Şimdi Ara

Black friday;hayal kırıklıkları ve sevinçler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
3
Favori
17.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşuna fırsat konularını şişirmeyin,içinizi buraya dökün.

• Ekonomim kötü yemişim İndirimi. Hiçbir şey almadım almayı da düşünmüyorum. Ay sonunu zar zor getirir oldum şu son zamanlarda. 1-2 ay daha sıkıntı çekeceğim ondan sonra alırım gerekirse alacaklarımı.Milletin parası çok heralde herkes bir şeyler alma derdinde. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın demesi benden.
    Dün boyner'e gittim bi bakayım nedir ne değildir diye herkesin elinde harley davidson bot kutusu dedim herhalde beleş dağıtıyolar 80-100 lira filan herhalde koştum reyona bi baktım 400 liralık bot 300 olmuş kardeşim zaten botun asıl fiyatı oydu bana kalırsa 100 liradan fazla etmez o botlar ama millet ekmek peynir gibi bot alıyordu çıktım başka mağazaya bakmama gerek kalmadı bi arkadaşın dediği gibi tam kaktırma cuması olmuş bizde. 2 sene önce black friday amazondan columbia merrell botları 50-60 liralara alıyorduk şimdi geldiğimiz duruma bak kur uçmuş vergiler uçmuş tam bir fiyaskoydu bu sene.
  • 11.11 kotunun iyisiymis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey almadım zaten param yoktu, olmayan param da cebimde kaldı. Kartları doldurup ödeme sıkıntısı çekmeyeceğim en azından.

benim için sıradan bir gündü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tırt
  • Gerçekten hayal kırıklığı. Fiyatı cidden düşen ise yarar birsey göremedim. Millet adını indirim koyuyor ama içerik bomboş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Usluco

Gerçekten hayal kırıklığı. Fiyatı cidden düşen ise yarar birsey göremedim. Millet adını indirim koyuyor ama içerik bomboş.

%99 bence de öyle. benim birkaç tane fiyatını takip ettiğim ürün vardı. gerçekten indirim yapıldığı için aldım.

• Sicak firsatlarda kamuoyu yoklamasi yapmak da moda oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugüne kadar gördüğüm en kötü bf.
  • logitech c920 250 TL ye geldi başka da bişey yok. çöp... bu ülkede indirim mi olur???
  • Mavi.com 1 adet kot aldim baska bi sey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress Tıkla Kazan 6 Kuruşla alınan ürünler en iyi kampanyaydı

Sonra Amazon 11.11de çok iyi fiyata telefon sattı

Turkcell Black Fridaya damgasını vurdu

Trendyol büyük skandaldı indirim ayağına geçirdiler

N11 in 1 gün boyunca çökmesi en en kötü rezillik oldu. Hele bot hesaplar olsun altlimitli kuponlar olsun tam anlamıyla facia. Belli başlı altlimitsiz kuponlarla kampanya yapıldı.

Hepsiburada ise efsane değil kestane kampanyası yaptı. Kampanya bütçesini Onedio ve Shiftdeletenet e vermişler. Azcık zeka olsa DonanımHaber ile çalışma yaparlardı koskoca Sıcak Fırsatlar forumu varken SDN ile çalışmak ne la. Hele kargo ücretini 150 tl yapmaları filan fiyasko.

İşin özeti

Takip eden için güzel günler oldu ama şu görüldü ki herkes kendi cebine bakıyor. Kimse ihtiyacım kadar alayım yok stoğu çekiyorlar. Bencillik damarlara işlemiş. Allahtan bazılarında insanlık kalmış.

Seneye sağ olursak görüşürüz.

• 120 tl’lik Trust Bluetooth kulaklığı 9 Tl’ ye aldım. Daha ötesi yok.

• 11/11 de kötüydü ama bu daha kötü çıktı, hiç birşey almadım. 11/11 de s9 plus almıştım iyikide almışım

• 1 tane telefon 1 tane de pizzayla kapattık çok şükür, evet pizza. Bence abarttıkları kadar indirim olmadı balon yani.

• airmax-bluetooth kulaklık almayı planlıyordum babayı aldım

• LG G7 diyerek kapatıyorum

• Asus nl16 modem aldım 180 TL

Molfix bebek bezi 5 numara tanesi 56 kuruş a falan geldi.

Molfix ıslak mendil 8 kuruş civari tanesi

Spigen power bank 20100 Mah 121 lira

Bu işlemlerden de 20 lira gibi bi bonus kazanıldı.

Ayrıca d&r da 150 üzeri 15 lira çek ve 150 e 30 garanti Pay birlikte kitap aldık.

Hiç biri bu güne özel bi fiyat değil galiba lazım olduğu için aldık işte :)

• Aslında işi bilene herzaman fırsat vardır. Android tlfnumda bircok alışveriş sitesinin uygulaması var.birçok yere üyeyim.herhangi bir indirim oldumu sürekli bildirim yada sms geliyor buna artı olarak bankaların kampanlarını süreklı takip ederim kombolar yaparım.. Bana inanın , bu efsane cuma bilmem ne günleri yokken bile bundan kat kat güzel indirimler yakalanıyor yeterki işi bilin . .

Edit : Elidor şampuan sensodyne diş macunlarını %50 indirimle aldım
    Bide Adidas cloud foam ayakabıyı 130 lirayamı ne aldım..
    birçok indirim yakaladım ama ihtiyaç olmadığindan almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 23 Kasım 2018; 20:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Aslında işi bilene herzaman fırsat vardır. Android tlfnumda bircok alışveriş sitesinin uygulaması var.birçok yere üyeyim.herhangi bir indirim oldumu sürekli bildirim yada sms geliyor buna artı olarak bankaların kampanlarını süreklı takip ederim kombolar yaparım.. Bana inanın , bu efsane cuma bilmem ne günleri yokken bile bundan kat kat güzel indirimler yakalanıyor yeterki işi bilin . .

Edit : Elidor şampuan sensodyne diş macunlarını %50 indirimle aldım
    Bide Adidas cloud foam ayakabıyı 130 lirayamı ne aldım..
    birçok indirim yakaladım ama ihtiyaç olmadığindan almadım
    Ayakkabıyı nereden aldınız hocam

• 300 liraya 250 GB 860 evo m.2 SSD alabildim umarım memnun kalırım. Uyguna geldi..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.