Şimdi Ara

Black Ops İmza Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaynak:http://www.chip.com.tr/konu/cod-black-ops-u-alanlar-bin-pisman_23753.html

Chip imza linkini vermemişti ben buldum netten buyrun sizde imzalayın

http://www.ipetitions.com/petition/codbo/

• Lan yürü git be.Bu oyundan pişman oluyorsanız oyun moyun almayın siz.
  • 100 liramı geri istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Lan yürü git be.Bu oyundan pişman oluyorsanız oyun moyun almayın siz.

Tüm cod serilerini oynadım en berbat olanı black ops du MW2
  • quote:

sen kaliteli grafikle oyun görmemişsin..

ayrıca bu imza kampanyası ps3 için pcde son grafik kalitesinde oynuyorsan bilemicem ama ps3 için boyut olarak neredeyse 2 katı oyun grafikleri pcden nasıl kötü olur anlamıyorum (ben bilmiyorum öyle diyorlar xbox'ın kinin grafikleride daha güzelmiş) fakat oyunda zaten bozukluk dolu online oynarken felan tabi sen sahte almışındır daha multiye geçememişindir
  • Red Dead Redemption'ın PS3 portundan bahsetmek bile istemiyorum yine BOPS'daki gibi oda oyunu 544p'de açıyordu bakın buda bahsettikleri ;

-Low Resolution (sub-par graphics) 544p? (can this be patched? .. maybe ..but don't think so)

PS3 bölümündeki fanboylar akar şimdi

• bunun ps3 le ne alakası var tamamen yapımcıların beceriksizliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oynu yapabilmek için emek vermiş bir çok kişi var onların hakkını yememek lazım ama oyun cod serisinin içinde bana göre en kötüsü olmuş
  • Ben oyunu orjinal almadım ama bende imzalıyacam.. Paramı istiyorum o kadar elektrik faturası geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 28 Kasım 2010; 14:15:52 >
  • Black ops xbox da oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Black ops xbox da oynanır

maç trt'de izlenir gibi bişey oldu
  • şahsen bu ezik firmanın milyar dolarlar kazanıp hala aynı grafik motorunu yamayarak karşımıza çıkartmasından bıktım. bu seferki farklı olur dedim ama mw 2 ile aynıydı. hatta mw1den pekte farklı değildi. eğer bi dahaki cod oyunuda böyle olucaksa hiç almıycam. tabi sadece benim almamam bişey ifasde etmez. dünyada milyonlar tepki gösterse o firma "seve seve" nasıl değiştirir daha güzel yapar görürüz ozaman. resmen bizi aptal yerine koyuyo herifler ya.... konuyu gördüm yine sinirim kabardı bak

• Ben cok sevdim black ops u ilk baslarda guzel degil ama bence sonra sariyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

quote:

sen kaliteli grafikle oyun görmemişsin..

ayrıca bu imza kampanyası ps3 için pcde son grafik kalitesinde oynuyorsan bilemicem ama ps3 için boyut olarak neredeyse 2 katı oyun grafikleri pcden nasıl kötü olur anlamıyorum (ben bilmiyorum öyle diyorlar xbox'ın kinin grafikleride daha güzelmiş) fakat oyunda zaten bozukluk dolu online oynarken felan tabi sen sahte almışındır daha multiye geçememişindir

Pc de oynadım full ayarda hiç kasma falan yok.Senaryo falan oldukça iyidi güzel yapmış adamlar grafikleride beğendim sadece silah seslerinde biraz problem vardı ama genel olarak berbat diyemezsiniz.

• sonuçta oyun kaliteli değil senaryoya lafım yok ama oyun mu oynuyoruz filmmi seyrediyoruz belli değil oyunun %60ında izliyorum %20sinde ateş edemiyorum %20sinde oynuyorum anca
  • hadi dh 4811 imza var 5000 olsun bari şu
  • up
  • bazı kişiler single-player den bahsetmiş sorun multi'de.
  • Sorunu bilmiyorum ama moha nın limited editionu cod black ops tan çok daha güzel olmuş. Yeter artık geçmişi irdelediğiniz. yok fidel castro yok bilmem kim. MW2 nin kalitesinin yanına bile yaklaşamamış bence. Ne varsa Price ve Soap ta var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.