Merhaba arkadaşlar ikinci yedek telefon olarak 60 tl ye blackberry 9780 almaya karar verdim. Şimdi aklımdaki sorular.
1-Turkcell 'de kullandığım paketle internete girebilir miyim? 2-Whatsapp yükleniyor mu? İnternetten uygulama olarak yüklendiğini duydum? 3- Almak mantıklı olur mu? O fiyat aralığına daha mantıklı cihazlar var mı?
Konu biraz acil 2-3 günde karar vermeliyim. Bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum.Teşekkürler
1-) Bildiğim kadarıyla HAYIR. Çünkü BİS paketi almanız gerekiyor. Öbür türlü hiçbir şekilde internete bağlanmıyor. 2-) Bendekine denedim yüklenmedi. 3-) Bir fikrim yok.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi malesef fiyatları birden çakıldı. :)
1- Turkcell'den kullandığınız paket ile cihazın kendi tarayıcısından internete giremezsiniz. Fakat Opera mini'yi yüklerseniz, kullandığınız paket ile internete girebilirsiniz. 2- Whatsapp yükleniyor ve normal internet paketiniz ile kullanılıyor. Bis paketine bu uygulamada gerek yoktur. 3- O fiyata cihazın sorunu yok ise 9780 almak çok mantıklıdır. Çünkü Whatsapp ve BlackBerry2nin uygulama marketi Appworld'de bir ton uygulama var. 60TL'ye alacağınız başka bir cihazda belki whatsapp bile olmayacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme