Şimdi Ara

Blackberry neden tercih edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiye kadar hep büyük ekranlı ios, android, bada sistemli büyük ekranlı teller kullandım ama sıkıldım artık dev gibi cihaz taşımaktan.Blackberryi hiç sevmezdim ama bi inceleme fırsatı buldum çok beğendim çok küçük rahat taşınabilen bi cihaz ama fiyatı çok pahalı yani öyle gelişmiş bi sistemide yok oyun uygulama falan yüklenebilecek bir cihazda değil galiba neden bu kadar pahalı benim bilmediğim bi özelliğimi var.Üstelik bayada hayranı var.Cihazı inceleyince nesi hoşuma gitti bilmiyorum ama çok beğendim.Son olarak alacak olursam 9700mü alıyım 9780mi?Teşekkürler.

• BBM özelliği tek başına yeter de artar, 9780 derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbold

BBM özelliği tek başına yeter de artar, 9780 derim ben.

Hımm şimdi baktım iyimiş messnger bende kasa kalitesini çok beğendim bide arkadaşımda bi kılıf gördüm kılıfa koyunca tuş kilitleniyo çıkarınca açılıyo manyetik kılıf.
  • Birde blackberry hangi ülkenin malı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Birde blackberry hangi ülkenin malı?

BlackBerry, Kanada kökenli Research In Motion (RIM) şirketi tarafından 1996 yılından beri geliştirilmekte olan bir akıllı telefon modelidir.
    Kaynak:Vikipedi.

Blackberry'i tercih etme sebepleri benim anladığım kadarıyla mesaj(sms,bbm)-e-posta-internet 3lüsü için yapılan özel programların uygulamaların bb'de bulunması ki mesaj olayı harbiden çok hoş(yani iletişim yönünün bb'de gelişmiş olması)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

quote:

Birde blackberry hangi ülkenin malı?

BlackBerry, Kanada kökenli Research In Motion (RIM) şirketi tarafından 1996 yılından beri geliştirilmekte olan bir akıllı telefon modelidir.
    Kaynak:Vikipedi.

Blackberry'i tercih etme sebepleri benim anladığım kadarıyla mesaj(sms,bbm)-e-posta-internet 3lüsü için yapılan özel programların uygulamaların bb'de bulunması ki mesaj olayı harbiden çok hoş(yani iletişim yönünün bb'de gelişmiş olması)

Teşekkürler bilgi için evet sms hızlı yazılıyor alıcam bi 9780 uğraşmıcam oyunla uygulamayla

• nokiadaki adı navi tekerleği olan o sistemi sevmiyorum bu balackberry lerdeki...
    o yüzden yeni bir tuş dizaynı geliştirene kadar uzak bana bu böğürtlenler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam bi sosyal insan telefonu mail fbook twitter senkonizasyonu mükemmel diyebiliriz bbm zaten bambaşka ayrıca 9300 için söylüyorum kulaklıkla müzik kalitesi mükemmel
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 3 Eylül 2011; 21:06:54 >
  • bugun timde blackberry curve 8520 ye baktım menüsü çok basitti ama internete vs. girince (wifi ile)bb farkı ortaya çıktı
  • quote:

Arkadaşlar şimdiye kadar hep büyük ekranlı ios, android, bada sistemli büyük ekranlı teller kullandım ama sıkıldım artık dev gibi cihaz taşımaktan.Blackberryi hiç sevmezdim ama bi inceleme fırsatı buldum çok beğendim çok küçük rahat taşınabilen bi cihaz ama fiyatı çok pahalı yani öyle gelişmiş bi sistemide yok oyun uygulama falan yüklenebilecek bir cihazda değil galiba neden bu kadar pahalı benim bilmediğim bi özelliğimi var.Üstelik bayada hayranı var.Cihazı inceleyince nesi hoşuma gitti bilmiyorum ama çok beğendim.Son olarak alacak olursam 9700mü alıyım 9780mi?Teşekkürler.

bb için şu an 9780, nokia için ise e6 tavsiye ederim.

bir de, bb'nin gelecek olan 9900 adında bir modeli var, bu model hem fiziksel qwerty klavyeye sahip hemde dokunmatik ekranı var tıpkı e6 gibi.

ben olsam iki alternatif arasında seçim yapardım.

1. nokia e6 + internet paketi + whatsapp + symbian anna (ileride kesin olarak symbian belle işletim sistemini destekleyecek.)

2. bb 9780/9900 + bis ya da internet paketi + bbm/whatsapp + os7 (muhtemelen os8'e ileride yükseltilebilecek.)

tercihinizi yukarıdaki seçenekleri iyice incelemeden yapmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 3 Eylül 2011; 22:09:34 >

• Ben heves ettim aldım, merak ediyordum baya.Şu an için klavyesine, ele oturuşuna ve 3 günü rahat deviren bataryasına vurgunum Bold'un.Allah bozmasın.
  • Herkese yorumları için teşekkür ederim bayaa bilgilendim.
  • BlackBerry, sana şifreli olarak mail göndermeyi sağlar.
    Eğer çok mesajlaşan ve çevresinde çok bb kullanan biriysen BBM vazgeçilmezdir.
    Eğer Wi-Fi bulunmayan ortamlarda çok bulunuyorsan tabletine yada laptopuna hotspot açabilirsin.
    Facebook ve Twitter'ı çok kullanıyorsan kullanımı rahattır ve birşey paylaşınca altında BlackBerry aracılığıyla yazmasıda cabası.

Bunlar en sevdiğim özellikleri.
  • Büyük ekrandan geçişte sorun yaşarsın, dizi-film izliyorsan unut onu bi kere, bir de dokunmatik bırakılmaz bence bir kere alıştıktan sonra, attan inip meyveye binilmez yani, anlatabildiysem.
  • yukarida bir mesajda bb neden pahali denmis,bunun en buyuk sebeplerinden biride blackberrynin kendi yazmis oldugu yazilimi kullanmasidir
  • eger cevrenizde bbm kullanicilari yoksa bir blackberry almanizinda bir manasi yoktur. benim cevremde ornegin cok fazla bbm kullanicisi var bizim yas araligimizda cok yaygin ve tercih edilmesininde tek sebebi bbm diyebilirim yoksa bir nokia e71 den farki yok telefonun market falan olarak. arayuzu de guzeldir gercekten.
  • Benim tercih etme sebebim klavyeli olması , tasarımının güzel olması , internette rahat rahat gezinebilmem. WhatsApp , BBM gibi servisleri de çok iyi ayrıca. Gerçi whatsapp symbian telefonlara falan da yüklenebiliyor ama Blackberry ve Iphone'daki kadar güzel ve gelişmiş değil.
  • Blackberry dune kadar is adamlarindan tutda ofisboy larin kullandigi ozel bir email hesabina sahip is telefonuydu.
    Simdilerde isin icine multimedia ve hala rim hesabinin ayricaligi sanilan ping(beles sms,foto vb gondermeye yarayan,ki Aynisini Android de whatsapp da yapiyor.)ozelligi ile 13,14 yaslarindaki kizlarin bile elinden dusmeyen bir telefon.Abartisiz bayanlarin ilk tercihi iphone dan Blackberry e kaymis durumda.
  • Blackberry siyah incidir 9700 ile 9780 arasında kaldıysan 100-150 lira daha koyma olanağın varsa 9780 al 512 mb ram var en büyük fark.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.