Şimdi Ara

Black ops kasıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mw3 sorunsuz ve takılmadan oynuyorum ama black opsta takılmalar oluyor oynayamıyorum oyunu. Mw3 ve Black ops sistem gereksinimleri aynı sorun nerede acaba?

Sistemim:
    amd athlon 64x2 5200+ 2.7
    3 gb ddr2 800 mhz ram
    sapphire hd6850 ekran kartı

Orijinalden alıntı: 50pho50

Mw3 sorunsuz ve takılmadan oynuyorum ama black opsta takılmalar oluyor oynayamıyorum oyunu. Mw3 ve Black ops sistem gereksinimleri aynı sorun nerede acaba?

Sistemim:
    amd athlon 64x2 5200+ 2.7
    3 gb ddr2 800 mhz ram
    sapphire hd6850 ekran kartı

black ops sorunlu bir oyun. en son cıkan patchleri yüklemeyi deneyin. ayrıca o işlemci ile pek bişi yapılmaz ama sorun bo da

İntel Core İ7 930 // Sapphire HD 7850 OC Edition
    // Gigabyte X58A - UD3R // Cooler Master HAF 912 // Kingston DRR3 1333 Mhz 2x2 GB Ram
  • Black ops için en az 4 çekirdekli işlemci gerekir

Orijinalden alıntı: anil23

Black ops için en az 4 çekirdekli işlemci gerekir

baya iyi sıktın 4 çekirdekmiş insanlara yalan söylemeyin bf3 bile 4 çekirdeği tam kullanamıyor dostum updatelerini bi yap dene
    Osmanlıyız Pek Şanlıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurarıcı

quote:

baya iyi sıktın 4 çekirdekmiş insanlara yalan söylemeyin bf3 bile 4 çekirdeği tam kullanamıyor dostum updatelerini bi yap dene

Bişey bildiğini sanıyorsun ama hiçbişey bilmediğin açık.BF3 İşlemci ağırlıklı bir oyun değil,testlerine bakarsan iyi bir ekran kartıyla oyun oynanabiliyor

http://www.techspot.com/review/336-cod-black-ops-performance/page8.html
    Biraz araştır da insanlara yanlış bilgi vermeyi SEN kes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil23 -- 14 Eylül 2012; 15:43:44 >

• abazamısın ondan ben black ops tek çekirdekle oynadım demi pentium 4 hd 5570 1.5 gb ram bide bana yanlış bilgi verme diyor salla başka bişey yok.
  • Benim eski pc BOda 10fps verirken BF3de 15fps veriyordu(herşey düşük çözünürlük 1280x1024)oyun sorunlu yanı.Konsoldan portu çok kötü yapılmış
  • benim düldül;

c2duo e8400 3.0ghz
    4 gb ddr3 1333mhz ram
    sapphire hd5770 v2

oyunun tam fps sine bakmadım ama bende anlık donmalar oluyor. mesela normal aksiyonsuz sahnelerde hiç lag yok. ama aksiyon başlayınca sinir bozucu bi şekilde donmaya başlıyor.

donuyor düzeliyor donuyor düzeliyor. hareketli sahnelerde hep böyle. dolayısıyla oyunun bir heyecanı kalmıyor. binaya füze düşüyor bi patlarken görüyorum bi de son halini

update'ler yüklü patch vs her türlü yolu denedim. en düşük ayarlarda da, en yüksek ayarlarda da aynı cidden sıkıntılı oyun sanırım.

• Bu sorun bende de vardı forumda bir arkadaş anlatmış konuyu bulamadım. Ama zamanında blog sayfama eklemiştim. Bu adımları uygulayarak Pentium D sistemim ile sorunsuz oynadım oyunu. İsterseniz deneyin.

http://haaltuntas.blogcu.com/call-of-duty-black-ops-kasma-problemine-kesin-cozum/10655513
    (herhangibir reklam amacım yoktur.)
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Evet, sorun oyunda. Ben steam üzerinden oynuyorum. İlk çıktığında quad işlemciler bile sürünüyorken, gelen birkaç güncellemeyle iyice adam oldu oyun. Konsoldan port olupta yeterince test etmeden çıkardıkları için böyle sorunları oluyor malesef. Bir arkadaş bu oyun için quad işlemci gerek demiş. Şöyle söyleyeyim. Ben bu oyunu şu an Code2duo işlemciyle oynuyorum ve yamalar yüklü olduğu için kasma yok. Ancak, i7 950 ile oynadığımda harita yüklemeleri daha hızlı oluyordu; gördüğüm tek fark bu. Grafik detayı ise kullandığınız ekran kartına göre değişir malumunuz.

Bir de ne alâka bilmiyorum ama şöyle garip birşey fark ettim. Bunu başka fark eden ve buna çözüm bulabilen var mı bilmiyorum. Multi oynayanlarınız bilir ki: Black Ops'ta 6 kişinin altında oynanmıyor ve haritaya 6 kişi gelene kadar siyah-beyaz ekranda oynayabiliyorsunuz. Ekran böyleyken kasmanın zerresi bile yokken ve hiç lag yokken, oyunun başlaması ile birlikte belli-belirsiz bir miktar kasma ile birlikte lag yapmaya başlıyor oyun.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• ayni sorunu ben de yasiyorm

fx6100 islemci var 6 cekirdek
    hd 7850 var
    4gb 1600mhz ram var 1280 1024 den yukarisi kasiyor bf bad company2 yi full hd oynuyorm kasma sifir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battlefield2 -- 7 Ekim 2012; 12:05:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: battlefield2

bf bad company2 yi full hd oynuyorm kasma sifir

Bir önceki mesajımı okumanı tavsiye ederim. Oyunun güncellemeleri yüklenince kasma gidiyor. HAAltuntas güncelleme linkini vermiş bak.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • cfg ayarini yaptim kasma azaldi , pc yi dun aldim ekran karti felan gunceldir diye ellemedim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarın ekran kartı veya başka bir sürücüsüyle ilgili bir durum değil o. Oyunla ilgili bir durum. Oyuna performans artırıcı, daha doğrusu kasmalarını gideren yamalar çıktı sonradan. Onlar sorunu hallediyor. Bendeki orjinal olduğu için biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurarıcı

quote:

+1
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.