Şimdi Ara

Black Ops orjinal alanlar buluşma noktası. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
9.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cepten bağlanıyorum evde değilim gecikme için üzgünüm evime dönünce bende oyunuma kavuşacağım inşallah. Hepinize iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir
    Arkadaşlar cepten bağlanıyorum evde değilim gecikme için üzgünüm evime dönünce bende oyunuma kavuşacağım inşallah. Hepinize iyi eğlenceler.

Sen gelene kadar 4. Prestije gecerim herhalde
  • Beyler ekleyin beni
    ID:CptSoap141
  • Bu arada eklemeyi unuttum.
    Steam id: greyaplle (apple değil aplle )
  • Oyun sorunlu olsada.

€qL€:realgrand
  • benide ekleyebilirsiniz listeye kutulu alanlardanım
  • Benide ekleyin bfmonstertr
  • Benide yazın: DeVastating
  • En yüksek kaç level görebildiniz şu ana kadar 3. - 4. Prestije geçen falan varmı?
  • Oyunda ismim "Unknown Soldier" diye değişti düzeltemedim bir türlü. Nasıl yapacağız?
  • BEnimki RuDe_BoY_Tr ekle benide
  • ekleyin

steam: dobrosko

şu an forumda bulunmayan diğer arkadaşın ki: batikan83
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd
    Oyunda ismim "Unknown Soldier" diye değişti düzeltemedim bir türlü. Nasıl yapacağız?

Sanırım isminiz en az 4 yada 5 karakter olmalı.
  • benide yazın dayanamadım aldım Archangel oyundaki isim.bu arada bişe sorcam grafik ayalarında ati alising mi ne onux2 den 0yaptım oyuna girince silahın işaret yeri mermi satısı kalan bomba sayısı felan hepsi gitti o yüzdenmidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

benide yazın dayanamadım aldım Archangel oyundaki isim.bu arada bişe sorcam grafik ayalarında ati alising mi ne onux2 den 0yaptım oyuna girince silahın işaret yeri mermi satısı kalan bomba sayısı felan hepsi gitti o yüzdenmidir ?

hard core server a girmişsindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

benide yazın dayanamadım aldım Archangel oyundaki isim.bu arada bişe sorcam grafik ayalarında ati alising mi ne onux2 den 0yaptım oyuna girince silahın işaret yeri mermi satısı kalan bomba sayısı felan hepsi gitti o yüzdenmidir ?

hard core server a girmişsindir

evet öyleymiş :) teşekkürler
  • yaz benı steam id : trhero
  • Bu oyun sadece multi için alınır. Campaign moduna girenlerin katil olma riski var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Orijinalden alıntı: smd
    Oyunda ismim "Unknown Soldier" diye değişti düzeltemedim bir türlü. Nasıl yapacağız?

Sanırım isminiz en az 4 yada 5 karakter olmalı.

Hadi ya, değiştirip Smd yazmıştım ondan olmamış galiba. Başka isim bulacağım artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: actionboy35

Bu oyun sadece multi için alınır. Campaign moduna girenlerin katil olma riski var.

hikaye güzel ama campaign de çok teknik sorunlar var. zaten sp 5saat oynadım, mpde fırsat buldukça az biraz giriyorum 16saat oldu. sp nin 10saati geçeceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.