Şimdi Ara

Black Ops orjinal alanlar buluşma noktası. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
9.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steam : richard99usa rusyadan aldima cilen inglizce veya turkce yama lazim bana sagolun
  • Zombi oynayacak arkadaşlar beni eklesin
  • steamid: hazarute

Klan arıyorum gerekirse server açabilirim vent satın alabilirim. Benimle iletişime geçerseniz durumu konuşuruz!
  • hellar318 steamid li hesabım bana gönderilen 3 tane beleş oyun tıkla mesajıyla kandırılmış bulunmaktayım be hesabım çalındı ,hellar318 den mesaj alanlar lütfen mesaj daki linke tıklamayına benim gibi başınızı duvarı vurmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

hellar318 steamid li hesabım bana gönderilen 3 tane beleş oyun tıkla mesajıyla kandırılmış bulunmaktayım be hesabım çalındı ,hellar318 den mesaj alanlar lütfen mesaj daki linke tıklamayına benim gibi başınızı duvarı vurmayın

Geçmiş olsun arkadaşım. Steam e ticket attınmı bir hal çaresine bakmaya çalış bence.
  • attım pazar günü olduğu için sallıyorlar heralde bakalım yarın inş hesabımı geri verirler
    quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

hellar318 steamid li hesabım bana gönderilen 3 tane beleş oyun tıkla mesajıyla kandırılmış bulunmaktayım be hesabım çalındı ,hellar318 den mesaj alanlar lütfen mesaj daki linke tıklamayına benim gibi başınızı duvarı vurmayın

Geçmiş olsun arkadaşım. Steam e ticket attınmı bir hal çaresine bakmaya çalış bence.
  • Bende bir kaç gün önce sipariş ettim oyunu bugün gelicek inşallah.Yazılanları okuyunca pişman oldum açıkcası çokmu sorunlu oyun gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzrakemal

Bende bir kaç gün önce sipariş ettim oyunu bugün gelicek inşallah.Yazılanları okuyunca pişman oldum açıkcası çokmu sorunlu oyun gerçekten.

valla benimde orj ama bence verdigim para bu oyuna deger sg super olmus ne senaryo yapmıs adamlar, mp da cok iyi bence haritalara alıştıkça daha çok zevk almaya başladım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzrakemal

Bende bir kaç gün önce sipariş ettim oyunu bugün gelicek inşallah.Yazılanları okuyunca pişman oldum açıkcası çokmu sorunlu oyun gerçekten.

spyi boşverde mp baya bi oyalar seni
  • bende orj key alanlardanım, steam: yns99
  • quote:

attım pazar günü olduğu için sallıyorlar heralde bakalım yarın inş hesabımı geri verirler
    quote:

quote:

neyse hesabımız geri verdi steam sağolsun

emrecandemir kardeşim benim steam id:hellar318

eklersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellar -- 24 Kasım 2010; 0:44:27 >

• ben de aldım.
    steam ıd: kimsesiz
  • bi önceki sayfaya yazmıştım benide eklermisiniz
  • quote:

quote:

attım pazar günü olduğu için sallıyorlar heralde bakalım yarın inş hesabımı geri verirler
    quote:

quote:

neyse hesabımız geri verdi steam sağolsun

emrecandemir kardeşim benim steam id:hellar318

eklersen sevinirim

Ekledim tekrar. Daha önce eklemiştim ama hesap çalınınca başkasının başına bela gelmesine sebep olmayalım diye silmiştim.

Geçmiş olsun ve tekrar hayırlı olsun oyununuza kavuştunuz tekrar.

quote:

Orijinalden alıntı: Nobran8906

bi önceki sayfaya yazmıştım benide eklermisiniz

Steam hesabınızı yazmamakta direndiğiniz için kullanıcı adınızı Nobran8906 olarak kabul ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 24 Kasım 2010; 1:30:55 >

• ekle benide hacu:
    Applefly
  • steam id: batikan83 ekleyin
  • steam id : forsvinner şuanda indiriyorum oyunu ekleyin siz yine de .
  • ID: ERENB
  • Benide eklerseniz sevirim Steam Id:blackcloud154
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.