Bu modda teleporttan çıkarken ikinci bir odaya ışınlanıyoruz bu odalar ne işe yarıyor ve bazen bu odalarda film şeridi oluyor onları alınca ne işe yarıyor
bilen yokmu
la kimse bilmiyormu
o odada silahını modifiye ediyorsun.
Orası degil ordan sonraki kısa bir süre kaldigimiz oda var ordan bahsediyorum
Arkadaşım Çok Nadirde Olsa Ordan 10.-15. raound arası Max Ammo Gibi Şeyler Çıkıyor Ben en Fazla 10 defa rastladım. belkıde benım şansızlıgım :D
Orda kayıt filmleri oluyor onları 1. odadaki film şeridi makinesi var ona takcaksın ve film başlicak ve ayrıca Fire File mi ne 10Coins'den Random açma felan geliyor ama nadir bir olasılık oda ben tek başıma 32. Rounda gittim Trap sağolsun
arkadaşlar bu teleportlu olan haritalı oyunun sonu yokmu acaba?? bölüm bitmiyormu bitiyorsa sonunda ne oluyor???
oyunu gizemli birçok noktası var...Mesela müzik açmak ve dışarıya ışınlanmak gibi...müzik açmak için 3 adet taşı görüp "bulmanız gerekiyor".Taşı bulunca ps3 te kare tuşuna basılı tutunca "I find the rock" diyor.3. taşı da bulunca müzik açılıyor.Bunu birçogunuz yapmışsınızdır ama bir diğer gizemi yapan var mıdır bilmem?Eğer dışarı ışınlanmış birisi varsa nasıl gerçekleştiğini yazabilir mi ?Sanırsam o film şeritleri ile olmalı...ve hiç aranızda oyunun başında verilen tabancayı güçlendiren var mı ?Bir güçlendirin ve olanı görün !! :))
quote:
Orijinalden alıntı: I3eawulf28
ve hiç aranızda oyunun başında verilen tabancayı güçlendiren var mı ?Bir güçlendirin ve olanı görün !! :))
Ne oluyo ki, bomba mı atıyo?
Kino Der Toten'deki unlock ettiğimiz müzik çok güzel.
oyunu gizemli birçok noktası var...Mesela müzik açmak ve dışarıya ışınlanmak gibi...müzik açmak için 3 adet taşı görüp "bulmanız gerekiyor".Taşı bulunca ps3 te kare tuşuna basılı tutunca "I find the rock" diyor.3. taşı da bulunca müzik açılıyor.Bunu birçogunuz yapmışsınızdır ama bir diğer gizemi yapan var mıdır bilmem?Eğer dışarı ışınlanmış birisi varsa nasıl gerçekleştiğini yazabilir mi ?Sanırsam o film şeritleri ile olmalı...ve hiç aranızda oyunun başında verilen tabancayı güçlendiren var mı ?Bir güçlendirin ve olanı görün !! :))
Tabanca olayını deneyeceğim merak ettim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme