Şimdi Ara

Black Ops orjinal alanlar buluşma noktası. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
0
Favori
9.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Single 7 Multi 6 GB toplamda 13 GB değil mi oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Arkadaşlar Single 7 Multi 6 GB toplamda 13 GB değil mi oyun?

Değil. Multiyi durdur sadece single modu indir. Single inince multi için 100mb civarı bir şey daha indiriyor o kadar.
  • Oyunu kutulu almak isteyen varsa Vatan Computer'dan almalarını öneriyorum. Vatan Card ile birlikte nakit olarak 108 TL'den aldım.
  • Ben de aldım. Şu an Singleplayer iniyor %90'da. Single'ı oynarken de multiyi indiricem.

ID: T_7283
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Arkadaşlar Single 7 Multi 6 GB toplamda 13 GB değil mi oyun?

Değil. Multiyi durdur sadece single modu indir. Single inince multi için 100mb civarı bir şey daha indiriyor o kadar.

Multiden 380 mb civarı inmiş zaten. Normali de bitmedi bir türlü abim kapatmış sabah akşama kadar makine boşa çalışmış. Yarın yüksek ihtimal ilk oyunumu oynarım bakalım.

• Valla beyler buluşma noktası diyoruz da hiç buluştuğumuz yok
  • dün bende kutulu aldım single playehrini hic oynayamadım direk multiye daldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Valla beyler buluşma noktası diyoruz da hiç buluştuğumuz yok

Buluşsakta oyunda lobi sistemi yok hadi onu geçtim. Arkadaş üzerinden join diyebilme özelliği henüz aktif değil o aktif olduğunda daha güzel buluşuruz inşallah :D
  • ID:wolfhunter15
  • quote:

quote:

Buluşsakta oyunda lobi sistemi yok hadi onu geçtim. Arkadaş üzerinden join diyebilme özelliği henüz aktif değil o aktif olduğunda daha güzel buluşuruz inşallah :D

Arkadas uzerinden join sistemi oyun icinden calisiyor. Oyuna girdiginizde daha ilk menudeyken sag alt kosede friend sekmesi var oradan arkadaslariniz uzerinden join olabilir arkadasinizin statlari vs gorebilirsiniz

• beyler sizde de kasma ve donma yapıyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: countermaniac

quote:

quote:

Arkadas uzerinden join sistemi oyun icinden calisiyor. Oyuna girdiginizde daha ilk menudeyken sag alt kosede friend sekmesi var oradan arkadaslariniz uzerinden join olabilir arkadasinizin statlari vs gorebilirsiniz

Ben oyunun ilk halinden bahsediyorum eğer son gelen 7.6Mb lık yama bu işe yarıyorsa çok iyi öğrendiğim iyi oldu(Oyun ilk çıktığında bozuktu yani sistem.)

• selam beyler .. steam den aldım bende oyunu

ID: Dark_KnighT

gruplara katıldım..oyunda görüşürz
  • @ Emre Candemir

Arkadaş listesine diğer arkadaşlar ile birlikte ekledim steam id: kenjinsu, bugün sinema haritasında zombie oynadım yine zevkliydi mp dışında arasıra oynamak iyi oluyor, ilk haritada bildiğimiz WaW'daki naziler var, silahların kaplamaları müthiş olmuş bu sefer sanki fabrikadan yeni çıkmış cilalanmış gibi, sp'ı bitirince Amerikan ve Küba başkanlarını oynadığımız pentagon haritası açıldı zombie'lerde tabi farklı, bir harita daha var o da alınan puanlara göre sonradan açılacak herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Kasım 2010; 14:27:02 >
  • Yükleme bitti şimdi 160 mb lik patch indiriyor. Steam ID: YouRock
  • ben bir şey soracağım, malum çocukluğum arcade ve konsollar ile geçti pc oyunculuğu nedir bilmem fakat öncelikle i5 işlemcili ati 5650 5 gb ram li pc kaldırır mı bu oyunu ? ve en önemli sıkıntım oyunda joystick le oynanıyor mu ? önceki hiç cod da yoktu bunda var mı ?
  • Benide ekleyin kardaşlar "ngeen"
    bicak atma yapabiliriz privite :D
  • benide ekleyin arkadaşlar steam id : barancaldir
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.