Şimdi Ara

Black Desert Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
26
Favori
144.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alkımm

Bende artık güzel mmo (daha doğrusu benim ilgimi çeken mmo) sadece japonya ve kore'de yayınlanmasını içerler oldum.Blade of soul bekliyorum ne zamandır gelmedi gitti artık gelse de merakım kalmadı kaç yıl geçmiş üstünden.

valla al benden de okadar. artik AA yi trion aldigina gore EU icin bekleris bi kac ay cikmasina.

takip
    http://steparu.com/previews/mmorpg/1544-black-desert-online-a-closer-look-at-character-creation
    Origin: GizmoMKD - Steam: Gizmomkd (B13 display name) - uPlay: GizmoMKD
  • Asyalı oyun stüdyolarından hep nefret etmişimdir. Adamlar oyunu Asya ülkelerinde çıkartıyor EU'dakileri deli ediyorlar ondan sonra çıkartıyorlar. Sonrada bekledikleri kitleyi kazanmıyorlar...
  • bu oyunun geleceği yok beyler
    MSI Z170A Gaming M7 - İntel i7 6700K - Corsair H110i Extreme Performance - Kingston Hyperx Fury DDR4 2133 8x2 GB - Dark N10 - Asus GTX 1080 -Evga Supernova GS 650W Gold Eco Mode - Samsung 750 EVO 250 GB

Sulhta merhamet ordusu, harpte korku veren bir ölüm ordusu! Bu benim haritam! Bu benim rüyam! 'ABDÜLHAMİD HAN'

• Su uzak doğu oyunlarını beklemeyin artık gençler B&S archeage hepsi birbirinden sancılı geçiş dönemlerine sahipti

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

Su uzak doğu oyunlarını beklemeyin artık gençler B&S archeage hepsi birbirinden sancılı geçiş dönemlerine sahipti

geldiklerinde bile modası geçmiş oluyor, o yüzden şu izledikleri politika bu güzelim oyunları hep heba etti
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

5 dk takıldım aion,rift,tera,neverwinter varken hiç şansı yok.

Aion çöp ve non target değil

Rift çöp ve non target değil

Newer winter çöp ve non target değil ve open world değil

Tera çöp değil ama pvpsi çöp

Hangi oyunu nerenle oynadın bilmiyorum kardeşim ama oyundan anlamadığın belli.Oyundan anlasaydın black deserti üstteki oyunlarla aynı yere koymazdın ztn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 21 Haziran 2014; 21:01:27 >

Best player TR, Korea,Ocean,West,East,BR,RS,TD,GP,Evren,Samanyolu,Void,Dünya,Ay

Bu üye 2006 dan beri dota oynamaktadır.
    Zed is hard to play
  • healheal kullanıcısına yanıt
    karakter oluşturmak yarım saat sürdüğünden 5dk takılıp oyundan hiçbişey anlamaması normal
  • Haha black gold konusu diye yazmışım buraya akşam akşam kusura bakmayın
  • Bende sert çıkışmışım la kusura bakma

Best player TR, Korea,Ocean,West,East,BR,RS,TD,GP,Evren,Samanyolu,Void,Dünya,Ay

Bu üye 2006 dan beri dota oynamaktadır.
    Zed is hard to play
  • Beyler neyi tartışıyorsunuz, şu oyundaki kadar göze hoş gelen bir efektli bir oyun var mı ? hemde online hemen hemen hepsine baktım, ama black desert aşmış abi ciddi anlamda oyun harika görünüyor. Avrupaya düşmesi yakındır bu oyunun modasının kolay kolay gececiğini sanmıyorum.
    MSI Z170A Gaming M7 - İntel i7 6700K - Corsair H110i Extreme Performance - Kingston Hyperx Fury DDR4 2133 8x2 GB - Dark N10 - Asus GTX 1080 -Evga Supernova GS 650W Gold Eco Mode - Samsung 750 EVO 250 GB

Sulhta merhamet ordusu, harpte korku veren bir ölüm ordusu! Bu benim haritam! Bu benim rüyam! &amp;amp;#39;ABDÜLHAMİD HAN&amp;amp;#39;

• quote:

Orijinalden alıntı: bixsi

Beyler neyi tartışıyorsunuz, şu oyundaki kadar göze hoş gelen bir efektli bir oyun var mı ? hemde online hemen hemen hepsine baktım, ama black desert aşmış abi ciddi anlamda oyun harika görünüyor. Avrupaya düşmesi yakındır bu oyunun modasının kolay kolay gececiğini sanmıyorum.

+1 Bende 1 ton oyuna baktım arkadaşla beraber.Hepsi aynı çöp.Bu cidden çok süper görünüyor ama çıkış tarihi için 2014'ün sonları veya 2015 diyorlar

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • bu oyunu sorunsuz avrupa sunucunda oynmanız 2017-2018 bu mesaj burda bulunsun 2017 yazı avrupa open beta tarihinde alıntı yaparsınız
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.