Şimdi Ara

BLACKBERRY BOLD MU TORCH MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben blackberry almak istiyorum. iphone al diyorlar ama sarjı hemen bitiyor o telefonun . ben sadece mesajlaşmak ve internete girmek için kullanıcam telefonu sizce blackberry bold mu tourch mu ve beyaz renk alıcam , bir süre sonra soyulmak oluyor mu? şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

• 3 tane bold modeli ve 2 tanede torch modeli var hangisinden bahsediyorsunuz ?
  • bold 9780 ve torch 9800
  • boldtorch kizagi sayesinde mesajlasma olarak geride
  • ama internetede çok giriyorum daha rahat olmaz mı dokunmatik ekran ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

boldtorch kizagi sayesinde mesajlasma olarak geride

Nasıl kızağı sayesinde geride biraz açabilir misin?(kızağı açmadan rahatça mesaj yazılıyor tabi ekranın önemli bir bölümü klavyeye gidiyor ama olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -burak -- 2 Eylül 2011; 19:56:03 >
  • Bold 9780 bence al torch biraz sorunlu bir telefon galiba hem 9780 de internet gayet iyi bence ama tabikide son olarak karar sizin ama isterseniz bir mağazayı gidip inceleyin son kararı siz verin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bold 9780
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

quote:

Nasıl kızağı sayesinde geride biraz açabilir misin?(kızağı açmadan rahatça mesaj yazılıyor tabi ekranın önemli bir bölümü klavyeye gidiyor ama olsun)

Kizak kapaliyken torchta mesaj yazmak bolddan geride cunku boldda 3 harfe basarken ayni zaman diliminde torchta 1 yada 2 harfe basabiliyorsunuz,kizak acikkende ele tam oturmuyor cihaz buyuk kaliyor yani her turlu 9780

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben nedense kizakli telefonlara isinamiyorum. Yerinde olsam bold 9780 alirdim.
  • kızağı bir süre geçince doğal olarak bozulabilir bu sizin kullanış şeklinize bağlı dediler mağazalarda. ve beyaz renk almak istiyorum acaba soyulma olur mu
  • Bold 9780
  • Bır elınıze bold dıgerıne torch alın,bold oyuncak gıbı gelecek.sadece bunu soyluyorum.ınternet onemlıyse bold yeterlı olmaz,bold yerıne curve 9300 3g alın daha mantıklı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

quote:

Kizak kapaliyken torchta mesaj yazmak bolddan geride cunku boldda 3 harfe basarken ayni zaman diliminde torchta 1 yada 2 harfe basabiliyorsunuz,kizak acikkende ele tam oturmuyor cihaz buyuk kaliyor yani her turlu 9780

Anladım sağol

Ele oturma konusunda kullanıcı kişinin el boyutuna göre değişir diye düşünüyorum torch kullanma fırsatım oldu elime oturmuştu

Ekleme: Bold 9780'in başlığı:http://forum.donanimhaber.com/m_44075020/tm.htm
    Torch 9800'ün başlığı:http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=41823706
    Bu iki başlığa bakın eğer bakmadıysanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -burak -- 3 Eylül 2011; 13:12:48 >

• gelecek olan bold 9900 da beyaz renginde dokunmatik özelliği yok mu
  • Vardir vardir olur mu oyle sey :D
  • Dokunmatik seviyorsan 9800 al ama 9780 gerçekten kral telefon.
  • Bb'nin bana kalırsa en sağlam serisi bold o yüzden tercihim bolddan yana şuan 9780 kullanıyorum tek kelime ile harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: selam765

gelecek olan bold 9900 da beyaz renginde dokunmatik özelliği yok mu

var var,olmaz olurmu
  • Torch'u ben beğenmedim bunda en büyük etkende bana kullanışsız geldi. Bold 9780 kullanım ve sağlamlık olarak çok daha iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.