylık 20tllık paket alacaksın dedı:( baska bır maıl programı kurup maıl tanımlayamaz mıyım. 10 sene oncekı nokıaya bıle free maıl tanımlanıyordu.BIS veya BES kullanmak zorunda mıyım? Tesekkuler...

zaten bis almamnın amacıda bu
  • Merhabalar,

9360 kullaniyorum.BB World'den Garanti Bankasi'nin uygulamasini yuklemek istedigimde "cihaza uyumlu degil" uyarisi aliyorum. Telefonu satma noktasina geldim diyebilirim.

Konu ile ilgili tecrubesi olan arkadaslar, yardimci olabilirseniz sevinirim.

• Selam . Tarayicidan garanti siteyi acarsan islem yapabilirsin. Yakinda programi senin telefon icinde uygun hale getirirler eminim.

• Yeni firmware kullananlardan biraz bilgi alsak, neler iyileşmiş, nelerde sorun var...
  • ekran kilidi uygulaması kullanan var mı?

telefonum: 9380
    sürüm: 7.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 1 Ocak 2013; 21:52:47 >
  • Nisan ayından beri BB9900 kullanıyor ve genelde memnunum.
    Bu sabah bir ilginçlik yaşadım. Saat 07.00 civarı işe gitmeye hazırlanırken
    cihaz birden bire seri şekilde resim çekmeye başladı. Normalde bir resim çekince ikinciyi çekmek için enaz 4 sn beklenir
    ama bu öyle değil, sürekli peş peşe deklanşör sesi ve flaş patlıyor. Neyse kapattım, ama ben kapanış tuşuna basana
    kadar iki üç flaş daha patlattı :))

Neyse kapadım, yeniden açtım 3 dk sonra tekrar resim çekmeye başladı. Ben de pili çıkardım 10 dk. bekledim tekrar
    pili takım açtım. Şu an saat 15.20 bu saate kadar bir şey yok. Bakalım ne olacak.
    DAHA ÖNCE BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAYAN OLDU mu ?
  • Curve 9360 kullanıcısıyım, kullandıgım programlar ;

Bbm
    Whatsapp
    Twıtter
    Facebook
    Foursquare
    Opera mını browser
    Shazam
    Ntvmsnbc
    Vıber
    TuneIn radıo
    Navıta translator
    Zello
    Screen muncher
    Wındows lıve messenger

Uygulamaları telefonumda yukludur. Sızın tavsıye edebılecegınız kalıtelı ve ucretsız baska uygulamalar varmı ? Sarj suresını uzatabılecek, telefon hızını artırabılıcek ve arka plan uygulamalarını kısıtlayabılıcek.. Wıkıtude gıbı kendı programlarını sılmıs bulunmaktayım..

Sevgıler

• Guncel..

Arkadaslar bır de sarjı daha uzun gıtmesı ıcın yapabılıcegımız bır sey var mı ? Battery booster gıbı programlar ıse yarar mı ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.