Şimdi Ara

Black Ops'a Giremiyorum. Hata Veriyor [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir hata veriyor. Nasıl girebilirim oyuna kafayı yicem

Black Ops'a Giremiyorum. Hata Veriyor [SS]

edit: Evet ya da Hayır'a tıklayınca bir şey olmuyor. Sadece bu pencere kapanıyor o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graduate -- 10 Kasım 2010; 17:01:47 >

• up
  • pardon dikkatli okumamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ! Want to play a game -- 10 Kasım 2010; 17:09:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ! Want to play a game

pardon dikkatli okumamışım

editlemeden önceki mesajını görmedim. bi fikrin var mı?
  • Sistemim:

Intel Core 2 Duo P8700 2.53 Ghz
    Ati Radeon HD4650 1Gb
    4Gb Ram
    Win 7 64 Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graduate -- 10 Kasım 2010; 17:13:53 >
  • evet dediğin zaman oyunu 640x480 modda açar. Oradanda ayarları yaparak oyununu oynayabilirsin
  • oyunu en son normal biçimde kapatmamışsın sanırım.hayır dediğin de oyunun açılması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. ama evet yada hayır diyince hiç bişey olmuyor. girmiyor oyuna. hiç giremedim. kurduktan sonra açmaya çalıştım bu hatayı verdi.
  • "evet" dersen düşük çözünürlükte ve ayarlarda acmayı dener. "hayır" dersen en son kapattığın çözünürlükte var ayrlarda açmayı deneyecek. Sistemin yettiğine emin ol.
  • Yok kardeşim aynısı bendede var açılmıyor.

Evet-Hayır la birşey olmuyor.
  • bende de aynısı oluyo bide steam must be running diyo
  • Arkadaşlar bu hatayı alıyorsanız oyundan son çıkışınızda düzgünce oyunu kapatmamışsınızdır demektir

Eğer sizin yaptığınız ayarlarla devam etmek istiyorsanız " HAYIR " tıklayın

Oyunun default ayarları ile devam etmek istiyorsanız " EVET " tıklayın

EVET - HAYIR tıklamanıza rağmen giremiyorsanız

Önce oturumu kapatıp açın düzelmezse
    Bilgisayarı yeniden başlatın düzelmezse

Mecburen oyunu yeniden kurmanız gerekecektir ama bu bana çok saçma geliyor

@jancker_9

Hocam oyunu oynarken Steam'in açık olması lazım steam kurdunuz mu? kurmadıysanız steam kurun multisi için zaten şart steam ayarlarınız dosyalarınızı kaydetmek için

• Aynı bilesen benim notebookta mevcut. Böyle Bi hata çıkmadı ilginç yani. Oyunu bastan kur olmazsa değiştir.

Uyumluluk sorunu gider yap ne diyecek , bide oyundaki directx i kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 11 Kasım 2010; 14:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clayns_seco

beyler bende de dx9.42.dll gibi bir hata verdi açarken ne yapmam lazım? Yardım eder misiniz?

Directx'in son sürümünü indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graduate

Sistemim:

Intel Core 2 Duo P8700 2.53 Ghz
    Ati Radeon HD4650 1Gb
    4Gb Ram
    Win 7 64 Bit

yuh bu sistemde düşük ayarda oynatıyorsa grafikleride gördük oyunun layik oldugu yer çöp bence mw2 kraldı mw1de öyle zaten sniper menüsü biraz kötü duruyor silah sesleride öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Arkadaşlar bu hatayı alıyorsanız oyundan son çıkışınızda düzgünce oyunu kapatmamışsınızdır demektir

Eğer sizin yaptığınız ayarlarla devam etmek istiyorsanız " HAYIR " tıklayın

Oyunun default ayarları ile devam etmek istiyorsanız " EVET " tıklayın

EVET - HAYIR tıklamanıza rağmen giremiyorsanız

Önce oturumu kapatıp açın düzelmezse
    Bilgisayarı yeniden başlatın düzelmezse

Mecburen oyunu yeniden kurmanız gerekecektir ama bu bana çok saçma geliyor

@jancker_9

Hocam oyunu oynarken Steam'in açık olması lazım steam kurdunuz mu? kurmadıysanız steam kurun multisi için zaten şart steam ayarlarınız dosyalarınızı kaydetmek için

ben oyunu açarken steam açık ama oyunun simgesine tıkladığımda hiç bişey olmuyor ölece kalıyor.Bunun bi çözümü var mı?

• quote:

beyler bende de dx9.42.dll gibi bir hata verdi açarken ne yapmam lazım? Yardım eder misiniz?

İnternetten o dll dosyasını indirip C:>WINDOWS>system klasörünün içine at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minekop -- 11 Kasım 2010; 19:27:21 >
  • arkadarşlar o cod un tüm serisinde var evet derseniz ayarları default yapar oyuna girer hayır derseniz ayarlar aynı kalır oyuna girer iptal derseniz oyunu açmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwoollff

arkadarşlar o cod un tüm serisinde var evet derseniz ayarları default yapar oyuna girer hayır derseniz ayarlar aynı kalır oyuna girer iptal derseniz oyunu açmaz

sorunda orda işte neye basarsan bas oyuna girmiyor.
  • quote:

Bende oyun rusça. Yine girdim oynuyorum ama ayarlara fln giremedim rezalet bir dil. Bunu İngilizce yapmanın yolu var mı sağlam. Bir yerden 1.00GB'lık bir dosya indirdim attım klasörüne ama oyun bozuldu girmedi.

Hocam bakın şu yamayı ben yaptım sorunsuz ingilizce oldu oyun sesler yazılar herşey

http://forum.donanimhaber.com/m_44285822/tm.htm

ilk sayfada 3 adet link var hepsi aynı yama zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.