|
Bildirim
|
"Black Friday" olayı esaslı olarak Amerika'da oluyormuş,bu iyice anlaşılmış oldu...Bizdekiler "kaktırma cuması" oldu...
![]() |
Hayaller : Ukrayna uçak bileti, outdoor ayakkabı, tablet
Gerçekler : pizza, Cinemaximum sinema bileti, ağız suyu :))) O değil de hepsi burada kampanya görseli de araba, motor uçak vb vardı. Hakikaten ise yarar bişey var mıydı |
Ekonomim kötü yemişim İndirimi. Hiçbir şey almadım almayı da düşünmüyorum. Ay sonunu zar zor getirir oldum şu son zamanlarda. 1-2 ay daha sıkıntı çekeceğim ondan sonra alırım gerekirse alacaklarımı.Milletin parası çok heralde herkes bir şeyler alma derdinde. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın demesi benden.
|
Bu işte en rezaleti trendyol herhalde adamlar kupon veriyor ama hiçbirşeyde kullandırtmıyor :)
|
İhtiyacım olmayan bir sürü şeyi indirime girdi diye almadım, bence en güzel fırsat buydu benim için.
|
Sicak firsatlarda kamuoyu yoklamasi yapmak da moda oldu.
![]() |
3-4 ay önce gopro hero 5 black 1400-1500 civarıydı şu an 2800 amazonda gördüm bf fırsatıyla 1900tl
2 ay önceki fiyatı bize fırsat diye sundular. hiç birşey alamadım geçen yıla göre çok büyük fakirleşmişim onu daha bir net anladım. |
Sokak Kedileri için 2 Kg. Kedi mamasi. :)
|
Dün boyner'e gittim bi bakayım nedir ne değildir diye herkesin elinde harley davidson bot kutusu dedim herhalde beleş dağıtıyolar 80-100 lira filan herhalde koştum reyona bi baktım 400 liralık bot 300 olmuş kardeşim zaten botun asıl fiyatı oydu bana kalırsa 100 liradan fazla etmez o botlar ama millet ekmek peynir gibi bot alıyordu çıktım başka mağazaya bakmama gerek kalmadı bi arkadaşın dediği gibi tam kaktırma cuması olmuş bizde. 2 sene önce black friday amazondan columbia merrell botları 50-60 liralara alıyorduk şimdi geldiğimiz duruma bak kur uçmuş vergiler uçmuş tam bir fiyaskoydu bu sene.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 23 Kasım 2018; 20:56:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |