Şimdi Ara

Blackberry'den iPhone'a rehber aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
18.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Blackberry 9900 kullanıyorum Turkcell ön siparişle iPhone 5 aldım rehberimi kolay yoldan nasıl aktarabilirim iPhone'a Blackberry'den?

• Blackberry kişilerini outlook a aktarıp ardından iTunes üzerinden kişilerini outlook ile senkronize etme seçeneği var ve bu tek yol ben android den .vcf uzantıli bir dosya aldım aktarırım diye olmadı. Kafam bozuldu tek tek elle aktardım hemde bi rehber temizliği oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • google rehber aktarma olabilir. vcs zantılı olarak. sabahtan berii yapıyorum yazılım işleri karışık oluyor.
    en iyisi el ile girmek.
  • Turkcell yedek programı kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Turkcell yedek programı kullanın

+99
  • Blackberry cihaza Google Sync uygulamasını kurarak rehberi gmail contact kısmına yedeklemek mümkün. akabinde iphone cihaza exchange hesabı kurarak kıs yoldan gmail contact listesini telefona geri yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Turkcell yedek programı kullanın

Denedim cihazınız uyumlu değildir diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenestramundi

Blackberry cihaza Google Sync uygulamasını kurarak rehberi gmail contact kısmına yedeklemek mümkün. akabinde iphone cihaza exchange hesabı kurarak kıs yoldan gmail contact listesini telefona geri yükleyebilirsiniz.

Google Sync'i nerden kurabilirim?
  • Turkcell'den gidip alacaksan onlar yapiyorlar sen yalnizca rehberimi aktarmak istiyorum de ben Mersin'den alirken 4S'imi oyle yapmistim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eamun

Turkcell'den gidip alacaksan onlar yapiyorlar sen yalnizca rehberimi aktarmak istiyorum de ben Mersin'den alirken 4S'imi oyle yapmistim

Öyle yapayım o zaman zaten nano sim için de gitmem gerekiyor tim e
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArroW7

quote:

Orijinalden alıntı: Eamun

Turkcell'den gidip alacaksan onlar yapiyorlar sen yalnizca rehberimi aktarmak istiyorum de ben Mersin'den alirken 4S'imi oyle yapmistim

Öyle yapayım o zaman zaten nano sim için de gitmem gerekiyor tim e

Hatta bazilari tum turkcell programlarini indirmek icin isterse mesaj atiyor telefonuna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArroW7

quote:

Orijinalden alıntı: fenestramundi

Blackberry cihaza Google Sync uygulamasını kurarak rehberi gmail contact kısmına yedeklemek mümkün. akabinde iphone cihaza exchange hesabı kurarak kıs yoldan gmail contact listesini telefona geri yükleyebilirsiniz.

Google Sync'i nerden kurabilirim?

http://www.google.com.tr/mobile/sync/ sağ taraftaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  • arkadaşlar ben bir türlü yapamadım nokia dan kişileri outlooka aktardım ama ordan iphone nasıl aktarabilirm. iclouddan aktar diyorum aktarmıyor hata veriyor.. outlookta al ver kısmından dosyaya ver ordan pst dosyası olarak kaydediyor ama onu da iclouddan gösteripp aktar deyince olmuyo. acab yanlış mı yapıyorum nerden yapabilirm yardımcı olurmusunz.
  • Lazım olacak kenarda dursun
  • https://www.youtube.com/watch?v=oI8R1Vxclhs

Video anlatım.. gayet başarılı.. Ben denedim oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.