Şimdi Ara

blackberry 9800 torch öneri (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler c.tesi günü bu telefon elime geçicek. alma daha iyisi var felan demeyin lütfen. beleş malı kullanırım aga..
    herneyse. arkadaşlar telefon türkcell den alınmaymış. ben vodafone kullanıyorum ne tür bir problemim olur? nasıl hallederim. ayrıca ben internet kullanırım durmadan, bunlarda bis oluyomuş onuda nasıl halledicem? aylık 30 lira gidiyordu benden üçlü paketlere. bunda nasıl bir yol izlemeliyim?
    şimdiden teşekkürler..

• Simkilitli olup olmadıgı kartını takınca anlaşılır.Eger kilitliyse Alınan operatörü ararsın ya ordan yada eskiden kvk bakıyordu simkilit kodunu veriyordu.

http://www.vodafone.com.tr/Internet/Vodafone-BlackBerry-Data-Servisi.php

Burdan bis servisi fiyatlandırmaları mevcut.BB 9800 cihazı tam nanlamıyla kullanmak istiyorsan mecburen BİS servisine abone olmak zorundasın hocam.Yok eger ben paketle kullanırım diyorsan çogu şeyi gözden çıkarman gerek facebook a ne bilim bazı şeylere tarayıcıdan girmen gerekmekte
  • @eLroS

hocam yani diyosunki kendi programları için bis gerekli. peki benim 1 gb paketim var bununla sadece opera tarzı tarayıcıyımı kulalnabiliyorum. whatsapp felan nasıl oluyor.
  • Ben daha önce hemen hemen tüm serilerini kullandım.Hiç birinde whatsapp filan çalıştıramadım.Ama başka yerlerde okudugum ve yazılan kadarı ile wifi den kullanılıyormuş Her aldıgımda BİS servislerini açtırdım.Ama dediğim gibi tam olarak saglıklı olarak kullanmak istiyorsan Bis servisleri şart maalesefki
  • anladım peki vodafone bayisinden hemen yaparlarmı bu işlemi? ayrıca ücreti varmı? ilk açılım ücreti gibi.
  • yok dostum bis e falan gerek yok rahat ol.bedir bu bis baskısı anlamadım :) whatss ap falan bis ve wifi olmadan çalışıyor.opera browserdan her istediğini yapabilirsin.
  • @savkar
    eminmisin peki kardeşim ona göre paket satın alcamda. araştırma yapıyorum boşuna uğraşmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raki balboğa

@savkar
    eminmisin peki kardeşim ona göre paket satın alcamda. araştırma yapıyorum boşuna uğraşmak istemiyorum.

bis falan alma sakın.hangi hattı kullanıyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savkar

quote:

@savkar

vodafone kardeşim.
  • quote:

quote:

quote:

@savkar

vodafone kardeşim.

tmm operadan girersin işte. kısayol yaparsın ,girdiğin siteleri hızlı hızlı gezersin.şarjında çabuk bitmez.whatsp foursq opera falan wifi ye girmeden net paketinden bağlanırsın.ben 20 tl avea bal paket alıyorum 1 ay fazlasıyla yetiyor.bb şu aralar aslında cevher gibi makina.herkes şarj sorunu yaşarken ben 3 günde 1 şarja takıyorum.nette istediğim yere giriyorum.ekranıda güzel..benmki 9700 bold :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

@savkar

vodafone kardeşim.

tmm operadan girersin işte. kısayol yaparsın ,girdiğin siteleri hızlı hızlı gezersin.şarjında çabuk bitmez.whatsp foursq opera falan wifi ye girmeden net paketinden bağlanırsın.ben 20 tl avea bal paket alıyorum 1 ay fazlasıyla yetiyor.bb şu aralar aslında cevher gibi makina.herkes şarj sorunu yaşarken ben 3 günde 1 şarja takıyorum.nette istediğim yere giriyorum.ekranıda güzel..benmki 9700 bold :)

hocam eğerki öyleyse hiç gerek yok dediğin gibi. o zaman kendi paketimden devam edebilirim. 1 gb haliyle yeter bana o zaman. çok saol kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.