Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.727
Cevap
58
Favori
67.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. Chapter bitecek neredeyse ama şu iki özelliği hala açamadım ben.

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

Burası nasıl açılıyor?

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

Bir de 2 summon özelliği var bir çok kişide ben hala açamadım. İkinci summon nasıl açılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Hep böyle 80'den fazla boss var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

Hocam oyunda Vessels diye geçiyor.

3 tanesini elde etmek için bazı haritalarda ki yan görevleri yapmanız lazım.

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıWoW Questsyoutube
    All 4 Vessels Locations Black Myth Wukong. How to get All Vessels in Black Myth Wukong. You can find Black Myth Wukong All Vessels Locations following this video guide. 00:00 Fireproof Mantle - Forest of Wolves Bell 1 01:12 Fireproof Mantle - Bamboo Grove Bell 2 02:51 Fireproof Mantle - Bamboo Grove Bell 3 05:12 Fireproof Mantle - Elder Jinchi Boss 06:30 Fireproof Mantle - Take Fireproof Mantle 08:16 Wind Tamer - Get Jade Lotus 09:08 Wind Tamer - Get Arhat Gold Piece 09:54 Wind Tamer - Get Sobering Stone 10:35 Wind Tamer - Find Boar Man and give him Sobering Stone 11:58 Wind Tamer - Find Boar Man and give him Jade Lotus 13:35 Wind Tamer - Bring Arhat Gold Piece to Boar Man and fight him 17:59 Wind Tamer - Secret Kingdom of Sahali 18:22 Wind Tamer - Defeat Tiger Vanguard to get Tiger Tally 19:47 Wind Tamer - Defeat Fuban to get Wind Tamer Vessel 21:46 Wind Tamer - Craft Fuban Insect Armor 22:21 Weaver's Needle - 1 Defeat Venom Daoist 23:29 Weaver's Needle - 2 Defeat Venom Daoist Second Time 25:27 Weaver's Needle - 3 Reach Petalfall Hamlet 26:18 Weaver's Needle - 4 Reach Cloudnest Peak 27:30 Weaver's Needle - 5 Defeat The Duskveil 28:13 Weaver's Needle - 6 Weaver's Needle Showcase 28:25 Plantain Fan is a reward for completing Chapter 5 Final Boss Black Myth: Wukong is an action role-playing game developed and published by Game Science.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wllulr6VkXI
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Evet bende şimdi yazacaktım.

Weaver’s Needle aldım dediğim slot ve ikinci spell olayı geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    İki summon yok 1 tanesi ztn 4 skill oluyor diğeri de v ile çağırdığımız anlat eylemde bulunan summon oluyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

Hocam, bossların canı zaten az. 2 tane immo atıp full light attack combosu bitirip üzerine 3 bar heavy vurunca zaten çeyrek candan daha fazla gidiyor, bunu 2 kere yapsan yarı can. Kalan yarı canda 4-5 pot içip kesiliyor bosslar kolaylıkla, kaldı ki mana upgrade edersen 3-4 kere atarsın immo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • formw3 F kullanıcısına yanıt
    Ben zor demedim ki zor bossları da var gizli alanlarda ben spam yapamaz dedim

• Maymunlari cagirmayi fulleyin resmen op bir sey bazen oyle bir daliyoruzki nefes aldirmadan %50 cani gidiyor bosslarin

• Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

84 saatin sonunda

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

"Son Platin Büyükücü" Hayırlı olsun hocam. Listeye eklendi diyorsun yani. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Yöneticilere söyleyeyim de adımı PlatinTugi yapsınlar

Bnm 60 küsur bakalım kaçıncı saatte görecez

kaç saat uyudun

• 3. New game plustayım. 4.chaptera geldim bunda da. Sadece platin için 2 sefer bitirirdim oyunları fakat bu öyle bi bağladı ki kendine, şuan wukongtan başka hiç bir oyun oynayasım yok. 260.platinimin bu oyun olması da güzel oldu. Herkese iyi oyunlar.

• Geçmişten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Yani oyunu 4. Kez bitireceksin takdir edilesi bir çaba

Yakışır hocam, yap.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Outlaws'a yetiştirmek için fazla uyumadım valla

• Selamlar, Chapter 3’te 9 tane vatoza benzeyen yaratık kesip bossa gitmek dışında geri dönüşü olmayan bir şey var mı? Bitter Lake’e geldim bir anda, hızımı alamayıp orayı da bitirdim. Telafisi olmayan bir şeyi kaçırmak istemiyorum hiç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cigano kullanıcısına yanıt
    9 tanesini kesmeden bossu kesmediyseniz iyi bunun dışında o bölge de 1 gizli boss var 1 tane de npc var npcnin görevi var ama o npce ulaşmak için gizli bossu kesmeniz şart ayrıca npcnin dibinde transformasyon var onu da alabiliyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.