En yüksek kaç level görebildiniz şu ana kadar 3. - 4. Prestije geçen falan varmı?
Oyunda ismim "Unknown Soldier" diye değişti düzeltemedim bir türlü. Nasıl yapacağız?
BEnimki RuDe_BoY_Tr ekle benide
ekleyin
steam: dobrosko
şu an forumda bulunmayan diğer arkadaşın ki: batikan83
quote:
Orijinalden alıntı: smd Oyunda ismim "Unknown Soldier" diye değişti düzeltemedim bir türlü. Nasıl yapacağız?
Sanırım isminiz en az 4 yada 5 karakter olmalı.
benide yazın dayanamadım aldım Archangel oyundaki isim.bu arada bişe sorcam grafik ayalarında ati alising mi ne onux2 den 0yaptım oyuna girince silahın işaret yeri mermi satısı kalan bomba sayısı felan hepsi gitti o yüzdenmidir ?
quote:
Orijinalden alıntı: denn1s33
benide yazın dayanamadım aldım Archangel oyundaki isim.bu arada bişe sorcam grafik ayalarında ati alising mi ne onux2 den 0yaptım oyuna girince silahın işaret yeri mermi satısı kalan bomba sayısı felan hepsi gitti o yüzdenmidir ?
hard core server a girmişsindir
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
quote:
Orijinalden alıntı: denn1s33
hard core server a girmişsindir
evet öyleymiş :) teşekkürler
yaz benı steam id : trhero
Bu oyun sadece multi için alınır. Campaign moduna girenlerin katil olma riski var.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Candemir
quote:
Orijinalden alıntı: smd Oyunda ismim "Unknown Soldier" diye değişti düzeltemedim bir türlü. Nasıl yapacağız?
Sanırım isminiz en az 4 yada 5 karakter olmalı.
Hadi ya, değiştirip Smd yazmıştım ondan olmamış galiba. Başka isim bulacağım artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: actionboy35
Bu oyun sadece multi için alınır. Campaign moduna girenlerin katil olma riski var.
hikaye güzel ama campaign de çok teknik sorunlar var. zaten sp 5saat oynadım, mpde fırsat buldukça az biraz giriyorum 16saat oldu. sp nin 10saati geçeceğini sanmıyorum